Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kizlar benim ev fena halde karışık akşama oturacak bir odam dahi yok mutfak desen pert banyo dolap komple değişiyor oyle. Beni bu hafta izine ayır Sismaniye olur mu 7 şubatta detoksa başlayacağım sadece buraya yazamam.

tamam canim sen bilirsin ama cuma mutlaka ve mutlaka kilonu bildir. ve mumkunse guzel bi eksi olsun

Cok terkediyor mu canim sabah ise gitmeden yapsam nasil olur ki ? Baharda dus alabiliyorum.ama kışın alamam
Bende işe gitmeden yaptım. bu havada camı sonuna kadar açınca duş alacak kadar değil ama bütün üst başı değiştirtecek kadar terletiyor

Hemde ne zalııım
Allah yardımcınız olsun, kilo alma emi izinde
bugun biraz kosusturmali bir gun kizlar cok aktif olamayacagim
Kolay gelsin tatlım

Spor İçin iş, oğlumun okulu ve benim okulum nedeniyle vaktim olmuyor. Keşke yapabilsem.

hosgeldin canim. 2 haftalik deneme suresi var. hergun menu yaziyoruz. cumalari kilomuzu sabah ac karna bildiriyoruz. deneme surecin basarili gecerse kilo bildirdigin 3. cuma sen de listeye girip takimlar arasi yarisa dahil oluyorsun.
Sabah 1 peynirli yumurta. Öğlen et güveç. Birkaç patates kızartması. Akşam fırında tavuk budu 1 tane. 2 litre su. 3 büyük tek şekerli çay.

#660çarşamba menüsü
20 dk hiit kardiyo, 30 dk tempolu yürüyüş
Sabah (10.00)
Filtre kahve
Öğlen (12.45)
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 dilim tam tahıllı ekmek.
Akşam (18.00)
250 gr kadar tavuk göğüs ızgara
1 kazan yeşil salata
1 dilim tam tahıllı ekmek
Toplam 3 lt su. sahgull Sismaniye
1 bardak şekersiz Türk kahvesiyle günü kapatacağım

#660çarşamba Sismaniye
herkese iyi akşamlar
kahvaltı(09.00)
2 haşlanmış yumurta+2 tk lor peyniri
ara öğün
1 sb kefir+1 tk bal ayrıyeten yeşilçay 2 bardak
akşam(18.00)
rendelenmiş 2 havuç pulbiber ve limon ekledim bir süre havucu her gün yemeye çalışacağım tadını seviyorum zaten
2.5 lt su
spor squatgirl 23 dk

hosgeldin canim. 2 haftalik deneme suresi var. hergun menu yaziyoruz. cumalari kilomuzu sabah ac karna bildiriyoruz. deneme surecin basarili gecerse kilo bildirdigin 3. cuma sen de listeye girip takimlar arasi yarisa dahil oluyorsun.
22 şubata kadar 5 kilo verme konusunda iddiamız var. Çok önemli. Ödül büyük.

Hayırlı akşamlar hanımlar

C CILEMK , B Brcbrcbrc84 G gitsinkilolar02
Hoşgeldiniz kızlar

#660çarşamba
Sabah 12.00
Bir yumurta kapya biberli
3 dilim peynir
2 dilim ekmek

Ara
Tarçınlı sütlü kahve
2 kuru kayısı

Akşam
Bir kase patates salata
Mevsim salata
Közlenmis patlıcan yemeği.
Bir parca lavaş
Ayran

Spor
200 ip atlama. 20 şer 4er bacak hareketi P Pisi pisi kopatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…