aman dikkat hirpalama kendini.Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin, ben dün spordan sonra çarpıntı oldum çok fena bir şekilde. Dedim herhalde gidiyorum, buraya yazmıyorum sade diye ama gün içerisinde çok kahve içiyorum. Bunca senedir hiçbir şey olmazken dün ilk defa böyle bir durumla karşılaştım, neyse bugün dikkat edeceğim
Bende çok seviyorum da kararsız kaldım, neyse kendime iş çıkarmayayım şimdi yiyeyim gitsin.Pilavsız nohut yiyebilirsin canım. Ben baklagilleri seviyorumperşembe olsa şişkinlik yapma ihtimali vardı.
Kişi kendinden bilir işi diyelim misaglikli karbonidrat kesinlikle lazim
bir de -100 gr seni aldatmasin. odem tutmamissin ama yedigin sekerli seylerin acisi 2 3 gune cikar hemen ertesi gun olmuyor yanibir arkadasimdan biliyorum
Kız kalmaz iki güne şişlik bugün yiyem bennohut bana 2 gun siskinlik yapiyor. senin durumuna gore karar ver canim
Valla öyle bugün kontrollüyüm bakalım inşallah bir daha tekrarlamazaman dikkat hirpalama kendini.
kahve evet carpinti yapiyor. herseyin fazlasi zarar
Sagol abla gerek yok aslinda squatgirl iyi kadinin fizigi de insani gaza getiriyorbeginner shred guzel canim. video linklerini eklemistim istersen bulurum linki
Squatgirl'ü ben de beğeniyorum.Bir de playstore'dan 15 dakikalık egzersizler uygulamaları var.Onları da deneyeceğim eve gidince.Sagol abla gerek yok aslinda squatgirl iyi kadinin fizigi de insani gaza getiriyor
amman amaaaanKorkudan tartılmıyorum bu hafta beni idare edingerçekten memlekette olmuyor diyet falan bir de biz kalabalık bir aileyiz ve bir araya gelince organizasyonlar bitmiyor.Ne kadar iradeli olsam da benim için değerli insanları kıramıyorum.Artı gelme ihtimaline binaen şimdiden özür diliyorum.Ama söz haftaya uçuracağım buraları
23 dakika yapiyorum ter basiyor ama vucudum alisti artik bende indireyim bari uygulamasiniSquatgirl'ü ben de beğeniyorum.Bir de playstore'dan 15 dakikalık egzersizler uygulamaları var.Onları da deneyeceğim eve gidince.
Gecmis olsun abla kahve cok guzel bir sey ama dikkat etmek lazim bence yaz buraya kac fincan ictiginiGünaydın kızlar gününüz güzel geçsin, ben dün spordan sonra çarpıntı oldum çok fena bir şekilde. Dedim herhalde gidiyorum, buraya yazmıyorum sade diye ama gün içerisinde çok kahve içiyorum. Bunca senedir hiçbir şey olmazken dün ilk defa böyle bir durumla karşılaştım, neyse bugün dikkat edeceğim
Aman canim dikkat et fazla kahve de sporda kalbi yorar 1 gun öncede sporun ağır degilmiydi.Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin, ben dün spordan sonra çarpıntı oldum çok fena bir şekilde. Dedim herhalde gidiyorum, buraya yazmıyorum sade diye ama gün içerisinde çok kahve içiyorum. Bunca senedir hiçbir şey olmazken dün ilk defa böyle bir durumla karşılaştım, neyse bugün dikkat edeceğim
bi daha bisey yazmadin canim vaz mi gectin diyettenYorumun için çok teşekkür ederimmm. Sabah hemen yediklerimi atayım dedim bir heyecanla sonra da ev işi derken öğlene akşamı bir attım, bir dahakine 3 öğünü de atarımbugün benim için çok yoğun geçti o yüzden yediklerimize tam manasıyla bakıp yorum yapamadım Sürekli evde olunca yemeği kafaya takmayayim diye ara öğün de yapayım dedimm, tabi bugün benim için boşa geçmiş bir gün oldu ama yarın daha enerjik ve tam uymuş olarak geçilecek
Sirkeyi kaliteli dogallardan kullan canim daha faydalı.hatta sirke mayası alıp yapilabiliyor annem yaptı o kadar keskin olmuyor mideyi rahatsız da etmiyor.Elma sirkeli suyu sabahlari da icmeye basladim artik aksamlari cok iyi geliyor istahi kapattigini farkettim mideme zarar verecegini sanmiyorum limonlu suyu biraktim yesilcay uykusuzluk yapiyor onu da biraktim gunluk 2 yk sirke kullanacagim sadece
Günü erken kapatmışsın tatlım gece acıkma olmadı mı?
Zıp zıp canım zıp zıpHayırlı günler herkese hepimizin bol enerjili az kalorili günleri olsun
Dün telefonumda bir sıkıntı çıktı internet yoktu tüm uygulamalarda silinmiş dünün menüsünü şimdi yazıyorum
#659 salı menüm
Sabah 11:00 :
2 yumurtalı peynirli omlet
1 c eviz 4 zeytin yeşillik 2 dilim tb ekmeği
Akşam 19:00
1 karnıyarık (fırında)
1 kase mercimek çorbası
Salata
21:30
1 hurma ve yeşil çay
1 buçuk litre su
Spor 100 ip atlama
sahgull Sismaniye D Dildev
Menüler çok bir şey yok neden korkuyorsun kiiiKorkudan tartılmıyorum bu hafta beni idare edingerçekten memlekette olmuyor diyet falan bir de biz kalabalık bir aileyiz ve bir araya gelince organizasyonlar bitmiyor.Ne kadar iradeli olsam da benim için değerli insanları kıramıyorum.Artı gelme ihtimaline binaen şimdiden özür diliyorum.Ama söz haftaya uçuracağım buraları
Sağolasın tatlım yazayım, şekersiz kullandığım için bir tanesini yazıp geri kalanını yazmıyordum.Gecmis olsun abla kahve cok guzel bir sey ama dikkat etmek lazim bence yaz buraya kac fincan ictigini
Evet ama sporla ilgili olduğunu düşünmüyorum, çok yormayacağım kendimi.Aman canim dikkat et fazla kahve de sporda kalbi yorar 1 gun öncede sporun ağır degilmiydi.
Aynen abla bendeki de dogal ben normalde sirke hic sevmem kullanmam da ama bagimlilik yapti aksamlari icmezsem rahat edemiyorumSirkeyi kaliteli dogallardan kullan canim daha faydalı.hatta sirke mayası alıp yapilabiliyor annem yaptı o kadar keskin olmuyor mideyi rahatsız da etmiyor.
Dün iyiydi ama ondan önceki günler pek iyi değildi insülin direnci var çok zor kilo veriyorum zaten azcık bıraktım mı artıya geçiyorAynen abla bendeki de dogal ben normalde sirke hic sevmem kullanmam da ama bagimlilik yapti aksamlari icmezsem rahat edemiyorum
aman dikkat et sirke sarap olmus olmasinAynen abla bendeki de dogal ben normalde sirke hic sevmem kullanmam da ama bagimlilik yapti aksamlari icmezsem rahat edemiyorum
aman dikkat et sirke sarap olmus olmasin
Yok yok halis muhlis elma sirkesiaman dikkat et sirke sarap olmus olmasin