- Konu Sahibi KubraSultan
Canım cok üzüldüm ya .. Allah yardımcın olsun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haa bide sen onun dönmesinimi bekliyorsun yaaaa allahım bana sabır ver...ne beklicen ya saçmalama o seni ilgilendirmesin sakın..o yok öldü diye düşün yada onu bile düşünme ya çünkü O İNSAN SENİ SEVMİYORRR VE SEN O İNSANLA YAPAMAZSIN İKİNİZ ÇOK FARKLISIN BİR ÖMRÜ BEN BÖYLE GEÇİRİRİM DİYORSAN TMM GELSİN VE GİT...AMA ASLA OLUR ADAM OLUR ZAMANI VAR DÜZELİR DEME....İMKANSIZZZZZZ....CANIM seni çok iyi anlıyorum....ben senin bu yaşadıkları şuan 23 ayşındayım tüm bunları 18 yaşımda yaşadım.evlendim ve aynı şeyleri yaşadım...eş diyemeceyeceğim.o şahısda aynen öyleydi annesine ablasına anlatırdı herşeyi benim dedikodumu yapardı onların yanında artistlik erkeklik yapardı bana onlarda sanki kendi denkleriymişim gibi benimle çatır çatır kavga ederlerdi..ben hep sessiz kaldım saygısızlık yapmak istemedim..her kavgada sadece o şahsın ağzına bakıyordum ne zaman allahım ne zaman aklı başına gelecek de susturacak bunları diye...ve inan bana ben daha bir aylık evliydim..evet bende bu böyle çekilmez bu hayat böyle yaşanmaz dedim bende intihar ettim...belkide kendime bir ders belkide onlara bir ders vermek istemiştim bilemiyorum şimdi ama yapmıştım işde bir cahillik...ben aileme hiç birşey anlatmıyordum çünkü bileyordumki beni çeker alırlar...çok denedim onu çok şans verdim ama yok canım yaaa yokk ve 40 günlük evliyken kaçdım geldim babın evine..evet kaçtım çünkü bir an yalnız bırakmıyorlardı ki...hizmet etmekden belim kopuyor bulaşık yıkamakdanda ellerim çatlamışdı sabah saat 7 den gece 12 kadar hizmetçiydim..sabah gelir gece giderlerdi..benim evimde evimi yaşatmadılar bana haa bide gelir burası bizim evimiz derlerdi...bende garibim tabikiiiide oğlunuz evi sizin eviniz derdim...ay ne cahilmişim ya...şimdi olsa saçları yolar ellerine verririm oğullarını çıktığı yere s.....rım ah ah ne istemişler ya vallaha şimdi daha çok üzülüyorum o hallerime acıyorum hatta o zamanlardaki saf cahil hallerime..ne istemişler ya o saf cahil küçük bayandan..neyse geldim annemlere anlattım annem seni geri asla vermem ben seni tanırım sen benim canımsın..sen sabırlısındır dayanırsın ama seni mutsuz eden biryerdede yaşayamazsın kızım dedi ve ailem bana dört kolla sarıldı...geldiler özür dilemeye ablam annem abim eniştem babam hepsi yüzlerine tükürdü biz kızımızı verdik gülümüzü verdik siz köle etmişsinizzz soldurmuşsunuz gülümüzü size artık günahımızı varmeyiz dediler..gittim açtım davayı annem çok konuştu benimle pişman oldum mu acaba diye ama inan insan hiç pişman olmuyor hatta gün geçdikçe nefretle doluyor...sen öyle bi insanı sevemezsin..SEVMEK SAHİPLENMEKTİR...o seni sevmiyor ne olur çok geç olmadan daha fazla ona veailesine o değerli zamanını verme...İNAN HAYAT OKADAR GÜZEL Kİ....SEVMEK DEĞİL SEVİLMEK ÇOK GÜZEL...herşey geçiyor onlara sabır edeceğine bitir herşeyin güzel olmasını beklemeye sabır et..lütfen ama lütfen yakma daha fazla kendini...YAKMA NE OLUR...anlıyorum şuan o kadar zor geliyor ki saana herşey ama yok cnm herşey insanın kendi elinde..mutlulukda mutsuzlukda...ben mutlu olmayı tercih ettim..ve ŞUAN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK MUTLUYUM HAYAT ÇOK GÜZEL...VE AŞK ÇOK GÜZEL...AŞIĞIM VE KISA BİR ZAMANDA İKİNCİ EVLİLİĞİMİ YAPICAM AMA ADAM GİBİ ADAMLA.......sadece bize verilen bu az zamanı doğru değerlendirmek lazımmmmm kendini SEVVV....
ahhbu üçüncü kişiler..
ne diye giryosunuz insanların hayatına
ya kendi hayatınızla biraz meşgul olanız ona buna sataşmaya fırsatınız olmayacak
canım bu böyle sürüp gidecek gibi gözüküyo
ayrı bi eve çıksanız değişen bişey olurmu diye düşünüyorum
ne dersin