- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Aslında bana pek sağlıksız gelmedi canım. Et var, ot var, süt ürünleri, karbonhidrat.. Sadece günlük 1000 kalorinin altında olduğu için metabolizmayı yavaşlatır uzun süreli yaparsak. Benim metabolizmam zaten ilaçla çalışıyor, 2 hafta yapıp kaçacağımkushan pek sagliksiz hele senin ketodan sonra ters etki etmez insallah
Allah kabul etsin canımben orucluyum bugun tartimi hic soylemeyeyim. aksam iftardan once tartilacagim tekrar
2 haftadır pilav makarna yemiyorum, ekmek sadece kahvaltıda yiyrum, bu hafta da devam edeceğim bağırsaklarım iyi çalışıyor ama vücudum regli öncesi su tutuyor sanırım. Yemekhanede çıkan hiçbir tatlıyı yemedim, geçen hafta misafirlerden kalan tatlıda çöpe gitti eşim ve kızım da ymedi. Sadece sporsuzluk beni etkiliyor .gozun aydin canim
ama annenin yemekleri bulunca diyeti unutma arti geldin gecen hafta bu hafta en az %1
ben orucluyum bugun tartimi hic soylemeyeyim. aksam iftardan once tartilacagim tekrar
Maşallah ne güzel disiplinli bir şekilde dikkat etmişsin bir de spor yapsan süper olur.Diyetteyken tatil,misafir gelmeleri ya da gezmeler en büyük sorunlardan biri .Evime bir gitsem düzenim yine başlasa ben de senin gibi sıkı bir şekilde başlayacağım inşallah2 haftadır pilav makarna yemiyorum, ekmek sadece kahvaltıda yiyrum, bu hafta da devam edeceğim bağırsaklarım iyi çalışıyor ama vücudum regli öncesi su tutuyor sanırım. Yemekhanede çıkan hiçbir tatlıyı yemedim, geçen hafta misafirlerden kalan tatlıda çöpe gitti eşim ve kızım da ymedi. Sadece sporsuzluk beni etkiliyor .
ben senin before after i merak ediyorum asil 40 kilo gitmis
Aynen bende ya
Maydanoz ye canım ödemi söktürüyorHerkese hayırlı sabahlar öğlenlerkontrol tartımı buraya yazmaya çekinsem de korkunun ecele faydası yok
Cuma 68.7
Pazartesi 69.5
Fark+ 800 Gr
Her gün içtiğim zeytinyağıve artırdığım karbonhidrat bağırsaklarıma iyi gelse de tartıya iyi gelmedi ☹
Cumaya daha çok gayret edeceğim
Evet ya Allah nasip ederse gideceğiz bakalımkar tatili mi hayirdir
karbonidratlari simit makarna fln gorunceAslında bana pek sağlıksız gelmedi canım. Et var, ot var, süt ürünleri, karbonhidrat.. Sadece günlük 1000 kalorinin altında olduğu için metabolizmayı yavaşlatır uzun süreli yaparsak. Benim metabolizmam zaten ilaçla çalışıyor, 2 hafta yapıp kaçacağım
64lu kilolarda ben de bayagi bi zorlanmistim. bi kilo uzun sure yerlesik kalinca vermesi zor oluyor galiba2 haftadır pilav makarna yemiyorum, ekmek sadece kahvaltıda yiyrum, bu hafta da devam edeceğim bağırsaklarım iyi çalışıyor ama vücudum regli öncesi su tutuyor sanırım. Yemekhanede çıkan hiçbir tatlıyı yemedim, geçen hafta misafirlerden kalan tatlıda çöpe gitti eşim ve kızım da ymedi. Sadece sporsuzluk beni etkiliyor .
iskenderden sonra pazi dolmasini 1 tabak yemen hic iyi olmamis. 3 4 tane yiyip yogurt ile takviye etseydin keske. zaten iskenderden 3 saat sonra miden nasil aldi o kadar dolmayiHerkese selamlar #659 Pazartesi (27 Ocak)
(ikindiye kadar bişey yemedim keşke oruç tutsaydım)
16:30 İskender +ayran (iskenderin ekmeğini yemedim ama akşama çok acıktım)
19:30 :1 tabak pazı dolması ( biz dolma diyoruz ama sarma aslında kıyma +bulgur içeriği)
1 litre su
Spor 100 ip atlama
*Çocukları sinemaya götürdük aylardır İskender sözümüz vardı bende dayanamadım
sahgull Sismaniye D Dildev
kalorileri daha iyi yaktin iste iki kat. cok iyi olmusSelam kızlar
Kahvaltı 12.00
Bir haşlanmış yumurta
1kk peynir
İki zeytin
Yarım havuç
Çeyrek portakal
Öğle 16.00
Bir tabak pazı kavurması
Bir kase yoğurt
Aksam 19.30
Dort kaşık kavurma
Bir kepçe tarhana
2 hurma
Bir avuç yer fıstığı (abartmisim kabul)
Su 2 lt
Spor 20dk yi zor tamamladım leslie fast walk çünkü kucağımda dokuz kilo çocuk vardı. Durmayan bebeyle spor yaptım.
İskender doyurmadıki meğer tüm marifet ekmekteymişiskenderden sonra pazi dolmasini 1 tabak yemen hic iyi olmamis. 3 4 tane yiyip yogurt ile takviye etseydin keske. zaten iskenderden 3 saat sonra miden nasil aldi o kadar dolmayi