- 8 Ağustos 2011
- 10.803
- 4.479
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.741
5 hafta sonrasına randevu bulabildim dediğin kadın doğum mu yoksa detaylı mı ?Çok ilginç gerçekten benim de randevum var 12 sine ama devlete aldım kendi Dr u. Amniyo sonrası gelirsin demişti amniyodan vazgeçince detaylj sonrası gideyim yaptırıp diye düşündüm ama maalesef erkene tandevu bulamadım 5 hafta sonraya ancak ayarlayabildim o da tam sınırda oluyor 23+ da olacağım. Bu sebeple öncesinde bir giderim artık 20 sinde gebe izlem var onu beklesem mi gitsem mi bilemedim
16. Haftada hem devlete hem özele muayeneye gittim. 20de yine gel dedi özel dr. Ama mantıksız, zaten detaylıya gidicem. Sonrasında illa Dr a gelmem gerek. O yüzden şimdi devlete aldım. Sonra detaylıya giderim. Sonra da özel Dr a
Kızımın detaylı ultrason dosyasına baktım. 22+5te gitmişim.
Geçende fiyat almak için bi perinatalogu aramıştım, 18-24 arası gelebilirsiniz dedi sekreteri. Ben 22 son sanıyorum dedim. 24e kadar mümkün dedi.
Sonuçta erken gitmek daha dezavantajlı. Bi şeyler gorunemeyebilir. Başka bi forumda okudum, galiba haziran anneleriydi, 19+da gitmiş kadın. Beynin bazı bölgeleri görülememiş, on gün sonra yine gel demiş Dr.
Ben de daha gününe tam karar verip detaylı randevusu almadım. Dr en ideal hafta 21 dedi. 21-22 o civar gitmeyi düşünüyorum.
Son düzenleme: