Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kocam kabak tatlısı istsdi koca kabak vardı bi tepsi tatlılık şekerledim kalanı ziyan olmasın rendeleyip kavurdum
Annem börek diyodu yapıvereyim bari yarın kv de geldi bugün zaten iyi olur
Benim için zor kabaklı pide börek en en en sevdiğim şeydir harcın içine yulaf kepeği koysam krep gibi yada gb unla krep yapıp içine mi sarsam aklımda deli sorular

kabak boregini tatli mi yapiyorsunuz
ben bayilirim tatlisina bol karabiberli

kabak boregini tatli mi yapiyorsunuz
ben bayilirim tatlisina bol karabiberli
Kabağı soğan tuz bol baharatla kavuruyorum zeytinyağında o kendi tatlılığı varya bayılıyorum tabi yiyemicem o ayrı
Benim içim sürekli hazır olurdu dondurucuda pideciye verip yaptırırdım o yüzden sülalede kabağı olan getirir yollar
Kabak eşittir been

Pidesini .ilk defa yedim başta onyargiliydim.tatlisini hep yediğim icin ama harika bir.lezzet hafif ve sağlıklı. Manisa da cok mu yapılır bende manisali birinden yedim

Oooo rakibem aştın vallahi 90 squat güzel rakam afiyetler olsun
Hayırlı akşamlar
#659pazartesi

Sabah
1 haslanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 kasık menemen

Ara
Muz
2 mandalina

Ögle
2 parca ızgara tavuk

Aksam
Bir kepçe taze fasulye
3 kasık bulgur pilavı
2 b ayran
Kuzum menülere saatleri de yazsan daha iyi olacak sanki, afiyetler olsun.
Tek öğünde günü kapattın mı tatlım
Neden +800 ki
Akşamı erken kapattığın iyi olmuş, afiyet olsun.
Akşam birazcık fazla olmuş gibi bebeyle spor yapman ben. İnstagramda öyle bir kadın vardı, taş gibi vücutlu bebesiyle zıpor yapıyordu, zalım kadın ne de güzeldi
Kııız ne ettin, hem iskender hem dolma bugünü hafif atlatırsın inşallah
#659pazartesi
11.00
2haşlanmış yumurta
2kk sğzme peynir
5siyah zeytin
.
19.00
1kepçe etli kuru fasulye
2kaşık mantar sote
3dal brkkoli salatası
Salata

Spor yok
sahgull Sismaniye
Tombikim maşallah menün güzel, afiyet olsun tatlım
Ben kabak tatlısını şekersiz yapıyorum, dilimleyip fırına atıyorum üzerine ceviz üfff yıkılsın
Şekerli isteyenlere de tahin pekmez döküyorum, onlar da öyle yesinler

Günaydın canim sporun nasil geçti aksam.
Günaydın tatlımm kollarım FE LA KET ! Öldürmeyen şey güçlendirirler ya o misal, antrenör dedi ki yakında seni bir ajansa yazdıralım
Ay bana bi gaz geldi ki sorma, yüklen babam yüklen çok yoruldum neyse ki sabah kalkabildim sıkıntı yok

Güzellik akıyor her bi yerinden maaşallah ondan demiştir

Bildiğimiz bal kabağından mı pide börek yapılıyor töbeler töbesi zalım gözlerim daha neler okuyacak

Afiyet olsun tatlım
Günaydınnnnnn takım.kahvaltim bugun yeşillendi.Eki Görüntüle 2581851
Yine yeşillendi fındık dallarıı
Afiyet olsun canım tabak çok iç açıcı

Bildiğimiz bal kabağından mı pide börek yapılıyor töbeler töbesi zalım gözlerim daha neler okuyacak
Ya bende böreğini ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…