Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçen hafta 64,00
Bu hafta 63,5
Fark 0,5
Yüzdem 0,78 Sismaniye
Bu hafta belki daha iyi olabilirdi reglimin 2. gününü de hesaba katarsam.
Süpersin şekerim maşallah 300-500 bakmıyorum ben mezuredeyim artık
Maşallah sana canımcım yağdan gidiyor kas kütlen artıyor bencee
Ay inşallah şu yağ kas kütlesine bakan makinelere güvenmiyorum hiç hele kasım aydı galiba bir diyetisyende gittim. Dedim şu son 10-12 kiloyu diyetisyen ile vereyim. Makineye çıktım, 76,5 kiloyum yağ oranım % 33,33! Dedim ki siz herhalde insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz, tartıştım kadın ile çıktım oradan

Sporsuz bende güvenmiyorum verdiğim kiloya. Zaten bariz bir kilom yok benim sadece şekillenmeye ihtiyacım var spora başlamam lazım.

Sporsuz bende güvenmiyorum verdiğim kiloya. Zaten bariz bir kilom yok benim sadece şekillenmeye ihtiyacım var spora başlamam lazım.
Şekillenmek için spor şart kuzucum aslında benimde tartıyla çok işim kalmadı, tek amacım sıkılaşmak

Afiyetler olsun canım.

olsun en azından sabitsin çok şükür
Bir doktora mı gitsen acaba?
Görüşeceğim canım. Aile hekimimize soracağım öğleden sonra. Diyetle alakalı, yoksa hamileliğim dahil hiç sorun yaşamadım ben, 1 gün bile. Ama şu 2 haftadır resmen haftada 1 gün gidiyorum tuvalete. Hemde karbonhidrat almama rağmen. Bakalım doktor ne tavsiye edecek

Kuru meyvelerden ye canım yoğurduna karıştır ama ev yapımı yoğurt tüket , brde doktora danışarak bağırsak düzenleyicilerden kullansan
Öyle yapacağım canım. Sabah 10 tane falan gün kurusu yedim. Ama resmen şişkinlikten oturamıyorum bugün

Ben yıllardır çekiyorum hele diyet zamanları mahvoluyorum ilaç ve suni şeylere alıştırmak istemediğim için her gün düzenli zeytinyağı içtim ama o da kilo aldırdı.Zor bir durum geriyo insanı inşallah sağlıklı düzenine kavuşursun.

Ciddi bir artış olmuş, sağlık olsun tatlım haftaya telafi edersin
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.1
Fark 0.3
Yüzde 0.4
Sismaniye
Tebrik ediyorum canım
İnşallah kısa sürede kurtulursun bu dertten haftada bir çok zor bir durum.. Bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim malum bende hafta 2 oluyor..
Bu arada 10 kayısı da biraz fazla değil mi tatlım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…