Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aman dikkat hirpalama kendini.
kahve evet carpinti yapiyor. herseyin fazlasi zarar

Pilavsız nohut yiyebilirsin canım. Ben baklagilleri seviyorum perşembe olsa şişkinlik yapma ihtimali vardı.
Bende çok seviyorum da kararsız kaldım, neyse kendime iş çıkarmayayım şimdi yiyeyim gitsin.
saglikli karbonidrat kesinlikle lazim
bir de -100 gr seni aldatmasin. odem tutmamissin ama yedigin sekerli seylerin acisi 2 3 gune cikar hemen ertesi gun olmuyor yani bir arkadasimdan biliyorum
Kişi kendinden bilir işi diyelim mi
nohut bana 2 gun siskinlik yapiyor. senin durumuna gore karar ver canim
Kız kalmaz iki güne şişlik bugün yiyem ben
aman dikkat hirpalama kendini.
kahve evet carpinti yapiyor. herseyin fazlasi zarar
Valla öyle bugün kontrollüyüm bakalım inşallah bir daha tekrarlamaz

Hayırlı günler herkese hepimizin bol enerjili az kalorili günleri olsun
Dün telefonumda bir sıkıntı çıktı internet yoktu tüm uygulamalarda silinmiş dünün menüsünü şimdi yazıyorum
#659 salı menüm
Sabah 11:00 :
2 yumurtalı peynirli omlet
1 c eviz 4 zeytin yeşillik 2 dilim tb ekmeği
Akşam 19:00
1 karnıyarık (fırında)
1 kase mercimek çorbası
Salata
21:30
1 hurma ve yeşil çay
1 buçuk litre su
Spor 100 ip atlama
sahgull Sismaniye D Dildev

Korkudan tartılmıyorum bu hafta beni idare edin gerçekten memlekette olmuyor diyet falan bir de biz kalabalık bir aileyiz ve bir araya gelince organizasyonlar bitmiyor.Ne kadar iradeli olsam da benim için değerli insanları kıramıyorum.Artı gelme ihtimaline binaen şimdiden özür diliyorum.Ama söz haftaya uçuracağım buraları

amman amaaaan
sen listedesin kesinlikle oyle koyvermek yok.
sabitti 100 200 artiydi neyse halledilir. ama oyle yuksek bi artiyla gelip takima nota aldirirsan bozusuruz. mutlaka bugun ve yarin diyete uygun beslen.

Gecmis olsun abla kahve cok guzel bir sey ama dikkat etmek lazim bence yaz buraya kac fincan ictigini

Aman canim dikkat et fazla kahve de sporda kalbi yorar 1 gun öncede sporun ağır degilmiydi.

bi daha bisey yazmadin canim vaz mi gectin diyetten

Elma sirkeli suyu sabahlari da icmeye basladim artik aksamlari cok iyi geliyor istahi kapattigini farkettim mideme zarar verecegini sanmiyorum limonlu suyu biraktim yesilcay uykusuzluk yapiyor onu da biraktim gunluk 2 yk sirke kullanacagim sadece
Sirkeyi kaliteli dogallardan kullan canim daha faydalı.hatta sirke mayası alıp yapilabiliyor annem yaptı o kadar keskin olmuyor mideyi rahatsız da etmiyor.

#659salı menü D Dildev Sismaniye

sabah 10.00
Menemen 3 yk
Bir dilim ekmek

Öğlen 13.00
Bir baget tavuk
Yoğurt

16.30
tavuklu salata 2 yk bulgur pilavi

1 saat egzersiz Step minderde çalışma
Günü erken kapatmışsın tatlım gece acıkma olmadı mı?
Zıp zıp canım zıp zıp
Afiyet olsun
Menüler çok bir şey yok neden korkuyorsun kiii
Gecmis olsun abla kahve cok guzel bir sey ama dikkat etmek lazim bence yaz buraya kac fincan ictigini
Sağolasın tatlım yazayım, şekersiz kullandığım için bir tanesini yazıp geri kalanını yazmıyordum.
Yazmaya çalışayım.
Aman canim dikkat et fazla kahve de sporda kalbi yorar 1 gun öncede sporun ağır degilmiydi.
Evet ama sporla ilgili olduğunu düşünmüyorum, çok yormayacağım kendimi.
Bugünde hafif hafif yapacağım

Sirkeyi kaliteli dogallardan kullan canim daha faydalı.hatta sirke mayası alıp yapilabiliyor annem yaptı o kadar keskin olmuyor mideyi rahatsız da etmiyor.
Aynen abla bendeki de dogal ben normalde sirke hic sevmem kullanmam da ama bagimlilik yapti aksamlari icmezsem rahat edemiyorum

Aynen abla bendeki de dogal ben normalde sirke hic sevmem kullanmam da ama bagimlilik yapti aksamlari icmezsem rahat edemiyorum
Dün iyiydi ama ondan önceki günler pek iyi değildi insülin direnci var çok zor kilo veriyorum zaten azcık bıraktım mı artıya geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…