Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kushan pek sagliksiz hele senin ketodan sonra ters etki etmez insallah
Aslında bana pek sağlıksız gelmedi canım. Et var, ot var, süt ürünleri, karbonhidrat.. Sadece günlük 1000 kalorinin altında olduğu için metabolizmayı yavaşlatır uzun süreli yaparsak. Benim metabolizmam zaten ilaçla çalışıyor, 2 hafta yapıp kaçacağım :KK53:

gozun aydin canim
ama annenin yemekleri bulunca diyeti unutma arti geldin gecen hafta bu hafta en az %1
:KK19:
2 haftadır pilav makarna yemiyorum, ekmek sadece kahvaltıda yiyrum, bu hafta da devam edeceğim bağırsaklarım iyi çalışıyor ama vücudum regli öncesi su tutuyor sanırım. Yemekhanede çıkan hiçbir tatlıyı yemedim, geçen hafta misafirlerden kalan tatlıda çöpe gitti eşim ve kızım da ymedi. Sadece sporsuzluk beni etkiliyor .

2 haftadır pilav makarna yemiyorum, ekmek sadece kahvaltıda yiyrum, bu hafta da devam edeceğim bağırsaklarım iyi çalışıyor ama vücudum regli öncesi su tutuyor sanırım. Yemekhanede çıkan hiçbir tatlıyı yemedim, geçen hafta misafirlerden kalan tatlıda çöpe gitti eşim ve kızım da ymedi. Sadece sporsuzluk beni etkiliyor .
Maşallah ne güzel disiplinli bir şekilde dikkat etmişsin bir de spor yapsan süper olur.Diyetteyken tatil,misafir gelmeleri ya da gezmeler en büyük sorunlardan biri .Evime bir gitsem düzenim yine başlasa ben de senin gibi sıkı bir şekilde başlayacağım inşallah

#659 Pazartesi Menüm
Sabah 1 dilim ekmek, 2 küçük domates, peynir 2 zeytin 1 ceviz 2 kayısı
Ara 1 bardak yeşilçay
Ara 1 sade kahve
Öğle 1 kase çorba , patlıcan yemeği susuz
Ara 1 bardak ayran 1 dilim elma
Akşam 1 kase çorba , nohut yemeği ve salata
sahgull sahgull
Sismaniye Sismaniye
D Dildev

Erken bildiriyorum akşama kalırsa karmaşadan yazamam sabaha da bile bile yazmak istemedim kızlar.

ben senin before after i merak ediyorum asil 40 kilo gitmis :halay:

KVK kapsamında kendimi gizliyorum kızlar :KK70:
Herkese hayırlı sabahlar öğlenler :KK54: kontrol tartımı buraya yazmaya çekinsem de korkunun ecele faydası yok
Cuma 68.7
Pazartesi 69.5
Fark+ 800 Gr
Her gün içtiğim zeytinyağıve artırdığım karbonhidrat bağırsaklarıma iyi gelse de tartıya iyi gelmedi ☹
Cumaya daha çok gayret edeceğim
Maydanoz ye canım ödemi söktürüyor :KK68:
kar tatili mi hayirdir :rolleyes:
Evet ya Allah nasip ederse gideceğiz bakalım:-)

#659 Pazartesi Menü (27.01.2020) D Dildev

Sabah (06:00
)
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
Domates, salatalık

Ara (09:00)
1 kupa yeşilçay

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
2 tam ceviz

Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
Izgara tavuk
Salata

Ara (14:30)
1 kupa yeşilçay

Öğle (17:30)
Ton balıklı salata

Su: 2 Litre
İş çıkışında direk yallah spora yapacağım. Yemeğimi erkenden yiyeceğim, az kaldı :halay:
Bugün göğüs günü gazamız şimdiden mübarek ola.
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye

Aslında bana pek sağlıksız gelmedi canım. Et var, ot var, süt ürünleri, karbonhidrat.. Sadece günlük 1000 kalorinin altında olduğu için metabolizmayı yavaşlatır uzun süreli yaparsak. Benim metabolizmam zaten ilaçla çalışıyor, 2 hafta yapıp kaçacağım :KK53:
karbonidratlari simit makarna fln gorunce :KK70:
ya adamin zamaninda zayiflama kampinda biri ölmüstü o yuzden biraz temkinliyim ona karsi.

64lu kilolarda ben de bayagi bi zorlanmistim. bi kilo uzun sure yerlesik kalinca vermesi zor oluyor galiba

Ben günü özetliyim kızlar, daha sonra fırsat bulamam belki.
#659pazartesi menüsü (27.01.2020)
Sabah (08.30)
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen (13.00)
2 domates, 2 salatalık la salata
2 haşlanmış yumurta
Akşam (19.00)
150 gr kadar hamsi
1 kazan salata yiyeceğim.

Toplam 50 dakika çok hızlı tempo yürüyüş, 90 squat. 2.5 lt su sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye D Dildev

Selam kızlar
Kahvaltı 12.00
Bir haşlanmış yumurta
1kk peynir
İki zeytin
Yarım havuç
Çeyrek portakal
Öğle 16.00
Bir tabak pazı kavurması
Bir kase yoğurt
Aksam 19.30
Dort kaşık kavurma
Bir kepçe tarhana
2 hurma
Bir avuç yer fıstığı (abartmisim kabul)
Su 2 lt
Spor 20dk yi zor tamamladım leslie fast walk çünkü kucağımda dokuz kilo çocuk vardı. Durmayan bebeyle spor yaptım. :KK45:

Herkese selamlar #659 Pazartesi (27 Ocak)
(ikindiye kadar bişey yemedim keşke oruç tutsaydım)
16:30 İskender +ayran (iskenderin ekmeğini yemedim ama akşama çok acıktım)
19:30 :1 tabak pazı dolması ( biz dolma diyoruz ama sarma aslında kıyma +bulgur içeriği)
1 litre su
Spor 100 ip atlama
*Çocukları sinemaya götürdük aylardır İskender sözümüz vardı bende dayanamadım😞
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye D Dildev

Herkese selamlar #659 Pazartesi (27 Ocak)
(ikindiye kadar bişey yemedim keşke oruç tutsaydım)
16:30 İskender +ayran (iskenderin ekmeğini yemedim ama akşama çok acıktım)
19:30 :1 tabak pazı dolması ( biz dolma diyoruz ama sarma aslında kıyma +bulgur içeriği)
1 litre su
Spor 100 ip atlama
*Çocukları sinemaya götürdük aylardır İskender sözümüz vardı bende dayanamadım😞
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye D Dildev
iskenderden sonra pazi dolmasini 1 tabak yemen hic iyi olmamis. 3 4 tane yiyip yogurt ile takviye etseydin keske. zaten iskenderden 3 saat sonra miden nasil aldi o kadar dolmayi :KK53:

Selam kızlar
Kahvaltı 12.00
Bir haşlanmış yumurta
1kk peynir
İki zeytin
Yarım havuç
Çeyrek portakal
Öğle 16.00
Bir tabak pazı kavurması
Bir kase yoğurt
Aksam 19.30
Dort kaşık kavurma
Bir kepçe tarhana
2 hurma
Bir avuç yer fıstığı (abartmisim kabul)
Su 2 lt
Spor 20dk yi zor tamamladım leslie fast walk çünkü kucağımda dokuz kilo çocuk vardı. Durmayan bebeyle spor yaptım. :KK45:
kalorileri daha iyi yaktin iste iki kat. cok iyi olmus

iskenderden sonra pazi dolmasini 1 tabak yemen hic iyi olmamis. 3 4 tane yiyip yogurt ile takviye etseydin keske. zaten iskenderden 3 saat sonra miden nasil aldi o kadar dolmayi :KK53:
İskender doyurmadıki meğer tüm marifet ekmekteymiş😅ekmekleri yemeyince aç geldim eve

X