Evde hareketler yapabilme şansın olur mu peki?
çünkü kilo vermeK bence;%60 beslenme alışkanlığı %30 spor %10 da uyku ile oluyor
Afiyet olsun canım benim. Menüleri saat ve ölçülerle paylaşman daha iyi olur mesela et güveç ama kaç yemek kaşığı gibi
Afiyetler olsun tatlım menün güzel
Tatlım afiyet olsunYalnız havuç yerine kabak yesen daha iyi olur sanki böyle yoğurtlu cevizli dereotlu
Ödül neee çok merak ettim
Afiyet olsun canım, Sabah 1 yumurta protein sonrası yok. Aman diyeyim Cuma’ya az kaldııı karbona dikkat
Afiyet olsun canımm o karnabaharın üzerine 100 gram kıyma 1 çk tereyağında kavurup yeseydin var ya üüüfffff
sen deyince farkettim ya sekeriHavuç çok şekerli olduğu için akşam tüketildiğinde acıktırabilir diye düşündüm tatlım yaza ne kaldı şurada
Afiyet olsun tatlım
Mocha mııı? Hani şu çok şekerli olanlardan
Soğanlı kıyma kavurmasına 2 de yumurta çatlatsaydın üfff yaaa
Merhaba arkadaşlar aranızda emziren anne var mısezaryenden dolayı ağır sporlar yapamıyorum. Şimdilik en fazla yürüyüş.
bugün çok enerjik hissediyorum genelde bacaklarım ağrıyarak uyanırım kendimi sürüklerim resmen ama bugün içim bi kıpır kıpır böyle hayırlısıGünaydııın canımm enerjiye gellll
Ayyy ne mutlu bana o zamanEnerjin bana da yansiyorrr canlaniyorumm supersinn..
Yumurta çoğu şeye yakışıyor bakınız;bende çok severim yumurtali
Yaa bende de 3in1 ve mocha bağımlılığı var gun de bir tane içmeliyim mutlaka ama almiycamm kararliyim. Şimdilik sütün içine nescafe koyuyorum idare ediyorsen deyince farkettim ya sekeri
neyse ogle yemek yiyemediydim ona sayarim
3u1aradayi hic sevmem mochayi da kafede oturup bi is yapmamiz lazimdi normalde latte alirim degisiklik olsun dedim aldimYaa bende de 3in1 ve mocha bağımlılığı var gun de bir tane içmeliyim mutlaka ama almiycamm kararliyim. Şimdilik sütün içine nescafe koyuyorum idare ediyor
Soğanlı yumurta..Ayyy ne mutlu bana o zaman
Yumurta çoğu şeye yakışıyor bakınız;
Patatesli yumurta
Mantar yumurta
Kabaklı yumurta
Ispanaklı yumurta ...
Bu liste devam eder böyle, yok mu arttıran?
Leslie miiibende varim canim 2 aylık oldu bebişim sezeryanliyim.. bende 15 dk lesliye başliycam bugün yani insallah
Ben uzun zamandır paketli gıdalar tüketmiyordum, geçen haftalarda altınbaşak çörek otluyu denedim ve baya beğendim. Ama insanın yedikçe yemesi geliyor ya da yemesen bile çok çabuk acıkıyorum. Sonra baktım içerisinde şeker varmış, bir daha da almadım.Yaa bende de 3in1 ve mocha bağımlılığı var gun de bir tane içmeliyim mutlaka ama almiycamm kararliyim. Şimdilik sütün içine nescafe koyuyorum idare ediyor
Sütlü iyi gibi simdilik ama bende eskiyi aramıyor degilim.3u1aradayi hic sevmem mochayi da kafede oturup bi is yapmamiz lazimdi normalde latte alirim degisiklik olsun dedim aldim
sutlu nescafe gold bagimlisiyim ben de sifir su olacak
filtre makinesi aldim ama eski sevgilimle aldatiyorum onu hep
Tüm kahveciler buradaymış da haberimiz yokmuş efeniim3u1aradayi hic sevmem mochayi da kafede oturup bi is yapmamiz lazimdi normalde latte alirim degisiklik olsun dedim aldim
sutlu nescafe gold bagimlisiyim ben de sifir su olacak
filtre makinesi aldim ama eski sevgilimle aldatiyorum onu hep
Yaa faydali olmadigini hatta zararli olduğunu biliyorum ama vazgecemiyordum günde 1 tane bir şey olmaz mantigiyla ama almiycam artık.. paketli gida tüketmedigin için bende seni tebrik ediyorum darısı başıma olsun bayiliyorum abur cubura cok zor tutuyorum kendimi..Leslie miii
2 aylık bebiş ile böyle bir karar aldığın için seni çoook kutluyorum ve çok sevindim senin adına
Sanırım her emzirme 500 kcal harcatıyormuş, ekstradan ufak ufakta spor yaparsan şahane olur
Ben uzun zamandır paketli gıdalar tüketmiyordum, geçen haftalarda altınbaşak çörek otluyu denedim ve baya beğendim. Ama insanın yedikçe yemesi geliyor ya da yemesen bile çok çabuk acıkıyorum. Sonra baktım içerisinde şeker varmış, bir daha da almadım.
Demem o ki farkında olmadan tatlı yemesekte şeker alıyoruz ve maalesef en kötü bağımlılıklardan birisi de şeker..
Dilerim 3in1 mocha sevdandan vazgeçersin hem kendin için hemde bebişin için faydalı değil
Denedikten sonra tarif alabilirimTüm kahveciler buradaymış da haberimiz yokmuş efeniim
Bende de kahve bağımlılığı var çok tüketiyordum ama geçen hafta yaşadığım çarpıntı sonucunda üzülerek tüketimimi azalttım. Ben en çok badem sütlü filtre kahveyi seviyorum
Önümüzdeki haftalarda badem sütünü evde yapacağım bakalım inşallah güzel olur
Bir etçil olarak artırıyorum veee yumurtalı kıyma diyorumAyyy ne mutlu bana o zaman
Yumurta çoğu şeye yakışıyor bakınız;
Patatesli yumurta
Mantar yumurta
Kabaklı yumurta
Ispanaklı yumurta ...
Bu liste devam eder böyle, yok mu arttıran?
Hangimizin yok ki? Benimde vardı ama bu aşılmayacak birşey değil.. Biz kadınlar istedikten sonra önümüzde dağ olsa duramaz valla!2 aylik bebise ek 2.buçuk yaşında oğlum la o daha cok zorluyorbasliycam inşallah yapabilirim..
Yaa faydali olmadigini hatta zararli olduğunu biliyorum ama vazgecemiyordum günde 1 tane bir şey olmaz mantigiyla ama almiycam artık.. paketli gida tüketmedigin için bende seni tebrik ediyorum darısı başıma olsun bayiliyorum abur cubura cok zor tutuyorum kendimi..
Yaşınız kaç bilmiyorum ama belli bi yaştan sonra metabolizma hızı çok ciddi düşüyor ben emzirirken gayet iyi yediğim ve hiç dikkat etmediğim halde kilo almıyordum azcık dikkat etsem patır patır gidiyordu kilolar şimdi göbeğim çatlıyor gram gram veriyorumYa ben emzirirken hiç kalori yakmiyorum neden sizce
Immm kesin deniyorum bugunnn okurken bile çok tatli geldiHangimizin yok ki? Benimde vardı ama bu aşılmayacak birşey değil.. Biz kadınlar istedikten sonra önümüzde dağ olsa duramaz valla!
Bak şimdi size inanılmaz bir tarif vereceğim, fırsatın olduğunda muhakkak denemelisin;
0.50 litrelik pet şişe
Nescafe (Oranını arzuna göre ayarlayabilirsin)
Şişeyi 1/4 oranında biraz daha az soğuk su
Canın tatlı istiyor ise 1 tk bal kullanabilirsin..
Önce kahveyi sonrada suyu şişeye koyup çalkalıyorsun, akabinde sütünü ve istersen balı ekleyip tekrardan çalkalıyorsun.
Buyrun miss gibi köpüklü kahve
33 yaşındayım canim sen bahsettiğin yaş kaçtı acaba.. Bizim kilo biraz genetik hepimiz kiloluyuz ondan da olabilir mi kiYaşınız kaç bilmiyorum ama belli bi yaştan sonra metabolizma hızı çok ciddi düşüyor ben emzirirken gayet iyi yediğim ve hiç dikkat etmediğim halde kilo almıyordum azcık dikkat etsem patır patır gidiyordu kilolar şimdi göbeğim çatlıyor gram gram veriyorum