• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

allah yardımcın olsunn cnm..bu tür kaynanalar madem ogullarından ayrılamıyoor,üzerine bu derece düşüyorsa evlendirmesinler ogullarını,gelen geline yazık..kocan keşke uzakta bi ev tutsa yuvanızı dagıtmasanız diyecemde o kaynana varken imkansız heralde...

cnmmm geçmiş olsun diyesim geldi ne biçim bir eş nebiçim bir aile.nasıl bir şanssızlıkltır bu çok üzüldüm yaşadıklarına.kurtulduğuna dua et eşinin kişiliği henüz oturmamış.böyle ana kuzuları niye evlenir.niye kızlarımızı yakarlar anlamam.hiç üzülme onda bu aile varken hiçbir kadınla mutlu olamaz.ama hala seviyorumda deme ne olur.böyle bir adam sevilirmi.düşünsene çocuğunun olduğunu.çok erken ve ani olmuş ayrılman ama:teselli: hayırlı olmuş.

kendinden başka hiç kimse önemli değil lütfen kendini herhangi birisi için üzme .. intihar falan yazzmışsın çok üzüldüm gerçekten 21 yaşındasın daha bence üzme kendini onsuz da yapabilirsin daha önce o yokken yaşabiliyorsan şimdide yapabilrisin .. bir insanı değiştirmek çok zordur ve sen daha iyilerine layıksın bence daha bu kadar gençken üzme kendini ve bütün ilişkini kes .. :(

size birsey daha anlatacagim bakalim buna ne diyeceksiniz
dügünde takilan altinlarimi bankada kasaya koymustuk
kocam anahtari bana hic vermedi sakladi
babamin evine döndügüm gün bankaya gittim ve ordaki bayana anlattim durumu oda kasaya engel koydu yani kocam bensiz o kasadan birsey alamicak anahtar onda olsa dahi. dün bankayi aradim ordaki bayan esiniz geldi altinlari almak istedi dedi..engeli duyunca sinirlenmis benim nasil haberim olmaz demis.soruyorum peki beni seven erkek altinlarin pesindemi olurdu yoksa yuvayi kurtarmak icin cabami harcardi...tabi altinlari kesin annesi al demistir bu maglum

O altınlar senin ve eşinin ,eşinin o altınların üzerine oturmasına izin verme bacım...
mümkünse kaynanangilden uzakta oturun...
aranızda hep bi mesafe olsun...:teselli:

canımm benimm o küçücükk yaşındaa ne kötüü bi tecrübee:(..elbett düselirr amaa o zamana kdar da sende ne sinir kalır nedee hepp sözü edilenn sağlıklıı olması gerekenn psikolojii.ne yasık kii gerçeklerr çok acıı..ciden seviosan eşinii her zorluğaa göğüss geripp sabrett bii gün elbett anlarlarr hatalarınıı.yok ama dersen kii benn dayanamam yoll çok yakınn ve çok gençsinn..ben 34 yasındayımm 3 çocuğumm var vee boşanma aşamasındayımm inan kii bu saattenn soraa çokk zor oluoo çokkkkk

Kocan anlayacak da hatasini siz farkli hayatlari yasiyor olacaksiniz. Annesi bu kadar merakliysa ogluna evlendirmeseydi alsa koynuna yatirsaydi. terbiyesiz cirkef kadin.

canim esin anlayacak zamanla. simdi yapman gereken sabirla beklemek. sakin boyun egme. ben oyle kavgalar ayriliklar gordum ki, biri kilidi degistirdi kadin girmesin diye. Bu sefer kadin geldi kamyonla kilidi kirdirip esyalari aldi adamdan habersiz. adam telefon konusmalarini gizli kaydetti mahkemede delil olsun diye. kadin bana dayak atti diye anlatti. yani iki taraf da birbirne etmedigini koymadi. ama sonra tekrar baristilar.

yani demek istedigim sabret biraz. esin sana donecektir. sen donmesini bekleme. biraz gozlerini orkut. ac dava. dava acinca bosaniyorsun anlamina gelmiyor. bu kiz ciddi diye dusunsun esin. mahkemede de soylersin. ben esimi sviyorum ama kayinvalidem bize bunu bunu yapti zaten hakim de sizi bosamaz esine nasihat eder. esin de bu ara aklini basina alir. altinlara engel koydurmakla cok iyi etmissin. kayinvalide sinirden catliyordur.

emin ol ne donmez dene kisiler dondu. emin olesin yakinda arayacaktir. ama dedigim gibi sen biraz blof yap.

esin iyi bir insansa sadece kayinvalide ise sorun bence sabretmeye deger.

Ben ayrı ewe tasınmassanız ne yapsan ne etsen de bu konuların tekrarlayacagını düşünüyorum
kira bile olsa baska bir yere tasının onlara uzak bir yere...
sürekli gelip karısamayacakları bi yer..
mutluluklar :(

off canim ya neler yasmaisin sen boyle ...
esine de pes dogrusu insan esini bu kadar ezdirirmi ya...koca dedigin esini de ailesini de ayri ayri seven sayan demektir...ama senin esinde bunu goremedim.ailesinin de yaptiklari yenilir yutulur sey degil....
esin seni koruyup kollasaydi,ezdirmeseydi aileler falan ne cikarirs cikarsin ustesinden gelirdiniz..is kocada biter bence,,,her iki tarafi da idare edecek olan o dur...onun icin canina kiymisin,bu cok yanlis cnaim,hayatta ne olursa olsun biri icin olmeye degmez,,,,bunu unutma,,biraz esinle görüsme,burnu surtsun bak sana yalvara yakara donecektir....

evlilik kolay bişi değil sana ayrıl diyen insanların dahi biçoğu böyle olmasada başka ne tarz sorunlara göğüs gererek bu evliliklerini yürüttüler acaba bi düşün..çok kısa sürede çok fazla yüz göz olmuşsunuz belki sizinde bi parça yanlışınz olmuştur annesi barıştrmak istediği için söylüorum bunu... tek ama tek sorun ailesine düşkünlüğüyse sevdiğiniz için mücadele etmelisiniz diye düşünüyorum..ayrı bi eve çıkarsanız çok daha kolay olur

kendimi hıyar gibi hissettim:)
düğünde takılan altınlar ne kadar onu bile bilmiyorum
eşimin ailesi evleri için harcadı ki benden izin alarak eşim verdi,ailenin böyle bir talebi olmadı.
tek bildiğim bu helal hoş olsun
geçenlerde de geri ödemeye başlamışlar
eşime neden alıyorsun die kızdım
o da annem zorla yolluyo dedi,
sonuçta allah korusun onlara bişey olsa
öbür tarafta ev lazım olmuyo bize kalıcak,

Valla ben o kadar çok örnek biliyorum ki takıları vericez diye alıp konusunu etmeyen insanları. Sonra da düğünü biz yaptık diye cakas atanları. Sen ne kadar şanslısın ki eşinin ailesi kadir kıymet bilen insanlarmış. Keşke herkes böyle yaklaşsa. Böyle bişey başıma gelse yani seninki gibi vallahi bende istemezdim. İyi niyet çok önemli. Allah razı olsun eşinin ailesinden canım...

siz sorualrak yapılan v ilk fırsatta ödemeye başlanıaln bu alatınalrda ve size gayet kibar davrana bir kayınvaldie ve koca varken hiçe sayılan ne altınını görmüş ne duymuş.kapıda bir köpeğe biel daha çok hoşgörü gösterilen bir evde adam yerine konmamak benden değil annemden izin alacaksın diyen bir grup insanın içinde kocanızla olan tüm özel haytaınız mercek altına alınıyorsa.
başınıda 4 tane görümce ve bir anne ile birlikte olupr ya dediğimi yapacaksın yada defolup gideceksin diyen aileye sizn kayınvalienize duyduğunzu sevignin aynısnı duymayı beklemek konu sahibi arkadaşa çok yazık olur.
üzgünüm ama kendiniz gib düşünümüşsünüz ama siz e ki olumlu şartlar altında dşünmüşsünüz.
birde anneye düşükünlük kötü bir şey değil diyen arkadaşlar, elbette bende ailesine düşkün olsun ki erkek evelenice evine düşkün olsun isterdim ve hala öyle derim.
ama karısını hiçe sayan hiç şekilde adam yerine koymayan bana değil annem sor diyen bir erkek de düşkünlük değil hastalıktır.
arkadaşım allah yarıdmcın olsunç
hepimzi belli badirelr atlattık.
ama çöüzlmeyecekse hayatını en baştan yeniden kur ve kurtul.
geçmiş olsun

selam arkadaşım,
öncelikle ben şuna inanırım iyi niyet karşılıklıdır, tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarırmış.
bu arkadaşaımıza eşinin ve k.validesinin davranışları normal demiyorum,eğer anlattığı gibiyse kaba ve inciticiler fakattttttt
hiç bir zaman olayı tek taraflı değerlendirmem ben karşı tarafında haklı olduğu bazı noktalar vardır
öncelikle altlı üstlü oturmayı kabul etmek bir nevi himayeye girmeyi de kabul etmektir,her ne kadar eşini ikna edememiş olsa da kabul etmicekti.Ben yokum o zaman diyebilme cesaretini gösterecekti.
2. bir hususda anladığım kadarıyla o da eşide öğrenci,eğer çalışmıyor sadece okuyorlar ise,ekonomik olarak da onlara bağımlılar bu da geniş düşünemeyen k.valideye konuşma hakkı doğuruyor,benim param ben hükmederim duygusuna kapılmasına sebep oluyor,bu doğrumudur bence değildir ama bazı kesime bunu anlatamazsın.

size bir soru soracağım,konuyla alakalı olmasa da sorucam,
Düğünde takılan altınlar gelinin mi olur,

ben kocamı kaybettikten sonra takı benim derdime çare olur mu?

klasik olucak ama parayla saadet olur mu?
ben sevdiğimi kaybediyorum,gururum inciniyor,evden kovuluyorum,aklıma altın geliyosa ben hiç sevmemişim.Bu durumda da o evliliği sürdürmenin hiç bir anlamı yoktur.

bu kocanın ki anneye düşkünlük değil düpedüz kişiliksizlik bence. böyle kocalık mı olur? karın en kötü ne yapmış olabilir de onu annene şikayet edersin be adam. ne olursa olsun kendin hallet sorununu. yapmaz işte kişiliksiz çünkü.
arkadaşımız ne yaptı acaba merak ettim

Altın meselesinin sevgi yada aşla hiç alakası yok bence...:Tamamen güvence ile alakalı. Ayrıca saygının bittiği yerde bence altın akla gelir. Sevgi daha başkadır. Zaten saygı olmadımı hiç bişeyde olmaz...

Altın meselesinin sevgi yada aşla hiç alakası yok bence...:Tamamen güvence ile alakalı. Ayrıca saygının bittiği yerde bence altın akla gelir. Sevgi daha başkadır. Zaten saygı olmadımı hiç bişeyde olmaz...

saygının da kalmadığı yerde
ben napim akıl verin die topik açmanında bence bi mantığı yoktur
biten bitmiştir zaten

ah ahh sen 21sen kocan da ancak akranın işte erkegın karakterı geç oturuyor hele de Türk erkegi geç olgunlaşıyor onun için erken evlilige karşıyım cücük kardeşim dur hele nereye boşanıyorsun daha ne kadar olmuş aynı eve gelın inmeyi kabul ettigine göre çekeceksin aşk sevgi kolay bulunmuyor
Bu ne demek Allah aşkına .. neden çeksin gerçekten bukadar mağdur durumdaysa neden katlanmak zoruda olsun..
Sevdi diye mi? peki kabul ediyorum sevgi kolay bulunmuyor , lakin sevilen kişi benim ruh ve beden sağlığımı hiç sayıyorsa tükürürüm böyle sevginin içine...

bu kadın sana rahat vermez anlaşılan madem babanlardasın sesizce otur onun aramasını söyle sana yalvarırsada şart koş uzak yere taşınalım de sana bağlı eşini seviyorsan evlilik devam edecek canım eğer geri dönersende ikidebir ayrılıp gitmeyi alışkanlık etme allah sabır versin büyük ihtimal o bekliyordur kayınvaldeler böyle durumda oğlum gidip alma burnu sürtsün diyorlar adamlarda saf zaten ya

[ı]emin ol geri dönsende hiçbirşey değişmemiş olacaktır...
Durumuna çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun...
[/ı]

of çok zor ya
rabbim yardımcın olsun
ailenin sana destek olması çk güzel
bence bu iş senden çıkmış artık
senin ailen konuşşun eşinle ve onun ailesiyle..

ben almanya ya gezmeye gitmiştim.orda birşey dikkatimi çekti.türkiyeden getirilen gelinler resmen görümcelerin ve kaynanaların hizmetçisi olmuş.sizin belki daha farklı ama sakın barışmayın.3 hafta sonra yine başlıycak aynı olaylar.eşiniz daha evliliği bir aile olmayı kavrayamamış bence yol yakınken kesip atın.biliyorum çok üzülüyorsunuz ama geçecek.böyle 5 para etmez insanlara hayatınızı mantar etmeyin.gençlik elden gittikten sonra 3 aylık veliyken neden bırakmamıştım die kafanızı taşlara vurursunuz

Back