- 18 Ağustos 2022
- 2.604
- 3.624
- 63
Gittin mi diyetisyeneSabah kahve+1 kuru incir
Kahvaltı: Çeri domates salatalık hindi füme siyah ve yeşil zeytin+ 2 adet wasa üzerine acuka / fıstık ezmesi ve yeşil çay
Akşam: fırında tavuk salata ve sebze çorbası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittin mi diyetisyeneSabah kahve+1 kuru incir
Kahvaltı: Çeri domates salatalık hindi füme siyah ve yeşil zeytin+ 2 adet wasa üzerine acuka / fıstık ezmesi ve yeşil çay
Akşam: fırında tavuk salata ve sebze çorbası
Süpürge geldi diye mutlu olan insana kadın denirSelam kizlarrrrr... Bende sabah az menemen vardi yumurtasiz ona iki yumurta kirdim oglusa yedirdim kalanida 1 dilim ekmekle bitirdim az bir seydi. Ama ac hissetmedigim icin daha yemedimsonra activia yedim kayisili bir tane. Birde kahve ictim. Aksamda iki üç parca tavuk yemeyi planliyorum. Az oradan protein alip yaninda 1.5 lt suya beast mode dedigimiz bi karisik takviyeden koyup icecegim aksam boyunca yavas yavas. Bir tanede muz yerim yaninda. Takviyem spordan once icilen bir sey normalde ama yag yakimi icin cok iyi oluyor zarari yok o yuzden emzirirkende icebiliyorum ogun niyetine aksamlari icecegim bundan sonra arada bir hem damarlar falan da genisliyor. Menu boyle degisiklik olursa yazarim zaten ama olmazsa bugun ki beslenmem budur. Simdi temizligi bitirmeme az kaldi halim kalirsa leslie yapacagim 40 dk. Eger halim kalmazsa bebis uyumusken kitap okurum o uyaninca onunla yaparim sporuda ama her sekilde yapacagim mutlaka. Ayyy yine hayat hikayemi yazdim.
bugun yeni supurgem geldide ondan cok enerjigim. Jdjdjd sizi seviyorum kadinlar gununuz super gecsin.
![]()
Ahahaha sag ol canimcimSüpürge geldi diye mutlu olan insana kadın denirhayırlı olsun canım
güle güle süpüttür dur
![]()
Hayırlı olsuunSelam kizlarrrrr... Bende sabah az menemen vardi yumurtasiz ona iki yumurta kirdim oglusa yedirdim kalanida 1 dilim ekmekle bitirdim az bir seydi. Ama ac hissetmedigim icin daha yemedimsonra activia yedim kayisili bir tane. Birde kahve ictim. Aksamda iki üç parca tavuk yemeyi planliyorum. Az oradan protein alip yaninda 1.5 lt suya beast mode dedigimiz bi karisik takviyeden koyup icecegim aksam boyunca yavas yavas. Bir tanede muz yerim yaninda. Takviyem spordan once icilen bir sey normalde ama yag yakimi icin cok iyi oluyor zarari yok o yuzden emzirirkende icebiliyorum ogun niyetine aksamlari icecegim bundan sonra arada bir hem damarlar falan da genisliyor. Menu boyle degisiklik olursa yazarim zaten ama olmazsa bugun ki beslenmem budur. Simdi temizligi bitirmeme az kaldi halim kalirsa leslie yapacagim 40 dk. Eger halim kalmazsa bebis uyumusken kitap okurum o uyaninca onunla yaparim sporuda ama her sekilde yapacagim mutlaka. Ayyy yine hayat hikayemi yazdim.
bugun yeni supurgem geldide ondan cok enerjigim. Jdjdjd sizi seviyorum kadinlar gununuz super gecsin.
![]()
Gitme değil benimki onlinedı ama bebeğim durmadığı için erteledim görüşmeyiGittin mi diyetisyene![]()
Çıkar beni yavrum ben giremeyeceğim eski gibi teşekkür ederimgelengiden @seyda586 Kizlar bu hafta da tartı vermeyecekseniz sizi listeden çıkarıyorum. Devam edeceğiniz zaman ekleriz.
@my mister @monoidolunaybekler sizden de bugün tartıyı bekliyorum
@pembikokedi canım sen de gün içi raporlarına başlayabilirsin bugünden itibaren. Yeni haftaya başladık.
her şey yolunda olsun daÇıkar beni yavrum ben giremeyeceğim eski gibi teşekkür ederim
Yolunda kuşum rahatsızdım toparladım ama ev tadilatı yoğunluğu var düze çıkayım gelirim tekrar(diyete devam)her şey yolunda olsun da![]()
tamam canım kolay gelsinYolunda kuşum rahatsızdım toparladım ama ev tadilatı yoğunluğu var düze çıkayım gelirim tekrar(diyete devam)![]()
Yok canim ben hazirlamiyorum. supplementcilerde satiliyor. Spor oncesi takviye. Icinde nox, beta alanin, bcaa, c vitamini falan var hazir aliyorum. Damarlari genisletiyor hucre de yag molekulu tasinmasini ve yakilmasini hizlandiriyor kisaca dogal sureci hizlandirip daha hizli yag yaktiriyor. Bibimiz olsaydi o daha guzel aciklardi. Vucutta normalde de olan seyler bunlar ama biz ekstra aliyoruz kisaca. Anneme babama damarlari tikanmasin diye yuruyusten once enerjik olsunlar diye falan arada icirirdik vaktiyle kendimizde spordan once yada cok yorgun hissettigimizde icerdik. Bu ara yine icecegim cunku leslie beni pert ettiHayırlı olsuun
İçeceğin içeriği nedir? Hazır satılan bir şey mi karıştırıyorsun yoksa kendin mi hazırlıyorsun?
Annemlerde kalıyorum burda tartı yokgelengiden @seyda586 Kizlar bu hafta da tartı vermeyecekseniz sizi listeden çıkarıyorum. Devam edeceğiniz zaman ekleriz.
@my mister @monoidolunaybekler sizden de bugün tartıyı bekliyorum
@pembikokedi canım sen de gün içi raporlarına başlayabilirsin bugünden itibaren. Yeni haftaya başladık.
tamam canım bu haftayı es geçerizAnnemlerde kalıyorum burda tartı yokyakında eczane de yok maalesef
Olur öyle arada, kaldığın yerden devam. Moral bozmak yokSelam kızlar bugün diyet iptal.
İş güzar kocam gitmiş ben uyurken kahvaltıya börek almış, çay demlemiş.
Onunla birlikte dayanamadım sayamadığım dilim kadar börek yedim. (Kıyamadım çabasına ahhhahahh birazda bahane)
Sinirler bozuk![]()
Kahvaltıdan sonra asla bir şey yemedim su kahve içiyorum biraz da çerez yiyeceğim şimdi umarım dengelerOlur öyle arada, kaldığın yerden devam. Moral bozmak yok![]()