ZalımsınYees gülüm, ama ben zaten uzun zamandır ağırlık çalışıyorum.
Kolda 25, bacakta 35 kilo
Cok terkediyor mu canim sabah ise gitmeden yapsam nasil olur ki ? Baharda dus alabiliyorum.ama kışın alamamLink atayım canım. Çok severek takip ettiğim bir antrenör var. Evde 90 günde devribody diye bir serisi var, değiştire değiştire onu yapıyorum.
tamam canim sen bilirsin ama cuma mutlaka ve mutlaka kilonu bildir. ve mumkunse guzel bi eksi olsunMerhaba kizlar benim ev fena halde karışık akşama oturacak bir odam dahi yok mutfak desen pert banyo dolap komple değişiyor oyle. Beni bu hafta izine ayırSismaniye olur mu 7 şubatta detoksa başlayacağım sadece buraya yazamam.
Bende işe gitmeden yaptım. bu havada camı sonuna kadar açınca duş alacak kadar değil ama bütün üst başı değiştirtecek kadar terletiyorCok terkediyor mu canim sabah ise gitmeden yapsam nasil olur ki ? Baharda dus alabiliyorum.ama kışın alamam
Hemde ne zalııımZalımsın
Allah yardımcınız olsun, kilo alma emi izindeMerhaba kizlar benim ev fena halde karışık akşama oturacak bir odam dahi yok mutfak desen pert banyo dolap komple değişiyor oyle. Beni bu hafta izine ayırSismaniye olur mu 7 şubatta detoksa başlayacağım sadece buraya yazamam.
Kolay gelsin tatlımbugun biraz kosusturmali bir gun kizlar cok aktif olamayacagim
Kaç aylık bebeğin canım ? Ben de emziriyorumMerhaba arkadaşlar aranızda emziren anne var mısezaryenden dolayı ağır sporlar yapamıyorum. Şimdilik en fazla yürüyüş.
Ben varım sezeryanlı ve emzirenMerhaba arkadaşlar aranızda emziren anne var mısezaryenden dolayı ağır sporlar yapamıyorum. Şimdilik en fazla yürüyüş.
Spor İçin iş, oğlumun okulu ve benim okulum nedeniyle vaktim olmuyor. Keşke yapabilsem.Hosgeldin ablacim Sena ben de spor yapmani tavsiye ederim
Sagligim icin de kilo vermem gerekir diye dusunuyorum beni ruhsal olarakta etkiliyor aslinda ozguven problemim yok ama bazen kendimi kotu hissediyorum ama saglikli kilo vermeye calisiyorum paketli gidalari olabildigince azalttim daha faydali besinler tuketmeye ozen gosteriyorum haklisin abla
Sabah 1 peynirli yumurta. Öğlen et güveç. Birkaç patates kızartması. Akşam fırında tavuk budu 1 tane. 2 litre su. 3 büyük tek şekerli çay.hosgeldin canim. 2 haftalik deneme suresi var. hergun menu yaziyoruz. cumalari kilomuzu sabah ac karna bildiriyoruz. deneme surecin basarili gecerse kilo bildirdigin 3. cuma sen de listeye girip takimlar arasi yarisa dahil oluyorsun.
Bende emziriyom cnmMerhaba arkadaşlar aranızda emziren anne var mısezaryenden dolayı ağır sporlar yapamıyorum. Şimdilik en fazla yürüyüş.
22 şubata kadar 5 kilo verme konusunda iddiamız var. Çok önemli. Ödül büyük.hosgeldin canim. 2 haftalik deneme suresi var. hergun menu yaziyoruz. cumalari kilomuzu sabah ac karna bildiriyoruz. deneme surecin basarili gecerse kilo bildirdigin 3. cuma sen de listeye girip takimlar arasi yarisa dahil oluyorsun.
kiminle iddianiz var canim ne odulu merak ettim :)22 şubata kadar 5 kilo verme konusunda iddiamız var. Çok önemli. Ödül büyük.