- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Sabah 1 tk fıstık ezmesi ile öğleden sonraya kadar nasıl dayanıyorsun Açlığa dayanamıyorum,iskender ekmeklive ilave soslumuydu bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hafta ici odem yapmasin diye yemedigim seyleri hafta sonuna birakiyorum. carsamba odemler anca gidiyor :)Oooo rakibem aştın vallahi 90 squat güzel rakam afiyetler olsun
Kuzum menülere saatleri de yazsan daha iyi olacak sanki, afiyetler olsun.
Tek öğünde günü kapattın mı tatlım
Neden +800 ki
Akşamı erken kapattığın iyi olmuş, afiyet olsun.
Akşam birazcık fazla olmuş gibi bebeyle spor yapman ben. İnstagramda öyle bir kadın vardı, taş gibi vücutlu bebesiyle zıpor yapıyordu, zalım kadın ne de güzeldi
Kııız ne ettin, hem iskender hem dolma bugünü hafif atlatırsın inşallah
Tombikim maşallah menün güzel, afiyet olsun tatlım
Ben kabak tatlısını şekersiz yapıyorum, dilimleyip fırına atıyorum üzerine ceviz üfff yıkılsın
Şekerli isteyenlere de tahin pekmez döküyorum, onlar da öyle yesinler
Yulaf lapasi yapmistim aslinda ama gec kaldigim icin 1 tk fistik ezmesi yedim ciktim vallaha ekmeksiz sossuz diye bir sey demedim tadi da cok guzeldi doyurdu baya ama bana gelen daha cok sosluydu onu arkadasima verdimSabah 1 tk fıstık ezmesi ile öğleden sonraya kadar nasıl dayanıyorsun Açlığa dayanamıyorum,iskender ekmeklive ilave soslumuydu bacım
Geçmiş olsunGünaydın hatunlar
Çok fena şifayı kapmisim
2 gün evdeyim raporluyum
İnşallah atlatirim.iki gune
Zalım ödemler çekip gitsinler bir daha da hiiç gelmesinleeeeerya hafta ici odem yapmasin diye yemedigim seyleri hafta sonuna birakiyorum. carsamba odemler anca gidiyor :)
Afiyet olsunYulaf lapasi yapmistim aslinda ama gec kaldigim icin 1 tk fistik ezmesi yedim ciktim vallaha ekmeksiz sossuz diye bir sey demedim tadi da cok guzeldi doyurdu baya ama bana gelen daha cok sosluydu onu arkadasima verdim
Büyük değildir inşallahManisa Kırkağaç merkezli yine deprem oldu geçmiş olsun
Büyük değildir inşallah
Hepimize geçmiş olsun ya çok hissettik biz çiğlide olmamıza rağmen Allah beterinden saklasın..Manisa Kırkağaç merkezli yine deprem oldu geçmiş olsun
Hepimize geçmiş olsun ya çok hissettik biz çiğlide olmamıza rağmen Allah beterinden saklasın..
Sosyal medya'da bir adamı takip ediyorum, Dyson Lin diye tayvanlı depremlerle ilgilenen birisi. Tahminlerinde çoğunlukla yanılmıyor ve bu beni biraz ürkütüyor!
Amin canım amiiiinBana da eşim syledi Dyson aynen endişeliyim Allah a emanetiz ama binaların güvenilirliği tartışılır. Allah korusun.
Neden endişelendiriyor tahminlerinde yakın geleceğe ait depremler mi varHepimize geçmiş olsun ya çok hissettik biz çiğlide olmamıza rağmen Allah beterinden saklasın..
Sosyal medya'da bir adamı takip ediyorum, Dyson Lin diye tayvanlı depremlerle ilgilenen birisi. Tahminlerinde çoğunlukla yanılmıyor ve bu beni biraz ürkütüyor!
Var canim başta manisa ve elazigda 1 hafta icinde 7 nin üstünde olabilir demişti en son bugunde izmir dikilide olabilir demiş dikili.ile.kirkagac yakınmış kırkağaçi vurduNeden endişelendiriyor tahminlerinde yakın geleceğe ait depremler mi var