- 9 Ocak 2020
- 451
- 1.300
beginner shred guzel canim. video linklerini eklemistim istersen bulurum linkivazgeçtim ya youtubedaki video çok sıkıcı yapamam ben onu
dedigin gibi protein yaparsan toparlarsin canim. aman ihmal etme.Selam kızlar. Hiç yazasım yok aslında ama
Bu sabah herşey çok güzel başlamıştı, öğlen de listeme uydum. Öğle arası 3 km yürüyüşümü yaptım, 45 squat yaptım. Ama hiç planda yokken kardeşim sürpriz yapıp şehir dışından geldi. Akşam yemeğe çıktık. Geçen ay geldiğinde de diyetteyim diye hiçbir şeye elimi sürmemiştim. Bu sefer söylenince çıktım diyetten. Yarın ve perşembe protein diyeti yaparak toparlanmaya çalışacağım. Ama bugün menüme bir eksi hak ettim, üzgünüm
cok guzel menu#659 Salı Menü (28.01.2020) D Dildev
Sabah (06:00)
2 dilim hindi füme
1 kk peynir
Domates, salatalık
Ara (09:00)
1 kupa yeşilçay
Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
1 İncir
Öğle (12:30)
1/2 kase domates çorbası
3 adet ızgara köfte
Salata
Ara (14:30)
1 kupa yeşilçay
Öğle (17:30)
Haşlanmış brokoli (Bol limon)
1 tk hardal
Su: 2 Litre (şimdilik)
Önce pediküre sonra spora gideceğim. Spordan sonra sizlere berabeeer olacağımm
sahgull Sismaniye
Immhh harika olur bir yesen vazgeçemessinBildiğimiz bal kabağından mı pide börek yapılıyor töbeler töbesi zalım gözlerim daha neler okuyacak
Sabah uyandım, kendimi baya ince hissediyorum (tuvalete çıkmamama rağmen) Motivasyonumu etkilemesin diye tartılmayacaktım ama bir merakla tartıldım. Dün sabahla bu sabah arasında - 100 gr fark var. Diyetisyenler neden karbonhidratsız diyet olmaz diye yırtınıyorlar, o an anladım. Biz Türk milleti olarak çat kapı misafiri, bayramı, seyranı, düğünü, cenazesi.. kaçamak yapabileceğimiz tek besin maddesi karbonhidrat. Dukan gibi, ketojenik diyet gibi karbonhidrat miktarı kısıtlı diyetler yapıp, üstüne kaçamak yapınca vücut birden şişiyor. Ketojenik diyetin üstüne dün akşam yediklerimi yeseydim garanti +1 kiloydum..dedigin gibi protein yaparsan toparlarsin canim. aman ihmal etme.
Silivri tehlikeli diyor, yani bakarak yaşanmaz tabi ama önemle almak lazım. Ben kız kardeşimle anneme dedim birer çanta hazırlayın arabaya atalım, ne olur ne olmaz.Neden endişelendiriyor tahminlerinde yakın geleceğe ait depremler mi var
Kuzum maşallah sana çok güzel menü ama fıstık ezmesine takmış gibisin, güne şeker ile başlarsan gün içerisinde şekerin düşebilir ona birazcık dikkat etmelisin.
Senin burcun başak mı ya da teraziŞuan çok kararsız kaldım 30 day shred jillian michael'e mi başlasam acaba yapan vardı sanki burada sonuçlar nasıl??
Kıııız ciğer dedin hanidir ciğer yemiyorum, haftasonu bir ciğer partisi vereyimSelam kızlar
Kahvaltı 11.00
İki yumurtadan omlet
Lor salatası
Ogle 15.00
Bir kepçe tarhana
Çocuktan kalan bir parça omlet ve lor salatası
2 kaşık pazı kavurması
Akşam 20.00(biraz geç oldu şartlar malum)
Üç tane Ciğer şiş
Sogan salatası
Yeşillik
Bir avuç kadar lavaş
Su 2.5 olur soğan hararet yapti
Spor yok
Olsun kardeş candır, kilo alınır verilir.. Cumaya sabit olursan kurtarırız bu işi, afiyet olsun tatlım.Selam kızlar. Hiç yazasım yok aslında ama
Bu sabah herşey çok güzel başlamıştı, öğlen de listeme uydum. Öğle arası 3 km yürüyüşümü yaptım, 45 squat yaptım. Ama hiç planda yokken kardeşim sürpriz yapıp şehir dışından geldi. Akşam yemeğe çıktık. Geçen ay geldiğinde de diyetteyim diye hiçbir şeye elimi sürmemiştim. Bu sefer söylenince çıktım diyetten. Yarın ve perşembe protein diyeti yaparak toparlanmaya çalışacağım. Ama bugün menüme bir eksi hak ettim, üzgünüm
Yıldız olmak değil de hedefimi tuttursam o bana yeter canımmcok guzel menu
bu hafta grubun yildizi sen olacaksin belli
Günaydın tatlım, Yemeği de erken yediyseniz onunda etkisi olduğunu düşünüyorum.Sabah uyandım, kendimi baya ince hissediyorum (tuvalete çıkmamama rağmen) Motivasyonumu etkilemesin diye tartılmayacaktım ama bir merakla tartıldım. Dün sabahla bu sabah arasında - 100 gr fark var. Diyetisyenler neden karbonhidratsız diyet olmaz diye yırtınıyorlar, o an anladım. Biz Türk milleti olarak çat kapı misafiri, bayramı, seyranı, düğünü, cenazesi.. kaçamak yapabileceğimiz tek besin maddesi karbonhidrat. Dukan gibi, ketojenik diyet gibi karbonhidrat miktarı kısıtlı diyetler yapıp, üstüne kaçamak yapınca vücut birden şişiyor. Ketojenik diyetin üstüne dün akşam yediklerimi yeseydim garanti +1 kiloydum..
Yok kuzum geç yedik baya. Hele arasında kaymak olan havuç dilim tatlıyı yerken 8 buçuğu geçiyordu. Ama dün öğünlerim arasına 5-6 saat koymuştum, gün içinde çok aktifim. Birde akşama kadar en fazla 600 kalori almışımdır. Önlem amaçlı bugün yarın protein yiyeceğim ama. Sadece aman yağsız olsun, tuzsun olsun kısmına girmeyeceğim.Günaydın tatlım, Yemeği de erken yediyseniz onunda etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bir porsiyon yedin miii havuç diliminiYok kuzum geç yedik baya. Hele arasında kaymak olan havuç dilim tatlıyı yerken 8 buçuğu geçiyordu. Ama dün öğünlerim arasına 5-6 saat koymuştum, gün içinde çok aktifim. Birde akşama kadar en fazla 600 kalori almışımdır. Önlem amaçlı bugün yarın protein yiyeceğim ama. Sadece aman yağsız olsun, tuzsun olsun kısmına girmeyeceğim.
Yedim vallaBir porsiyon yedin miii havuç dilimini
Afiyet olsun yaaa, Benimde canım neler yemek istiyor bir bilseeenYedim vallave - 100 gr. Normalde bi tarafımı yırtıyorum kilo vereyim diye, al işte. Adaletin bu mu dünya
Bizim menüye baktım şimdi de bugün nohut pilav varmış, acaba dışarıdan ızgara birşeyler mi söylesem yesem mi bilemedim. Ne yapayım kızlaar ?
saglikli karbonidrat kesinlikle lazimSabah uyandım, kendimi baya ince hissediyorum (tuvalete çıkmamama rağmen) Motivasyonumu etkilemesin diye tartılmayacaktım ama bir merakla tartıldım. Dün sabahla bu sabah arasında - 100 gr fark var. Diyetisyenler neden karbonhidratsız diyet olmaz diye yırtınıyorlar, o an anladım. Biz Türk milleti olarak çat kapı misafiri, bayramı, seyranı, düğünü, cenazesi.. kaçamak yapabileceğimiz tek besin maddesi karbonhidrat. Dukan gibi, ketojenik diyet gibi karbonhidrat miktarı kısıtlı diyetler yapıp, üstüne kaçamak yapınca vücut birden şişiyor. Ketojenik diyetin üstüne dün akşam yediklerimi yeseydim garanti +1 kiloydum..
nohut bana 2 gun siskinlik yapiyor. senin durumuna gore karar ver canimBizim menüye baktım şimdi de bugün nohut pilav varmış, acaba dışarıdan ızgara birşeyler mi söylesem yesem mi bilemedim. Ne yapayım kızlaar ?