- 4 Ağustos 2017
- 2.503
- 9.518
- 158
- 27
Haahahahaben de her başladığımda bunu diyorum ama sonra dayanamayıp söylüyorum jxjsdf ama motivasyonum tam bu sefer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haahahahaben de her başladığımda bunu diyorum ama sonra dayanamayıp söylüyorum jxjsdf ama motivasyonum tam bu sefer![]()
mod düşürüyorlar bir de, yine mi ahaha vs yapıyorlar ya gırtlaklayasım geliyorHaahahahatutcam kendimi
Noluyor sana? Her şey yolunda mı?Üç gündür stresli bol aksiyonlu çok ağlamalı günler geçirdim bugün tartıldım 42 kiloya düşmüşüm kızlar
Neyin var?Üç gündür stresli bol aksiyonlu çok ağlamalı günler geçirdim bugün tartıldım 42 kiloya düşmüşüm kızlar
Şuan iyiyim canım geçti gitti Hersey teşekkür ediyorumNeyin var?
Önemli olan şu an iyi olman. Umarım geçici bir şeydirŞuan iyiyim canım geçti gitti Hersey teşekkür ediyorum![]()
Ben de öyleyim ne yicezOrenda
Bugün bacak çalıştım akşam üzeri de voleybol oynadım. Eve gelince meyve tabağından bi kaç çatal yedim, şu an çok aç hissediyorum![]()
Sen de mi erkenden yiyip bitirdin yoksaBen de öyleyim ne yicez![]()
Evet nohutu 2 gibi yedim. Delly bari da 4 gibi ufSen de mi erkenden yiyip bitirdin yoksa![]()
İşten çıktığımda aç hissetmedigim için evde yemedim ama şimdi araçtayim ufak bi şehir değişikliği yapıp döneceğiz. Ama tabi ki küçük çocuk gibi evden çıkar çıkmaz acıktım jxjdjdkdkd bakalım belki bi çorba içerim sadeceEvet nohutu 2 gibi yedim. Delly bari da 4 gibi uf
Gectiyse cok sukur.Şuan iyiyim canım geçti gitti Hersey teşekkür ediyorum![]()