Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar. Cumaya giderek yaklaştığımız bu günlerde sporu biraz arttırmaya karar verdim. Sabah 20 dk hiit kardiyo ile güne başladım. Bankada işim vardı, dönüşte otobüse binmedim, 30 dk extra hızlı tempo yürüyüşümü de yapmış bulundum. Şimdi 1 bardak şekersiz filtre kahveyle yemeye içmeye başlıyorum.

İnşallah ama şimdilik tık yok bakalım :KK14: Sabah 4 dk plank yaptım, kaşlarımı hissedemedim bile. O kadar şişki:olamaz:
Günaydın canımm, 4 dk non-stop mu? :KK57:
Günaydın kızlar. Cumaya giderek yaklaştığımız bu günlerde sporu biraz arttırmaya karar verdim. Sabah 20 dk hiit kardiyo ile güne başladım. Bankada işim vardı, dönüşte otobüse binmedim, 30 dk extra hızlı tempo yürüyüşümü de yapmış bulundum. Şimdi 1 bardak şekersiz filtre kahveyle yemeye içmeye başlıyorum.
Oooo güne şahane başlamışsın rakibem maşallah sana :nazar:

Maşallah sana kaçamağın yok .bugün bir arkadaş dedi ki aslında şu mideyi bir küçültsek belki nefsimizde körelir.en çok korktuğum bu zayıflayacağıma inanıyorum arada tökezlesemde azmettim bi kere ama ya sonrası asıl orası düşündürüyor beni midem küçülünce pis nefsinde azcık körelir mi
Abla gercekten oyle doydugumu hissetmiyordum ama acisi diger gun cikiyordu siskinlikten oluyordum suan koruma donemi bana uzak daha 35 kilom var gene de tekrardan kilo alirim diye korkuyorum 91 kiloyken birakmistim yazin bu sefer birakmayacagim :KK76:

Abla gercekten oyle doydugumu hissetmiyordum ama acisi diger gun cikiyordu siskinlikten oluyordum suan koruma donemi bana uzak daha 35 kilom var gene de tekrardan kilo alirim diye korkuyorum 91 kiloyken birakmistim yazin bu sefer birakmayacagim :KK76:
Sakın korkma minnoşum, korktukça kendine çekersin ve nasıl olduğunu anlamazsın.
Kilo verme için diyet yapıyorum dememeliyiz bence yaşam standardımız bu şekilde olmalı diye düşünüyorum. :KK200:

hangi videoyu yapiyorsun? dun ben bi tane yapayim dedim 20 dklik 7. dkda falan pert oldum :KK53:

Adım Çilem. 35 yaşındayım. 1.60 boyunda. Kamuda muhasebede çalışıyorum. Evli. 6 yaşında 1 sınıfa giden oğlum var. İzmirde yaşıyorum. Tüp bebekişleminden dolayı kilo aldım. Eski kiloma dönmek istiyorum. Hiç bir yerde yarışmadım. 64 kiloyum. 55 kilo olmak istiyorum.
Ne yapmak gerek?
Hosgeldin ablacim Sena ben de spor yapmani tavsiye ederim 😍
Sakın korkma minnoşum, korktukça kendine çekersin ve nasıl olduğunu anlamazsın.
Kilo verme için diyet yapıyorum dememeliyiz bence yaşam standardımız bu şekilde olmalı diye düşünüyorum. :KK200:
Sagligim icin de kilo vermem gerekir diye dusunuyorum beni ruhsal olarakta etkiliyor aslinda ozguven problemim yok ama bazen kendimi kotu hissediyorum ama saglikli kilo vermeye calisiyorum paketli gidalari olabildigince azalttim daha faydali besinler tuketmeye ozen gosteriyorum haklisin abla 💕

Hosgeldin ablacim Sena ben de

Sagligim icin de kilo vermem gerekir diye dusunuyorum beni ruhsal olarakta etkiliyor aslinda ozguven problemim yok ama bazen kendimi kotu hissediyorum ama saglikli kilo vermeye calisiyorum paketli gidalari olabildigince azalttim daha faydali besinler tuketmeye ozen gosteriyorum haklisin abla 💕
Kilo vermek gerçekten depresyonu azaltıyor, neden kendini kötü hissediyorsun kuzucum?
Çalışıyorsun ve göründüğü üzere de gayet şahane ilerliyorsun :KK200:

hangi videoyu yapiyorsun? dun ben bi tane yapayim dedim 20 dklik 7. dkda falan pert oldum :KK53:
Link atayım canım. Çok severek takip ettiğim bir antrenör var. Evde 90 günde devribody diye bir serisi var, değiştire değiştire onu yapıyorum.

X