Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

#659pazartesi D Dildev
sabah:1 tk fistik ezmesi
ogle(16.30)
1 porsiyon iskender+ayran

Hala cok tokum maden suyu icecegim birazdan sonra da elma sirkeli su icerim
2 lt su
Sabah ders calisamadim birazdan baslayacagim spor bugun yok ama cok yurudum herkese iyi aksamlar 😘

Sabah 1 tk fıstık ezmesi ile öğleden sonraya kadar nasıl dayanıyorsun:confused: Açlığa dayanamıyorum,iskender ekmeklive ilave soslumuydu bacım:eek:

Oooo rakibem aştın vallahi 90 squat güzel rakam afiyetler olsun :KK200:

Kuzum menülere saatleri de yazsan daha iyi olacak sanki, afiyetler olsun.

Tek öğünde günü kapattın mı tatlım

Neden +800 ki :110:
Akşamı erken kapattığın iyi olmuş, afiyet olsun.

Akşam birazcık fazla olmuş gibi bebeyle spor yapman :KK200: ben. İnstagramda öyle bir kadın vardı, taş gibi vücutlu bebesiyle zıpor yapıyordu, zalım kadın ne de güzeldi :110:

Kııız ne ettin, hem iskender hem dolma bugünü hafif atlatırsın inşallah

Tombikim maşallah menün güzel, afiyet olsun tatlım

Ben kabak tatlısını şekersiz yapıyorum, dilimleyip fırına atıyorum üzerine ceviz üfff yıkılsın :cool:
Şekerli isteyenlere de tahin pekmez döküyorum, onlar da öyle yesinler :-)
ya hafta ici odem yapmasin diye yemedigim seyleri hafta sonuna birakiyorum. carsamba odemler anca gidiyor :)

Sabah 1 tk fıstık ezmesi ile öğleden sonraya kadar nasıl dayanıyorsun:confused: Açlığa dayanamıyorum,iskender ekmeklive ilave soslumuydu bacım:eek:
Yulaf lapasi yapmistim aslinda ama gec kaldigim icin 1 tk fistik ezmesi yedim ciktim vallaha ekmeksiz sossuz diye bir sey demedim tadi da cok guzeldi doyurdu baya ama bana gelen daha cok sosluydu onu arkadasima verdim

Manisa Kırkağaç merkezli yine deprem oldu geçmiş olsun
Hepimize geçmiş olsun ya çok hissettik biz çiğlide olmamıza rağmen Allah beterinden saklasın..
Sosyal medya'da bir adamı takip ediyorum, Dyson Lin diye tayvanlı depremlerle ilgilenen birisi. Tahminlerinde çoğunlukla yanılmıyor ve bu beni biraz ürkütüyor! :skandal:

Hepimize geçmiş olsun ya çok hissettik biz çiğlide olmamıza rağmen Allah beterinden saklasın..
Sosyal medya'da bir adamı takip ediyorum, Dyson Lin diye tayvanlı depremlerle ilgilenen birisi. Tahminlerinde çoğunlukla yanılmıyor ve bu beni biraz ürkütüyor! :skandal:

Bana da eşim syledi Dyson aynen endişeliyim Allah a emanetiz ama binaların güvenilirliği tartışılır. Allah korusun.

#659 Salı Menü (28.01.2020) D Dildev

Sabah (06:00
)
2 dilim hindi füme
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşilçay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz
1 İncir

Öğle (12:30)
1/2 kase domates çorbası
3 adet ızgara köfte
Salata

Ara (14:30)
1 kupa yeşilçay

Öğle (17:30)
Haşlanmış brokoli (Bol limon)
1 tk hardal

Su: 2 Litre (şimdilik) :halay:
Önce pediküre sonra spora gideceğim. Spordan sonra sizlere berabeeer olacağımm
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Neden endişelendiriyor tahminlerinde yakın geleceğe ait depremler mi var

#659 salı gunu
Sabah 1 yumurta bir parça ekmek domates peynir maydnz ve roka 1 adt ceviz 2 kayısı
Ara 1 sade kahve 1 bardak yeşilçay
Öğle 1 kase çorba 1 parca tavuk izgara 3/4 yemek.kasigi bulgur pilavı
Ara 3 dilim.armut 1 cay bardağı kefir
Aksam 1 dilim.ekmek 2 yumurtadan ısırgan otu kavurun 5 zeytin 20 dk tempolu yürüdüm.isten eve

D Dildev

X