- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
ah su problemler. benim de ayakbilegim sorunlu. kotulestiginde hic spor yapamiyorumSelam kızlar. Güzel ve kolay bir protein günü geçiriyorum, ne açlık hissediyorum ne de halsizlik. Bugün uyandığımdan bu yana dizimde bir ağrı var. Maalesef 100lü kilolardan miras kaldı diz problemleri. Bende zorlamamak için 25 dk kadar normal tempoyla bir yürüyüş yaptım öğlen. Akşam yemeğimi de hallettiğimde menümü paylaşacağım.
sende gecen haftaki azmi goremiyorum canim.yemenin sonu yok sen hedefini unutmaSelam kızlar yopundum gün içinde giremedim hszmedeydim deee
#659çarşamba menüsü
11.30
1haşlanmış yumurta
1kk kaşar
1kk peynir
6siyah seytin
14.00 2yudum orta kahve sormadan yaptılar
15.30
1kase mercimek salatası
19.00
4kaşık bulgur pilavı cacık
1kepçe keşkek
Yarım şiş tavuk fırında(herüf ve çocuklar çok sevince bana düşmedi bulgura talim ettim )
Susuz bi gündü resmen gittiğim yerde hiç içmedim
Spor da yok ama yürüyerek gittim geldim
sahgull
Sismaniye
gercekten de pek diyet e uygun olmadi menulerin. kunefe carsamba gunune hic yakismadiHayırlı akşamlar
#659çarşamba
Sabah
1 yumurta
2 dilim köy peyniri
2 yeşil zwytin
2 kaşık yogurt
1 havuç
Akşam
1 şiş adana
2 parca tavuk
Bir parca lavas
Salata ayran
Kayınvalidem de 3 çatal künefe
Tatil bitseydide rahat rahat diyetimi yapsaydin böyle olmuyor
Var aslında ama nedense hep bişey çıktı yarın bol spor yapcamsende gecen haftaki azmi goremiyorum canim.yemenin sonu yok sen hedefini unutma
ay ne güzel eşiniz size yardımcı oluyor geçmiş olsun ablacımİyi geceler kizlar
Yarın iş başı şükür dinlenmek iyi geldi
Atlattım sayılır tamamen gecmesede
Yarın menulerimle aranizdayim tekrar biraz agirdan alicam malum hastalığım hemen diyete bağladı herif gözü üstümde elinde kivi peşimde geziyo , Dr kivi ye dedi
uff ben yapamadim spor canim hic istemiyor ya bu aralarsporumu yaptım çok iyi hissediyorum ya squatgirl'ün 15 dklık hiit videosunu yaptım fena terletti
abla bu aralar değil benimkisi sevemedim bir türlü spor yapmayı ama yapmak lazım mecburuff ben yapamadim spor canim hic istemiyor ya bu aralar
aslinda insan devamli yapinca aliskanlik oluyor. seviyorsun. ara verince kotuye gidiyor.abla bu aralar değil benimkisi sevemedim bir türlü spor yapmayı ama yapmak lazım mecbur
evet süreklilik çok önemli 15 dk dediğin nedir yani hem vücuda çok faydası varaslinda insan devamli yapinca aliskanlik oluyor. seviyorsun. ara verince kotuye gidiyor.