- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Ya ama doğum öncesi kiloma geldiğim için yerlesmis kilolar bunlar yine de gidim gidim gidiyor yazık bana.canim sen tabak tabak yemeklerden nasil boyle guzel yemeye gectin resmen ibretlik :)
canim bi acilinca onu tekrar gitmeye basliyor. o direnci kirman lazim. benim de 67 civari cok zorladiYa ama doğum öncesi kiloma geldiğim için yerlesmis kilolar bunlar yine de gidim gidim gidiyor yazık bana.
harika menu canim#660 Salı menü (04.02.2020)Sismaniye
Sabah 07:00
1 kk peynir
2 yumurta
maydonoz
Ara 10:00
Sade Türk kahvesi
1 gün kurusu
Öğle (12:30)
Zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
Ara (14:30)
1 kupa yeşil çay
Akşam (19:00)
Haşlanmış karnıbahar
1 kase yoğurt
Su: 2.5 litre
Spor: 15 dakika bisiklet, 10 dakika koşu ağırlık hareketleri
sahgull
Bir de mezun olayım diyorsun bak akşam akşam motive ettin beni gitme lütfenPek iş olmadığı için boş boş durdum öyle işten çıkınca zaman su gibi akıyor
Diyorsuuuun sanki altta daha iyi bir teklif var sanki
Spor bakanıııısevdim bu işi ama önümüzdeki cuma başlayayım, sonrasında zopalarım hepinizi
Merhaba canım Sağlıklı beslenme şartıyla istediğin diyeti yapabilirsin
Sürpriz yapılmış o kadar yenir ince bir dilim afiyet olsun, akşamdan kesersin dengeyi sağlarsın
Ofiste websense var, maalesef dizi youtube izleyemiyoruz. Allahtan KK açık oluyor da zaman geçiyor
Ah yavrum ya hızını alamadın mı
Nemlendirici krem sürseydin hemen..
Afiyet olsun canım yufka ekmek olmasaymışta olurmuş
Afiyet olsun minnoşumMaşallahın var
Rakibem afiyet olsun, öğle patates püresini yemeseydin keşke zaten bağırsağın kötü, inşallah daha da tutmaz seni nişasta.
Test edildi, onaylandı. Bende aşırı yeme bozukluğu vardı ve gözüm açtı. Toku tokuna yemek çok yediğim oldu, sonra nefsimi terbiye ettim ve midem küçüldü. Hayattaki mottom “Yiyeceksem kaliteli birşey yiyeyim.”
Selam çilem hoşgeldin kaptan yardımcımız açıklamasını yapmış, deneme süresinde başarılar diliyorum. İnşallah menü ve sporlarınla istikrarla beraber yürürüz
Afiyet olsun canım inşallah spor yapmaya da fırsatın olur.
O son dilim ekmeği yemeseydin çok iyi olurdu tatlım afiyet olsun
Ooy kıyamam kuzuna yaKahvaltı yaptım derken neler yedin canım
Benim 83te takılmış zor oldu şimdi aynısını 70te yaşıyorum. Direnmemiz lazım bi düşer ise tam düşecekYa ama doğum öncesi kiloma geldiğim için yerlesmis kilolar bunlar yine de gidim gidim gidiyor yazık bana.
Yaaa gerçekten çok tatlısınızBir de mezun olayım diyorsun bak akşam akşam motive ettin beni gitme lütfen♥
Merhaba. Baya onceydi listeye girip girmedigimi hatirlamiyorum.Girdiysem de cok kalamadim sanirimmerhaba canim.
daha once listeye girmis miydin?
ilk mesaji okuyup formu doldurabilir misin seni daha iyi taniyalim.
Hemen yaninda yazmıştım canim gözünden kaçmışPek iş olmadığı için boş boş durdum öyle işten çıkınca zaman su gibi akıyor
Diyorsuuuun sanki altta daha iyi bir teklif var sanki
Spor bakanıııısevdim bu işi ama önümüzdeki cuma başlayayım, sonrasında zopalarım hepinizi
Merhaba canım Sağlıklı beslenme şartıyla istediğin diyeti yapabilirsin
Sürpriz yapılmış o kadar yenir ince bir dilim afiyet olsun, akşamdan kesersin dengeyi sağlarsın
Ofiste websense var, maalesef dizi youtube izleyemiyoruz. Allahtan KK açık oluyor da zaman geçiyor
Ah yavrum ya hızını alamadın mı
Nemlendirici krem sürseydin hemen..
Afiyet olsun canım yufka ekmek olmasaymışta olurmuş
Afiyet olsun minnoşumMaşallahın var
Rakibem afiyet olsun, öğle patates püresini yemeseydin keşke zaten bağırsağın kötü, inşallah daha da tutmaz seni nişasta.
Test edildi, onaylandı. Bende aşırı yeme bozukluğu vardı ve gözüm açtı. Toku tokuna yemek çok yediğim oldu, sonra nefsimi terbiye ettim ve midem küçüldü. Hayattaki mottom “Yiyeceksem kaliteli birşey yiyeyim.”
Selam çilem hoşgeldin kaptan yardımcımız açıklamasını yapmış, deneme süresinde başarılar diliyorum. İnşallah menü ve sporlarınla istikrarla beraber yürürüz
Afiyet olsun canım inşallah spor yapmaya da fırsatın olur.
O son dilim ekmeği yemeseydin çok iyi olurdu tatlım afiyet olsun
Ooy kıyamam kuzuna yaKahvaltı yaptım derken neler yedin canım
Sitenin eski hali vardi ben takilirken oyle soyleyeyim.Merhaba. Baya onceydi listeye girip girmedigimi hatirlamiyorum.Girdiysem de cok kalamadim sanirim
Hemen cevaplıyorumMerhaba hoşgeldin canımm, daha önce herhangi bir takıma üye olmuş muydun?
Kısaca kendini tanıtırsan detaylarla ilgili kaptanımızsahgull ve kaptan yardımcımız Sismaniye bilgilendirirler..
1) suan ki güncel kilonuz ve hedeflediğiniz kilo ?
2) yaş boy ?
3) neden kilo aldınız ?
4) spor yapıyormusunuz?
5) uygulamayı düşündüğünüz diyet yöntemi varmı ?
6) daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
7) bahsetmek istediğiniz kadar kendinizden bahsedermisiniz? Evlilik durumu , çocuk , yaşadığınız yer vs vs
Sitenin eski hali vardi ben takilirken oyle soyleyeyim.
Kendimi tanitayim
Yas 32
Kilo 84 civari
Boy 164
2 cocugum var.Hamilelik sonrasi pek veremedim zaten
ZDuzensiz beslenme ve abur cuburdan bu hale geldim.Ogretmenim.Eylulde ucretsiz izinden dondum.gun icinde baya hareketliyim yani.insallah 65kiloya insem super olur.Baska sorunuz olursa cevaplayabilirim.
hosgeldiniz kizlarHemen cevaplıyorum
1)kilom şu an 70 hedeflediğim kilo doğum öncesi kilom olan 59 kiloya düşmek. boyum 1.65
2)yaş 35
3)5 ay önce sezaryenle Doğum yaptım kilo aldım
4)her gün yürüyüş yapıcam
5) Emzirdiğin için 6 ay olmadan diyet yapmam yasak ama kendimce sütüm azalmadan sağlıklı kilo verebilmem için abur cubur vetatlı türü şeyleri kesip ayda 2 kilo vermeyi planlıyorum. Ayda iki kilodan fazla vermem sütüm için riskli olduğu için en fazla iki kilo verebilirim.
6)hayır
7) Dediğim gibi 5 ay önce Doğum yaptım ve daha önce hiç olmadığım bir kilodayım şimdiSık kilo alıp veren bir insan değilim, doğum yapana kadar yıllarca hep aynı kiloda kalmıştım. Hep 57-58 kiloydum max 59 kilo oldum.
bence yemek yemek hayatin bir zevki. bundan tamamen uzaklasmamiza gerek yok. once hedefimize ulasalim. sonra haftada 1 gun istedigimiz odulu yer ertesi gun saglam diyet yaparsak kilo almaz koruruz :)Maşallah sana kaçamağın yok .bugün bir arkadaş dedi ki aslında şu mideyi bir küçültsek belki nefsimizde körelir.en çok korktuğum bu zayıflayacağıma inanıyorum arada tökezlesemde azmettim bi kere ama ya sonrası asıl orası düşündürüyor beni midem küçülünce pis nefsinde azcık körelir mi
Tesekkurler.Aa yasitmisiz.Ben genel kurallari biliyorum zaten.Insallah yarindan itibaren basliyorum saglikli beslenmeye ben de. 2 ay sonra yakinimin dugunu var.Soyle gonlumce bir kiyafet giymeyi cok istiyorum.hosgeldiniz kizlar
ben de 32 yasindayim 2 cocugum var
yurtdisindayim. ben de ilk 4 yil once kizim 6 aylik oldugunda tartida 80 kiloyu gorunce uye olmustum. kilo ver kilo al derken 1 kere mezun oldum bi kac kez izne ciktim. 6 ay once de son kez tekrar basladim 71.5 olarak su an hedefime ulasmama cok az kaldi.
hep beraber fit anneler olacagiz. yeter ki acele etmeden kararimizdan caymadan hedefe dogru ilerleyelim.
hergun menulerinizi yazmayi umutmayin. diger arkadaslarin menulerine de kendinizce yorumlar yapin ki katiliminiz yuksek olsun.
3. cuma bildiriminde deneme sureciniz basariliysa artik siz de takimlar arasi yaris icin listeye dahil olacaksiniz :)
saglam diyet ve spor yaparsan 2 ayda 2 beden incelirsin :) o halde de uygun kiyafetle mis gibi olursun herkes aaaa kilo vermissin diye iltifatlar eder :)Tesekkurler.Aa yasitmisiz.Ben genel kurallari biliyorum zaten.Insallah yarindan itibaren basliyorum saglikli beslenmeye ben de. 2 ay sonra yakinimin dugunu var.Soyle gonlumce bir kiyafet giymeyi cok istiyorum.
Az gelmiş gözüme tatlım yok sayıvermişimHemen yaninda yazmıştım canim gözünden kaçmış
Hoşgeldin tekrardan Allah bağışlasın evlatlarınıSitenin eski hali vardi ben takilirken oyle soyleyeyim.
Kendimi tanitayim
Yas 32
Kilo 84 civari
Boy 164
2 cocugum var.Hamilelik sonrasi pek veremedim zaten
ZDuzensiz beslenme ve abur cuburdan bu hale geldim.Ogretmenim.Eylulde ucretsiz izinden dondum.gun icinde baya hareketliyim yani.insallah 65kiloya insem super olur.Baska sorunuz olursa cevaplayabilirim.
HoşgeelldiinHemen cevaplıyorum
1)kilom şu an 70 hedeflediğim kilo doğum öncesi kilom olan 59 kiloya düşmek. boyum 1.65
2)yaş 35
3)5 ay önce sezaryenle Doğum yaptım kilo aldım
4)her gün yürüyüş yapıcam
5) Emzirdiğin için 6 ay olmadan diyet yapmam yasak ama kendimce sütüm azalmadan sağlıklı kilo verebilmem için abur cubur vetatlı türü şeyleri kesip ayda 2 kilo vermeyi planlıyorum. Ayda iki kilodan fazla vermem sütüm için riskli olduğu için en fazla iki kilo verebilirim.
6)hayır
7) Dediğim gibi 5 ay önce Doğum yaptım ve daha önce hiç olmadığım bir kilodayım şimdiSık kilo alıp veren bir insan değilim, doğum yapana kadar yıllarca hep aynı kiloda kalmıştım. Hep 57-58 kiloydum max 59 kilo oldum.
Haydi bakalım bugün start verilsin, akşama görelim menünü..Tesekkurler.Aa yasitmisiz.Ben genel kurallari biliyorum zaten.Insallah yarindan itibaren basliyorum saglikli beslenmeye ben de. 2 ay sonra yakinimin dugunu var.Soyle gonlumce bir kiyafet giymeyi cok istiyorum.
Artık daha fazla dikkat edeceğim inşallah çünkü eşimden de destek geldi artik eve ekmek alinmiycak sadece kahvaltida t.b ekmeği 2 dilim yenecek o kadar... sicak pide ekmeği alinca dayanamiyordum benn..Az gelmiş gözüme tatlım yok sayıvermişim
Hoşgeldin tekrardan Allah bağışlasın evlatlarını
12.02.2019 82 ile başlamışsın sonra deneme süresinde bırakmışsın, neden bırakmıştın? Motivasyon eksikliği mi yoksa zaman ayıramadın mı. Neden soruyorum dersen her ne ise sorun onu düzeltelim, motivasyon ise bol bol göndereyim
Hoşgeelldiin
Bizim takımda kıdemli anneler var, emzirenler var takıldığın yerde hepsi seve seve yardım ederler
Boyun güzel hedef güzel sen güzel, e daha ne olsun
İnan abur cuburu kestiğin zaman daha iyi hissediyorsun, şeker ihtiyacını meyve, kuruyemiş (Hurma, incir, kayısı) karşılaman senin için daha iyi olacaktır.
Haydi bakalım bugün start verilsin, akşama görelim menünü..
O kıyafete girilecek!
HoşbuldumHoşgeelldiin
Bizim takımda kıdemli anneler var, emzirenler var takıldığın yerde hepsi seve seve yardım ederler
Boyun güzel hedef güzel sen güzel, e daha ne olsun
İnan abur cuburu kestiğin zaman daha iyi hissediyorsun, şeker ihtiyacını meyve, kuruyemiş (Hurma, incir, kayısı) karşılaman senin için daha iyi olacaktır.
Yalnız değilsin valla bende sıcak pideye dayanamam, zaten Ramazan'dan Ramazan'a yiyorumArtık daha fazla dikkat edeceğim inşallah çünkü eşimden de destek geldi artik eve ekmek alinmiycak sadece kahvaltida t.b ekmeği 2 dilim yenecek o kadar... sicak pide ekmeği alinca dayanamiyordum benn..
Iphone otomatik düzeltme demi?Hoşbuldumay çok sevindim kösemle annelerin olması çok iyi oldu
İnşallah ama şimdilik tık yok bakalımbrokoli
zeytinyagli taze fasulye
allahim inanamiyorum kor oldum
masallah bağırsaklarına yarasin insallah