- 2 Mayıs 2017
- 1.028
- 1.752
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.201
Kız bravo hem daha yaşında bebeğin var hem karnında yavrum birde örgü örüyorsun , kendi kadınlığımı sorguladımKizlar bakın bebeme battaniye örmeye başladım nasıl teyzeleri![]()

Çok güzel gözüküyor
Geçen yıl geçmeyen enfeksiyon bende de vardı, önce smerde birşeyler çıktı sonra enfeksiyon/akıntı bitmedi. Sürekli ilaç ilaç .. en son bir doktora gittim bana vajina florasını düzenleyici probiyotik verdi. Çok ilaç kullanmışsın doğası bozulmuştur dedi. Çok kafana takıyorsun çokda düşünme dediKuzum yumurta kaşar ceviz badem protein meyve her şeyden tüketiyorum yine de geriye düştü.
Tiroid ilacı kullanıyorum ben de ilk haftalarda 25lik başlamıştık bugün 100e çıkardı dozunu.
Enfeksiyon kapacak hiçbir şey yapmıyorum kafayı yiyeceğim sürekli evdeyim zaten ne oluyor çözemiyorum yine fitl kullandım 6lı donaxly. Kültür de verdim üreme var bakteri.
Benim doktorum çok rahat karşılıyor her şeyi. İyi ki öyle ben çok kaygılı ve panik bir yapıdayım çünkü. Hızla kilom da artınca iyice mutsuzlaştım![]()

Verdiği probiyotik ve konuşmasından sonra düzeldim. Belki doktorundan vajina florası için probiyotik isteyebilirsin.