- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Günaydın canımm, ayyy bu sefer ne yapıyorsun?Günaydın kızlar. Kontrol tartısında +1.2 kg çıktım
Beni tanıyanlar panik yapmaz da tanımayanlar için ifade etmek gerekirse, ben sıfır karbonhidrat ve sıfır şekerle beslediğim için, yeme şeklimi değiştirdiğim an 1 kg ödem tutarım. Bu ödemi 1 günde de veririm
Şimdi, yeni diyetime başladım. Benden görmeye hiççç alışık olmadığınız bir diyet olacak.
Canım ne kadar hafif geçirmişsin
Günaydın canım ooh ne güzel ya gelen giden eksik olmuyor, Allah eksikliğini göstermesinGünaydınnnnn kızlar . 2 haftadır misafirlerim vardı bu hafta da ablam abim geliyorrBu hafta yemekler annemden
Cumaya daha çok var yaparsın kuzum ya dert etmeGünaydın sabitim ama 2gündür wc yok ondan mıdır bilmem cumaya kadar eksi yapmam lazım
Kuşhan diyeti yapacağım canım 2 hafta. Daha doğrusu 1 hafta yapacağım, sonuca göre devam edeceğim.Günaydın canımm, ayyy bu sefer ne yapıyorsun?
Ya bende değişiklik birşeyler yapmak istiyorum ama ne hiç bilmiyorum
Günaydın canım ooh ne güzel ya gelen giden eksik olmuyor, Allah eksikliğini göstermesin
Yaa bende bir 69,9 göremedim arkadaş, sinirlerim bozuluyorKuşhan diyeti yapacağım canım 2 hafta. Daha doğrusu 1 hafta yapacağım, sonuca göre devam edeceğim.
SüpersinnnnnnCuma:94.9
pazartesi:94.3
Tartı fotoğrafını çektim aslında ama şuan bilgisayardan yazıyorum cumaya kadar daha da gidecek inşallah
Ben gördüm de noldu, 3 gün sonra 71 küsüre geri döndümYaa bende bir 69,9 göremedim arkadaş, sinirlerim bozuluyor
Süpersinnnnnn
Before / After 'lık fotoğraf çektin mi? Çekilmediysen hemen çek elinde bulunsun tatlım
cektim abla nasip olur inşallah buraya before/after atmakYaa bende bir 69,9 göremedim arkadaş, sinirlerim bozuluyor
Süpersinnnnnn
Before / After 'lık fotoğraf çektin mi? Çekilmediysen hemen çek elinde bulunsun tatlım
ay ne güzel sonucu aynada görmek tartıdan daha önemli bence,hayırlı olsun abla güle güle giyBen gördüm de noldu, 3 gün sonra 71 küsüre geri döndümşaka bir yana, beni hiç heyecanlandırmadı,hiç mutlu olamadım. Tamam içinde bulunduğum durum pek iyi değildi o zaman, çocuk hastaydı, ben regl olmamıştım tam anlamıyla, 5 günlük bir tuvalet sıkıntım vardı.. Ama esas neden daha verilecek çok kilom olması sanırım. 69.9 u başarı olarak görmedim galiba. Ama dün alışverişe çıktık. Geçen sene, 2xl erkek tişörtlerini göbeğime çok yapışıyor diye çektire çektire giyerken, dün kadın reyonundan m beden gömlekler aldım kendime. İşte o an mutlu oldum
Ya evet senin bebişinde hasta olması ve saydığın nice durumlar keyif kaçırıcı gerçekten.. Ayy ne güzel ya iyi günlerde kullan inşallahBen gördüm de noldu, 3 gün sonra 71 küsüre geri döndümşaka bir yana, beni hiç heyecanlandırmadı,hiç mutlu olamadım. Tamam içinde bulunduğum durum pek iyi değildi o zaman, çocuk hastaydı, ben regl olmamıştım tam anlamıyla, 5 günlük bir tuvalet sıkıntım vardı.. Ama esas neden daha verilecek çok kilom olması sanırım. 69.9 u başarı olarak görmedim galiba. Ama dün alışverişe çıktık. Geçen sene, 2xl erkek tişörtlerini göbeğime çok yapışıyor diye çektire çektire giyerken, dün kadın reyonundan m beden gömlekler aldım kendime. İşte o an mutlu oldum
Senden mayıs ayında show bekliyorumcektim abla nasip olur inşallah buraya before/after atmak
Amin canım hem moral oluyorlar hem de bizler moral olabiliyoruz.Günaydın canımm, ayyy bu sefer ne yapıyorsun?
Ya bende değişiklik birşeyler yapmak istiyorum ama ne hiç bilmiyorum
Günaydın canım ooh ne güzel ya gelen giden eksik olmuyor, Allah eksikliğini göstermesin
Kuşhan diyeti yapacağım canım 2 hafta. Daha doğrusu 1 hafta yapacağım, sonuca göre devam edeceğim.
ben senin before after i merak ediyorum asil 40 kilo gitmisYaa bende bir 69,9 göremedim arkadaş, sinirlerim bozuluyor
Süpersinnnnnn
gozun aydin canimGünaydınnnnn kızlar . 2 haftadır misafirlerim vardı bu hafta da ablam abim geliyorrBu hafta yemekler annemden
Aynen bende yaben senin before after i merak ediyorum asil 40 kilo gitmis
kushan pek sagliksiz hele senin ketodan sonra ters etki etmez insallahKuşhan diyeti yapacağım canım 2 hafta. Daha doğrusu 1 hafta yapacağım, sonuca göre devam edeceğim.
kar tatili mi hayirdirKızlar biz şubat'ın ilk haftasında nasipse bir tatile gideceğiz, öncesinde sağlam bir programa girsem iyi olacak
Aslında bundan 1 ay önceye kadar akşam yeme bağımlılığım olduğu için bu diyetlerin hiçbirini tam anlamıyla yapamıyordum. Şimdi deneyeceğim bakalım. Siz de gözlemlenmiş olursunuz, bakalım işe yarayacak mıBu nasıl bir diyet yeniliğe açıksın maşallah sana . Bende geçen haftaki gayretime devam ediyorum. ama bir farla bu hafta yumurta yersem ekmek yemeyeceğim, ekmek yersem yumurta. Aşırı doyuyorum siyez ekmeği ile.