• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

canım ya valla buyukler cok cahıl sımdı ayrısınız sevınsınler bakalım hep eslerde suc haklının degıl ananın yanında olurlar bırgun anlarlar ama ıcındekı acı hıc cıkmaz valla en ıyısı uzaklık zamana bırak gelırse bır kere daha sans ver ama ayrı evlerde oturmak sartıyla gelmezsede bosver allah yardımcın olsun guzel haberlerını alırız ınsallah....

öncelikle herkese merhabalar..
söze nasil baslasam bilmiyorum ben 21 yasindayim ve almanyada kaliyorum üniversite ögrencisiyim
agustosta evlendim tam üc ay oldu
herseye toz pembe basladim evlilik gözümde cok güzel görünüyordu esimi cok seviyordum halada seviyorum :(
kayinvalidem üst katta oturuyor kalabalik bir aileler tam 4 tane görümcem var ve ikisi evli ve onlarda bizim oturdugumuz evde kaliyorlar yani isim hayli zor -du-
benden cok beklentileri oldu üc günlük gelin iken evime toplandilar onlara mecburen yemek fln yaptim evde görümcelerim oldugu halde kayinvalidem hep evinde is yapmami bekledi devamli emirler yagdirdi ...kocama gelince annesine cok bagli hatta asiri bagli
yani hep böyle beklentiler oldu ve bir gün kavga ettik dügünümden üc hafta sonra evime gelip hakaretlerde b ulundu..sebebi cok uzun bir mevzu sorarim size hic üc haftalik bir geline böyle yapilirmi? bu olaydan sonra ben ondan cok sogudum eskisi kadar sevmedim ve sicaklik göstermedim . kocami cok kiskandi gezmeye fln gidiyorduk döndügümüzde kariyi aldin bizi unuttun gibi laflar ediyordu ben pek ilgilenmiyordum onunla yukari fln cikmiyordum bir gün tehdit etti yatak odanizi yukari alirim diye ipler iyice kopmaya baslamisti ha simdi siz soruyorsunuz kocan ne diyor diye kocam bana hep sabret derdi vs ama annesinin laflarini söylerdi hep bana doldurusa geliyordu. devamli böle annesi yüzünden kavga ettik ve ben kocam dururken kayinvalidemden izin alacakmisim bazi seyler icin bende bir gün sinirlendim sen dururken neden onlara sorayim dedim böyle cok kötü kavga ettik birbirimize girdik kocamla ve bana ya bu kurallara uyarsin yada defolur gidersin dedi. annesini cagirdi böle böle sizin icin böyle diyor dedi ve oda aynisini söyledi deefolur gider fln. ve ben ertesi gün intihara tesebbüs ettim hastanede actim gözlerimi kendi ailem yanimda ve babamin evine döndüm iki gün sonra kocam ve ailesi gelip yalvardi kocam ayagima kapandi nolur geri dön diye sevgim yine agir bassti belki bu sorunlar olmaz dedim geri döndüm ve üc hafta sonra yine ayni sorunlar devamli ailesini savundu babasi gece yarisi kapiya vurup hakaretler etti kocamin sesi cikmadi en sonunda görümcemle sac basa girdim bizi ayirmaktan baska birsey yapmadi. bardagi tasiran olay ise okuluma engel olmak istediler kaynanam ben iizin vermezsem sen o koltuktan bile kalkamazsin dedi ve namusuma laf atti ve kocamin yine sesi cikmadi.bu olaylardan sonra yine biz güle oynaya okulumuza gittik sabah , aksam o annesininyanina cikti gece yarisi geldi yüzüme bile bakmadi yalvardim söyle noldu diye konusma benimle hatta yatak odasina girecektim cik odadan üstümü degistiricem dedi ve ben cok kötü oldum sabah farkli aksam farkli bir insan oldu ben ertesi gün esyalariimi toplayip babamin evine geldim ve tam bir haftadir kocamdan ses yok...cok kötü durumdayim psikolojiim bozuldu ne yapmaliyim bana yardimci olurmusunuz???
canım bence bugün affettin yarın öbürgün... ne zamana kadar tek başına bu evlilik için savaş vereceksin. anladığım kadarıyla sende bu koca, ve kaynanayla daha çok huzursuzluklar yaşarsın.. anlattığın kadarıyla böyle yaşayamazdım ben. bence ayrıl. yalvarsın sürünsün.. böyle insanlar... herkes canını pazarda bulmadı. ailelerimiz bizi ne zorluklarla büyüttü el bebek gül bebek. sen gel elin heriifi anasının kuzusu kötükedihüso gül gibi kızı kır.. :oklava:
kendini yıpratmaya değmez güzelim..
yanı anlattıklarından anladığım kadarıyla bu...

annemle babam çok çok benzer sebplerle 20 yıl belki düzelir diye diye evli kaldılar ama son kaçınılmazdı boşandılar. daha çok gençsin bence hayatına yeni bir yol çiz.bunları erknn görüp yaşaman şansın diye düşünüyorum.Alla yolunu açık etsin

arkadaslar...

cok saygi duydugum bir amca kocamla konusmaya calismis nasihat fln etmeye calismis ama esim kabul etmemis

"ben onu sahitler karsisinda 3 talakla bosadim " demis

ben duymadan demesini bu oluyormu bilmiyorum tabi.dini nikahimiz bozulmusmu oluyor ? ..ama bunu duyduktan sonra icimde ümit fln kalmadi o sahit dedikleride kesin annesi ve görümcelerimdir . neyse

ama ben pazartesi günü avukat ile görüsücem en hayirlisi bu....esyalarimi ceyizimi ordan almak istiyorum ama onlar verirlermi o mechul o yüzden mahkeme raporu ve polisle yapacagim bu isi...

arkadaslar...

cok saygi duydugum bir amca kocamla konusmaya calismis nasihat fln etmeye calismis ama esim kabul etmemis

ben duymadan demesini bu oluyormu bilmiyorum tabi.dini nikahimiz bozulmusmu oluyor ? ..ama bunu duyduktan sonra icimde ümit fln kalmadi o sahit dedikleride kesin annesi ve görümcelerimdir . neyse

ama ben pazartesi günü avukat ile görüsücem en hayirlisi bu....esyalarimi ceyizimi ordan almak istiyorum ama onlar verirlermi o mechul o yüzden mahkeme raporu ve polisle yapacagim bu isi...

En iyisini yaparsin...:emir_bebek:

arkadaslar...

etme bulma dunyasi tatlim Allaha havale et o senin intikamini coook guzel alir.

Canım allah yardımcın olsun.benim ablamında başına böylesi ve çok çok fazlası geldi namus iftirası dayak hakaret,kardeşlerime bıçak çekti kocası fakat ablam akıllı davranmadı kocası iki lafla kandırdı ve yine değişmedi.bu allahın ayısı(afedersiniz ama hıncımı alamıyorum böyle erkeklerden)aynı tas aynı hamam.yani huylu huyundan vaz geçmiyo ama sen karşısında dik durursan ve kendinden emin olursan eğer seni gerçekten seviyosa süklüm püklüm gelicektir ve sende çatır çatır şartını koyucaksın ailenle görüşmicem ve uzakta olucam yuvama en ufak müdehale olursa kıyametler kopar gib fln..çünkü böylesi bi olay bi arkadaşımın başınada gelmişti.ama o ailes,ne haddini bildirdi öyle dik durduki karşılarında eşi süklüm püklüm geri döndü sen ne istersen o osun die.

boşamışmış,hadi oradan...kızı alıncaya kadar afedersin köpek olurlar,sonra burunları kalkar...kaynanan gaza getirmiştir arama o arasın diye...1 ay geçsin aramadığını görünce kapına düşer o.

anlaşılan eşin evin tek oğlu ana kuzusuda denebiir evlenirken çok acele davranmışsın ama einde neden annesinden yanaki bence yol yakınken kurtul yoksa ömür geçmez

canım durumun gerçekten çok zor ama sana seninkine benzer bir olay anlatmak istiyorum.eşimin amcasının kızı 6 sene önce evlendi.oda kayınvalidesi ile aynı binada oturuyordu.kadın herşeyine karışıyormuş.yatak odasından mutfağındaki çöpüne,dolaptaki yemeğe kadar.istedikleri gibi girip çıkıyorlarmış hatta yemeği ona yaptırıp yatmaya kendi evine çıkıyormuş.kaynı gelir onu doyurur kaynatası gelir onun gömleğini ütüler falan filan.1 tane kızı dünyaya geldi.ama anlaşamıyoruz diye evini terketti.kocası arayıp sormadı bile çünkü aşırı derecede annesinin ağzına bakan bir adamla evli.annesi ne derse o.kızcağız gene etti edemedi kocası bir kere aradı diye gitti yuvasına döndü.şuan o kızları 6 yaşında ve 6 aylık bir kızı daha var yine evini terketti.çünkü kayınvalidesi durmak bilmiyordu.kadın hatta boşanacaklar diye mutlu.adam zaten anacı.benden sana tavsiye bir evilik nasıl başlarsa öyle gider zaten okuyormuşsunda en azından ileride mesleğini rahatlıkla eline alırsın.Allah muhafaza birde bebek olursa varya zaten yandın sen.hepten zor.kendine güveniyorsan ailende arkandaysa hadi olmasa bile boşa gitsin inan o tip bir aileyle hayatını mahvedersin.dilerim kararın ne olursa olsun senin için hayırlısı olur.

valla tüm yazılanları okudum güzellim rabbim yardımcın olsun
sen kararını vermişsin senın ıcın en hayırlısı olsun bana sorarsan en hayırlı karardı da vermişsin
bence
rabbim sana sabır versın tez zamanda atlatırsın ıns bu gunleri

Sende haber yolla, yani ona ulasacak sekilde konus,
deki ben evden ayrildim bosanmak niyetiyle dönmek niyetiyle degil, bu üyzden zaaten imam nikahimiz bozuldu de.

Allaha yakin bana uzak olsun de.

Ben onu sildimki evden ayrildim de.

Sakin sen psimanmisin üzgünmüsün gibi gösterme etrafa, yani böyle bir adam icin sakin, sevindirme ailesini.

Eninde sonunda o pisman olacak , onda öyle aile varken daha cok kadin bosar, zamani gelince dank edecek ama bosver sen sakin yanasma.
Hayir gelmez sana bunlardan, sanirim esinin yasida seninde yasin daha ufak.
Yani esin daha orta direk sabanligini oynama yasina gelmemis gibi görünüyor.

ay sinir oluyorum su hayatmizin baskalarinin yonlendirmeye calismalarina yazik 3 aylik evlisin ne bicim ailesi varsa esinin senden sogutmaya calismislar eger tekrar birlikte olmaniz icin ailesinde araci olmasi lazim aranizi bozduklari gibi bekle cnm bakalim daha yeni evlisiniz esinde en dogru olani dusunecektir seviyosa seni kaybetmek istemez

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.buna benzer bi olay eşimin arkadaşı yaşadı.tam düğün akşamı ayrıldılar.yani düğün bittikten sonra ayrılmak zorund kaldılar.sonra bu adam başka bir kızla evlendi ona da aynsını yaptılar.görümce kaynana ittifakı oldu.adam hala annemin evinde yemek yensin derdinde.eşi doğum yaptı belki inanmazsınız kadın evinde kocası 2 sokak ötedeki annesinde yemek yiyor.adetleri öyleymiş.dayak hakaret terbiyezislik iftira ne ararsan var.kocanın ağzı açılıyormu hayır.biri gelir biri gider diye bakıyorlar.sen canını kurtar gerisi boş..eloğlu heryerde bulunur.okulunu bitir mesleğini eline al ve hayatına kaldığın yerden devam et.bu adam iyi evlat olabilir ama iyi bir eş olamaz bence.zararın neresinden dönsen kardır.hiç kimse ama hiç kimse yatakodamın nerde olucağına ne yapıcağıma karar veremez.hadlerini bilemeyen basit canlı türleri işte..

üzgünüm ama açık konuşacağım. özeti şu ki:

sen bir hata yapmışsın ve böyle bir aile ve böyle bir eş seçmişsin! hata! bir an önce boşan ve hayatına devam et... hatanın neresinden dönersen kardır demişler!

eğer barışırsanız sonra yaşayacakların bu yaşadıklarından daha kötü olacaktır. eğer barışırsanda herşeyi kabullenip barış. bi git bi gel böyle durumlar seni daha küçük duruma düşürüyor bunu unutma.

Back