Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın canımm, ayyy bu sefer ne yapıyorsun?
Ya bende değişiklik birşeyler yapmak istiyorum ama ne hiç bilmiyorum
#659 Pazar
Sabah 1 yumurta, domates salça sosu 1 dilim ekmek
Akşam : Izgara et, salata şalgam
Sismaniye @Dildev
Canım ne kadar hafif geçirmişsin
Günaydınnnnn kızlar . 2 haftadır misafirlerim vardı bu hafta da ablam abim geliyorr Bu hafta yemekler annemden
Günaydın canım ooh ne güzel ya gelen giden eksik olmuyor, Allah eksikliğini göstermesin

Kuşhan diyeti yapacağım canım 2 hafta. Daha doğrusu 1 hafta yapacağım, sonuca göre devam edeceğim.

Kuşhan diyeti yapacağım canım 2 hafta. Daha doğrusu 1 hafta yapacağım, sonuca göre devam edeceğim.
Yaa bende bir 69,9 göremedim arkadaş, sinirlerim bozuluyor
Cuma:94.9
pazartesi:94.3
Tartı fotoğrafını çektim aslında ama şuan bilgisayardan yazıyorum cumaya kadar daha da gidecek inşallah
Süpersinnnnnn
Before / After 'lık fotoğraf çektin mi? Çekilmediysen hemen çek elinde bulunsun tatlım

Yaa bende bir 69,9 göremedim arkadaş, sinirlerim bozuluyor

Süpersinnnnnn
Before / After 'lık fotoğraf çektin mi? Çekilmediysen hemen çek elinde bulunsun tatlım
Ben gördüm de noldu, 3 gün sonra 71 küsüre geri döndüm şaka bir yana, beni hiç heyecanlandırmadı,hiç mutlu olamadım. Tamam içinde bulunduğum durum pek iyi değildi o zaman, çocuk hastaydı, ben regl olmamıştım tam anlamıyla, 5 günlük bir tuvalet sıkıntım vardı.. Ama esas neden daha verilecek çok kilom olması sanırım. 69.9 u başarı olarak görmedim galiba. Ama dün alışverişe çıktık. Geçen sene, 2xl erkek tişörtlerini göbeğime çok yapışıyor diye çektire çektire giyerken, dün kadın reyonundan m beden gömlekler aldım kendime. İşte o an mutlu oldum

ay ne güzel sonucu aynada görmek tartıdan daha önemli bence,hayırlı olsun abla güle güle giy

Ya evet senin bebişinde hasta olması ve saydığın nice durumlar keyif kaçırıcı gerçekten.. Ayy ne güzel ya iyi günlerde kullan inşallah
Ben kasım ayında Zara'dan M beden elbise aldığımda anladım ki zayıflamışım, çünkü kesimleri biraz dar oluyor. Daha önce de dediğim gibi tartıda fark yok ama inceldiğimin farkındayım ve bu benim aşırı motive ediyor. Kilomu sorduklarında kaç diyorlar 70 diyorum kimse inanmıyor, daha zayıf duruyormuşum
cektim abla nasip olur inşallah buraya before/after atmak
Senden mayıs ayında show bekliyorum
Çok iyi sonuç alacaksın maşallah aşırı güzel gidiyorsun tatlım

Amin canım hem moral oluyorlar hem de bizler moral olabiliyoruz.

Bu nasıl bir diyet yeniliğe açıksın maşallah sana . Bende geçen haftaki gayretime devam ediyorum. ama bir farla bu hafta yumurta yersem ekmek yemeyeceğim, ekmek yersem yumurta. Aşırı doyuyorum siyez ekmeği ile.

Herkese hayırlı sabahlar öğlenler kontrol tartımı buraya yazmaya çekinsem de korkunun ecele faydası yok
Cuma 68.7
Pazartesi 69.5
Fark+ 800 Gr
Her gün içtiğim zeytinyağıve artırdığım karbonhidrat bağırsaklarıma iyi gelse de tartıya iyi gelmedi
Cumaya daha çok gayret edeceğim

Bu nasıl bir diyet yeniliğe açıksın maşallah sana . Bende geçen haftaki gayretime devam ediyorum. ama bir farla bu hafta yumurta yersem ekmek yemeyeceğim, ekmek yersem yumurta. Aşırı doyuyorum siyez ekmeği ile.
Aslında bundan 1 ay önceye kadar akşam yeme bağımlılığım olduğu için bu diyetlerin hiçbirini tam anlamıyla yapamıyordum. Şimdi deneyeceğim bakalım. Siz de gözlemlenmiş olursunuz, bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…