Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kuzucum elmalı sirkesini kaçta içiyorsun, kahvaltı ile arasında ne kadar var yani?
Bir de baktım geçte yazıyorsun sana göre gün erken kapanmış oluyor, şahane
Ay krepler çok güzel duruyor, ellerine sağlık afiyet olsun canum
Afiyetler olsun canım, o iki yudumda içilen kahvedeki şeker kadı kızında da olur
Dün mercimek bulgur ve keşkek karbon fazla olmuş, bugün biraz dikkat etmelisin malum yarın cuma
Zayıflama çayları hikaye, mamalar hikaye!
Bundan seneler öncesinde (19yaşlarımda) kilo vermek için maalesef ki başvurmuş ve metabolizmamı alt üst ettim.
Zayıflama hapı/çayı duyunca sinirlerim zıplıyor valla.
Giren enerji, çıkan enerjiden az olacak konunun bütün özeti bu aman diyeyim kızlar aman içmeyin
Bir an gözümde canlandı sahne ya
Tombikimin oğlu sana sesleniyorum, koştur anneni çocuğum verilecek daha çok kilomuz var
Canım sabah/akşam saatlerini de yazsan iyi olurdu, o son 3 çatal künefeyi yemeyecektin
Oh ya hadi gelmiş geçmiş olsun, devir naz devri..
Herüfler kıymetimizi anlasınlar inşallah
sporumu yaptım çok iyi hissediyorum ya squatgirl'ün 15 dklık hiit videosunu yaptım fena terletti
Süpersin tatlımmm
uff ben yapamadim spor canim hic istemiyor ya bu aralar
Yaa ne oldu sana böyle canım sen hafta içi pek es geçmezdin sporuu
Motivasyonunu mu kaybettin noldu böyle
aslinda insan devamli yapinca aliskanlik oluyor. seviyorsun. ara verince kotuye gidiyor.
Kesinlikle öyle oluyor, ben gitmediğimde kendimi rahatsız hissediyorum

#659 Çarşamba Menü (29.01.2020) D Dildev

Sabah (06:00
)
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık

Ara (09:00)
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
1 İncir

Ara (10:00)
1 kupa yeşil çay

Öğle (12:15)
1/2 kase sebze çorbası
5 yk nohut
1 kase yoğurt

Ara (13:00)
Sade Türk kahvesi

Ara (14:30)
1 kupa yeşilçay

Akşam (18:30)
1 adet kuzu incik (Fırında pişirilmiş)
3 dal brokoli
1 yk pancar salatası

Sporu çok ağır yapmadım, kahve içmeye de dikkat ettim.
40 dk tempolu yürüyüş, 10 dk bisiklet ile günü kapattım.
sahgull Sismaniye

#659 Çarşamba
Sabah 1/2 dilim ekmek, domates yeşillik peynir, 1 tam ceviz, 2 kuru kayısı
Ara :1 sade kahve
Öğle : 1 kse çorba, 3 yemek kaşığı erişte makarna, ıspanak yemeği toplasam 3 kaşık
Akşam 1 kase çorba , 1 kepçe bezelye yemeği, 3 dolma (küçüktü ama çok oldu )
ikindi ara öğünü yapamadım dün sabah işyerimde toplantıdaydım, öğleden sonrada il de toplantıdaydım su bile içemedim tuvalete çıkmamak için

Birde sabah regli ile uyandım sevinsem mi üzülsem mi bilmedim.

Sismaniye D Dildev sahgull

20 dk tempolu yürüdüm

Afiyet olsun canım tatil öncesi harika gidiyorsun yarını senin için merak ediyorum.

Canım hep böyle kapatıyorum spora gittiğim için acıkma olmuyor artık çok iyi oluyor

bi kere ara verdim mi hamlik basliyor sonra da spor yapasim gelmiyor. ama baslayacagim. pek yakinda.

#659çarşamba menü D Dildev Sismaniye

sabah 9.00
Lorlu omlet bir yumurtadan
2 grissin

13.00
kuru sebze yoğurtlaması 6 yk

17.00
kuru sebze
Yoğurt
Yarım kase mercimek çorbası
Bir dilim ekmeğe maydanoz soğan çorbayla yemeyi çok özlemişim

1 saat spor step minderDe çalışma

Aynen canım bugün çok dikkat etmem lazım inşallah haftayı ziyan etmem kurtarırım
4 sene önce falan bende bi hap kullanmıştım her tehlikeyi göze alıp ben yicem o zayıflatvçcak sanıyodum ama nerdeee eksilen benim para oldu

Elma sirkeli suyu kahvaltidan 1-2 saat once iciyorum ama aksamlari icmek daha faydali gibi geldi bana icince acikmiyorum birde sporu bu aralar aksam yaptigim icin yemek yiyip yazik etmiyim diyorum spor her derde deva vallaha

Afiyet olsun tatlım akşamki dolmalar, yarına tırmalamaz inşallah.
MuhSGK mı ildeki toplantı? İzdihamdı resmen
Afiyet olsun canım tatil öncesi harika gidiyorsun yarını senin için merak ediyorum.
Ben bugün baktım açıkçası moralim bozuldu, bakalım yarın ola hayrola diyelim.
Akşamı erkenden ve hafif geçireceğim gelsin artık altmışlar
Canım hep böyle kapatıyorum spora gittiğim için acıkma olmuyor artık çok iyi oluyor
Ooo süper o zaman tatlım
Zaten bir süreden sonra insan alışıyor düzene maşallah
Valla ben senden çok ümitliyim yarın yine şahane bir tabloyla göreceğiz seni
bi kere ara verdim mi hamlik basliyor sonra da spor yapasim gelmiyor. ama baslayacagim. pek yakinda.
Amaan bugün de olmasın dün olmamıştı diye diye öyleece gidiyor canım haklısıın..
Hadi ama silkeleeen artık zopala bize dee
Giden para olsun canım, sağlığımıza birşey olmasın
Hemen dünkü menüm u yazayım
Sabah 12.0p
İki yumurta
1kk peynir
1zeytin
Çeyrek portakal
Ara
Bir avuç badem kuru üzüm karışımı
Akşam 19.30
Yoğurtlu karnabahar
Üç kaşık makarna
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım yarına seni çok merak ediyorum bakalım neler olmuuş
Elma sirkeli suyu kahvaltidan 1-2 saat once iciyorum ama aksamlari icmek daha faydali gibi geldi bana icince acikmiyorum birde sporu bu aralar aksam yaptigim icin yemek yiyip yazik etmiyim diyorum spor her derde deva vallaha
Spor yapınca insan yiyemiyor demi ya? Ben ayy yazık bundan yemeyeyim başka zaman yerim diyorum
Benim bir arkadaşım vardı beraber spora yazıldık bundan 3-4 yıl önce, spor çıkışında ay ben çok acıktım deyip beni yemek yemeye sürükledi. İnadım inat kesinlikle yemeyeceğim, döndü arkadaşıma dedim ki "Ya kızım şimdi hayvan gibi tepindik, terledik. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" Dönüp ne dese beğenirsiniz "Ben bunları yiyebilmek için spor yapıyorum"

Merhabalar kızlar şu an alışverişteyim benim için eziyete dönüştü neyi beğensem üstü olsa altı olmuyor göbeğim basenlerim görüntüyü katlediyor yeter ya gitsin artık bu pis kilolar
aynen oyle sen fazla alisveris yapma ya da dar al ki aldiklarina gir
ben yazin 1 beden kucuk aldim. simdi onlar da bol geliyor. keske 2 beden kucuk alaymisim

Benim girdiğim toplantı farklı canım ama yetkisiz girdiğim toplantıdan da ek iş yükü alarak çıktımYok böyle bir mal diyorum kendime

Selam kızlar. Şu 2 gün protein yiyeceğim diye niyetlenmiştim ama beceremedim bu kez. Haftasonu kardeşimi göndereyim diyetim düzene girecek hemen bu arada sağlıksız beslenmiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece belli bir diyeti takip edemiyorum. Birde, bu hafta karbonhidrat da almama rağmen 4 gündür yine tuvalet problemi yaşıyorum. Kronikleşti mi acaba diye düşünür oldum ve bu durum beni çok korkutuyor. Tartıya da çok etki ediyor meret. Yarın sabah tartılır tartılmaz 5-10 kuru kayısı yiyeceğim işe yaraması ümidiyle

Ben yediklerimi eritmek icin yapiyorum abla 60-70 olunca yiyebilmek icin yaparim

Suyu ve sporu da yazsan cok iyi olur abla menu guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…