- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Günaydın canımm, 4 dk non-stop mu?İnşallah ama şimdilik tık yok bakalımSabah 4 dk plank yaptım, kaşlarımı hissedemedim bile. O kadar şişki
Oooo güne şahane başlamışsın rakibem maşallah sanaGünaydın kızlar. Cumaya giderek yaklaştığımız bu günlerde sporu biraz arttırmaya karar verdim. Sabah 20 dk hiit kardiyo ile güne başladım. Bankada işim vardı, dönüşte otobüse binmedim, 30 dk extra hızlı tempo yürüyüşümü de yapmış bulundum. Şimdi 1 bardak şekersiz filtre kahveyle yemeye içmeye başlıyorum.
ŞakacııııGünaydın canımm, 4 dk non-stop mu?
Ben max. 2 dk yapabiliyorum, yalnız böyle bir ter atma yok ya..Şakacıııı30 sn arayla 1er dakika canım
2 dk mı?Ben max. 2 dk yapabiliyorum, yalnız böyle bir ter atma yok ya..
Son 20 saniye acı yok Rocky diye diye bitiyorum
Yees gülüm, ama ben zaten uzun zamandır ağırlık çalışıyorum.2 dk mı?Hiç ara vermeden mi ben en fazla 20 sn durabildim bi daha yapmadım belimi ağrıttı çünkü
Amiiiiiin canıımmGünaydın herkese az kalorili bol yağ yakımlı bir gün olsun inşallah
Abla gercekten oyle doydugumu hissetmiyordum ama acisi diger gun cikiyordu siskinlikten oluyordum suan koruma donemi bana uzak daha 35 kilom var gene de tekrardan kilo alirim diye korkuyorum 91 kiloyken birakmistim yazin bu sefer birakmayacagimMaşallah sana kaçamağın yok .bugün bir arkadaş dedi ki aslında şu mideyi bir küçültsek belki nefsimizde körelir.en çok korktuğum bu zayıflayacağıma inanıyorum arada tökezlesemde azmettim bi kere ama ya sonrası asıl orası düşündürüyor beni midem küçülünce pis nefsinde azcık körelir mi
Sakın korkma minnoşum, korktukça kendine çekersin ve nasıl olduğunu anlamazsın.Abla gercekten oyle doydugumu hissetmiyordum ama acisi diger gun cikiyordu siskinlikten oluyordum suan koruma donemi bana uzak daha 35 kilom var gene de tekrardan kilo alirim diye korkuyorum 91 kiloyken birakmistim yazin bu sefer birakmayacagim
hangi videoyu yapiyorsun? dun ben bi tane yapayim dedim 20 dklik 7. dkda falan pert oldumGünaydın kızlar. Cumaya giderek yaklaştığımız bu günlerde sporu biraz arttırmaya karar verdim. Sabah 20 dk hiit kardiyo ile güne başladım. Bankada işim vardı, dönüşte otobüse binmedim, 30 dk extra hızlı tempo yürüyüşümü de yapmış bulundum. Şimdi 1 bardak şekersiz filtre kahveyle yemeye içmeye başlıyorum.
o kadar agirlik kaslari sisirmiyor muYees gülüm, ama ben zaten uzun zamandır ağırlık çalışıyorum.
Kolda 25, bacakta 35 kilo
Kollarım öyle şişik şişik durmuyor ama sıkınca kendini belli ediyor.o kadar agirlik kaslari sisirmiyor muben kollarim kalinlasir diye 2 ser kilodan fazla kullanmaya korkuyorum da
Hosgeldin ablacim Sena ben de spor yapmani tavsiye ederimAdım Çilem. 35 yaşındayım. 1.60 boyunda. Kamuda muhasebede çalışıyorum. Evli. 6 yaşında 1 sınıfa giden oğlum var. İzmirde yaşıyorum. Tüp bebekişleminden dolayı kilo aldım. Eski kiloma dönmek istiyorum. Hiç bir yerde yarışmadım. 64 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum.
Ne yapmak gerek?
Sagligim icin de kilo vermem gerekir diye dusunuyorum beni ruhsal olarakta etkiliyor aslinda ozguven problemim yok ama bazen kendimi kotu hissediyorum ama saglikli kilo vermeye calisiyorum paketli gidalari olabildigince azalttim daha faydali besinler tuketmeye ozen gosteriyorum haklisin ablaSakın korkma minnoşum, korktukça kendine çekersin ve nasıl olduğunu anlamazsın.
Kilo verme için diyet yapıyorum dememeliyiz bence yaşam standardımız bu şekilde olmalı diye düşünüyorum.
Kilo vermek gerçekten depresyonu azaltıyor, neden kendini kötü hissediyorsun kuzucum?Hosgeldin ablacim Sena ben de
Sagligim icin de kilo vermem gerekir diye dusunuyorum beni ruhsal olarakta etkiliyor aslinda ozguven problemim yok ama bazen kendimi kotu hissediyorum ama saglikli kilo vermeye calisiyorum paketli gidalari olabildigince azalttim daha faydali besinler tuketmeye ozen gosteriyorum haklisin abla
Link atayım canım. Çok severek takip ettiğim bir antrenör var. Evde 90 günde devribody diye bir serisi var, değiştire değiştire onu yapıyorum.hangi videoyu yapiyorsun? dun ben bi tane yapayim dedim 20 dklik 7. dkda falan pert oldum
Hadi insallah bakalim.Cok sagol.saglam diyet ve spor yaparsan 2 ayda 2 beden incelirsin :) o halde de uygun kiyafetle mis gibi olursun herkes aaaa kilo vermissin diye iltifatlar eder :)
MerhabaHerkese merhaba. Okulda ogle arasindayim da bi selam vereyim dedim.
Merhaba nasıl başladın güneHerkese merhaba. Okulda ogle arasindayim da bi selam vereyim dedim.