- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Kuzucum elmalı sirkesini kaçta içiyorsun, kahvaltı ile arasında ne kadar var yani?
Bir de baktım geçte yazıyorsun sana göre gün erken kapanmış oluyor, şahane
Ay krepler çok güzel duruyor, ellerine sağlık afiyet olsun canumselam kizlar
menu yazan kaciyor
iki lafin belini kiralim yahu
#659carsamba
ben de yazayim bari menumu
sabah
sutlu kahve 2 yumurtali dukan krebi salata
Eki Görüntüle 2582460
1 yesil elma
1 kase donmus bogurtlen
16.00
yarim dilim somon
18.00
3 parca tavuk gogus etinden
yarim sogan
cay
su 1.5 lt
spor henuz yok yapmaya calisirim
Afiyetler olsun canım, o iki yudumda içilen kahvedeki şeker kadı kızında da olurSelam kızlar yopundum gün içinde giremedim hszmedeydim deee
#659çarşamba menüsü
11.30
1haşlanmış yumurta
1kk kaşar
1kk peynir
6siyah seytin
14.00 2yudum orta kahve sormadan yaptılar
15.30
1kase mercimek salatası
19.00
4kaşık bulgur pilavı cacık
1kepçe keşkek
Yarım şiş tavuk fırında(herüf ve çocuklar çok sevince bana düşmedi bulgura talim ettim )
Susuz bi gündü resmen gittiğim yerde hiç içmedim
Spor da yok ama yürüyerek gittim geldim
sahgull
Sismaniye
Dün mercimek bulgur ve keşkek karbon fazla olmuş, bugün biraz dikkat etmelisin malum yarın cuma
Zayıflama çayları hikaye, mamalar hikaye!Güne iyi başlayıp kötü kapatıyorum ama en azından kontrolü bırakmıyorum gitfiğim kadonın kızı da diyette ama sözde börwkleri salataları hatta tüm tabağı 2kez yedi bide bi çay var ondan alcam ben diyo boğazı tutmıcak çay onu zayıflatcakmış ben alayım dwnwyeyim sen de al emzikliyiz biz yemessek olmaz diyo şaşkın
Bundan seneler öncesinde (19yaşlarımda) kilo vermek için maalesef ki başvurmuş ve metabolizmamı alt üst ettim.
Zayıflama hapı/çayı duyunca sinirlerim zıplıyor valla.
Giren enerji, çıkan enerjiden az olacak konunun bütün özeti bu aman diyeyim kızlar aman içmeyin
Bir an gözümde canlandı sahne yaİnanılmaz başım ağrıyo benimm kurtlu oğlanın peşinde kadının vitrini kırcak diye gezmekten bide amerikan mutfaktı bi ara bi kayboldu tencere tavaların başına geçmiş beni bu çocuk kesin zayıflatır
Tombikimin oğlu sana sesleniyorum, koştur anneni çocuğum verilecek daha çok kilomuz var
Canım sabah/akşam saatlerini de yazsan iyi olurdu, o son 3 çatal künefeyi yemeyecektinHayırlı akşamlar
#659çarşamba
Sabah
1 yumurta
2 dilim köy peyniri
2 yeşil zwytin
2 kaşık yogurt
1 havuç
Akşam
1 şiş adana
2 parca tavuk
Bir parca lavas
Salata ayran
Kayınvalidem de 3 çatal künefe
Tatil bitseydide rahat rahat diyetimi yapsaydin böyle olmuyor
Oh ya hadi gelmiş geçmiş olsun, devir naz devri..İyi geceler kizlar
Yarın iş başı şükür dinlenmek iyi geldi
Atlattım sayılır tamamen gecmesede
Yarın menulerimle aranizdayim tekrar biraz agirdan alicam malum hastalığım hemen diyete bağladı herif gözü üstümde elinde kivi peşimde geziyo , Dr kivi ye dedi
Herüfler kıymetimizi anlasınlar inşallah
Süpersin tatlımmmsporumu yaptım çok iyi hissediyorum ya squatgirl'ün 15 dklık hiit videosunu yaptım fena terletti
Yaa ne oldu sana böyle canım sen hafta içi pek es geçmezdin sporuuuff ben yapamadim spor canim hic istemiyor ya bu aralar
Motivasyonunu mu kaybettin noldu böyle
Kesinlikle öyle oluyor, ben gitmediğimde kendimi rahatsız hissediyorumaslinda insan devamli yapinca aliskanlik oluyor. seviyorsun. ara verince kotuye gidiyor.