- 13 Şubat 2019
- 4.431
- 20.903
Zeytinyağı içmek bende işe yaradı bir dene istersenSelam kızlar. Şu 2 gün protein yiyeceğim diye niyetlenmiştim ama beceremedim bu kez. Haftasonu kardeşimi göndereyim diyetim düzene girecek hemenbu arada sağlıksız beslenmiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece belli bir diyeti takip edemiyorum. Birde, bu hafta karbonhidrat da almama rağmen 4 gündür yine tuvalet problemi yaşıyorum. Kronikleşti mi acaba diye düşünür oldum ve bu durum beni çok korkutuyor. Tartıya da çok etki ediyor meret. Yarın sabah tartılır tartılmaz 5-10 kuru kayısı yiyeceğim işe yaraması ümidiyle
Su 1.5 vardır şimdilik yatana kadar daha çok olur spor yok şuanSuyu ve sporu da yazsan cok iyi olur abla menu guzel bence
Eneee kız bravo valla nasıl başardın, büyük başarıBenim girdiğim toplantı farklı canım ama yetkisiz girdiğim toplantıdan da ek iş yükü alarak çıktımYok böyle bir mal diyorum kendime
Ya bende de o sorun var, affedersiniz ses var görüntü yok yani.. Yarın bende kayısı çayı içeyim diyorumSelam kızlar. Şu 2 gün protein yiyeceğim diye niyetlenmiştim ama beceremedim bu kez. Haftasonu kardeşimi göndereyim diyetim düzene girecek hemenbu arada sağlıksız beslenmiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece belli bir diyeti takip edemiyorum. Birde, bu hafta karbonhidrat da almama rağmen 4 gündür yine tuvalet problemi yaşıyorum. Kronikleşti mi acaba diye düşünür oldum ve bu durum beni çok korkutuyor. Tartıya da çok etki ediyor meret. Yarın sabah tartılır tartılmaz 5-10 kuru kayısı yiyeceğim işe yaraması ümidiyle
Hem erken hem hafif maşallah kuzucum
Bende 60a inersem, öyle yaparım diyorum AblamBen yediklerimi eritmek icin yapiyorum abla 60-70 olunca yiyebilmek icin yaparim
Başarmanın verdiği hazzı başka birşey vermiyor, neler yiyip neler yemediğini yazmak hakikaten insana iyi geliyor#659persembe menusu D Dildev
İyi aksamlar herkese
sabah:elma sirkeli su
kahvalti(12.30)
2 hindi fumeli omlet+maden suyu
aksam(18.30)
1 kase tarhana corbasi+1 porsiyon kapuska+yogurt
2.5 lt su
Sporu aksam yapacagim
Oglen acikir gibi oldum aslinda arkadasim popeyes'tan menu aldi ben almadim ya bu arada yaziyorum nelerden vazgectigimi bana iyi geliyor acikcasi az kilo versemde damlaya damlaya gol olur sonucta
Akşam yediğin mercimek yarına etki etmez inşallah afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
#659perşembe
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 dilim peynir 3 yesil zeytin
Ara 16.00
2 küçük kivi
Aksam 19.00
1 parça ızgara tavuk
Bir kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
1 parca ekmek
Yaaa mantar mantısı da neymiş ya, enfess gözüküyorsabah
2 kiýmali yumurta
sutlu kahve
yarim dlm ekmek
3 kucuk pancar koku
ara
1 portakal
4 5 uzum
ara
1 tane pirinc patlakli kraker
aksam 17.00
mantar mantisi
Eki Görüntüle 2582840
cay
su 1.5 lt
spor 20 dk jillian
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Sabah 12.00
İki yumurta
Bir küçük pankek üzerine bir ck bal
1kk peynir
Yarım havuç
Ara
Bir avuç çerez
Bir bardak kefir
Akşam 19.00
Bir tabak kıymalı yumurta
Salata
Acikirsam gece kefir icecegim.
Su 2lt
Spor yapabilirsen yazicam ayrıca
Bu gece su listeyi tamamlayayim inşallah uyur bu bebeler erkenden.
Ketojenik diyet yaptığım zamanlarda kabızlık yaşarken çay bardağının yarısı kadar içmiştim, hiç etki etmedi maalesef..Zeytinyağı içmek bende işe yaradı bir dene istersen
Afiyetler olsun canım.
olsun en azından sabitsin çok şükürGünaydın kızlar. Ben sabitim bu hafta. Ve çok rahatsız hissediyorum şu kabızlık problemi nedeniyle. Bugün ilaç araştırması yapacağım artık birşeyler kullanmam şart
Süpersin şekerim tebrik ediyoruum seniiGecen cuma:94.9
Bu hafta:93.6
Fark:1.3
Yuzde:%1,37
80'li kilolari gormeyeli cok oldu bu hafta daha fazla dikkat etmeye calisacagim
Gecen cuma:94.9
Bu hafta:93.6
Fark:1.3
Yuzde:%1,37
80'li kilolari gormeyeli cok oldu bu hafta daha fazla dikkat etmeye calisacagim
Günaydın kızlar. Ben sabitim bu hafta. Ve çok rahatsız hissediyorum şu kabızlık problemi nedeniyle. Bugün ilaç araştırması yapacağım artık birşeyler kullanmam şart