Ultrason radyasyonlu bi cihaz değil sorun olmaz yani içini ferah tut. Çok aşırı olmayan minik kanamlar normal derler hep benim ilk gebeliğimde 4. Ayda bile olmuştu ama sıkıntı olmamıştı sağlıkla gelsin inşallahGittim geldim simdi bisey yokmus cok şükür ilk bakista kalp atisi goremedi elim ayagim bosaldi resmen. Cok şükür iyi ama 1 ayda 4 defa ultrasonla bakildi zarari varmidir onada korkuyorum ay herseye korkuyorum
canım dr mu verdi yoksa kendin mi alıyorsunBen coraspin alıyorum akşamları 100 lük
33 yaşındasın ve liseli annesisin öyle miKimsenin haberi yok sadece eşim biliyo ona da kalp atışını duyup bebeği görene kadar kimseye söylememesini rica ettim tamam dedi.33 yaşındayım ileri bi yaş değil ama liseye giden kızım var belki o yüzden kendimi daha yaşlı hissediyorum bilmiyorum
Çok geçmiş olsun migren tam bir dert gerçekten. Bende de var ve parolun bana mısın dememesi, öylece o ağrıyla hayatı sorgulamak.. ve mide bulantısı yapması çok fena. Allah yardımcımız olsun güzelce en az ağrıyla kucağımıza alalim inşallah minikleri.Ayy kusura bakmayin telaslandirip kactim gibi oldu. Cok sukur bebek iyi kanama alanida bebegin tarafinda degilmis. Dun hastanede gecti koca gun serum igneler derken cok yorgun dustum. Birde migrenim var stresten o atak yapti. Dunden beri kafami kaldiramiyorum. Ancak parol alabiliyoruz diye parol serum takildi ama bana misin demiyor
Ben şu an 6+2 deyim akıntım var hem de en başından beri yoğun. Göğüslerim de şişkinlik başladı yoktu başlarda. Hafif ağrı da var. Ama bence tedirgin olmayın çünkü herkeste başka başka oluyor belirtiler. İçinizi ferah tutunKızlar,
Sizde akıntı var mı yarın 8. Haftam olacak ama bende hiç akıntı olmuyor. Göğüslerim de bir şişti durdu sanki inmiş gibi geliyor birde ağrı yok hiç. İnsan ne kadar tedirgin oluyor ya
Benim de kızım 4.5 yaşında ve ikinci karnımda aynı yoldayız galiba sizinle33 yaşındasın ve liseli annesisin öyle misen kendini genç anne olarak gör canım benim biz yaşlı kalmışız 32 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var ve ikinci karnimda. Bu çocuklar nasıl büyüyecek onlar büyüdüğünde tam olarak ben kaç yaşında olurum sen en azından büyütmüşsün öncekileri maşallah sana
Çok geçmiş olsun migren tam bir dert gerçekten. Bende de var ve parolun bana mısın dememesi, öylece o ağrıyla hayatı sorgulamak.. ve mide bulantısı yapması çok fena. Allah yardımcımız olsun güzelce en az ağrıyla kucağımıza alalim inşallah minikleri.
Ben şu an 6+2 deyim akıntım var hem de en başından beri yoğun. Göğüslerim de şişkinlik başladı yoktu başlarda. Hafif ağrı da var. Ama bence tedirgin olmayın çünkü herkeste başka başka oluyor belirtiler. İçinizi ferah tutun
Evet minik lekelere doktor da normal dedi kirmizi olmadigi sürece ama gebe psikolojisi mi diyim ne diyim korkuyor insan ister istemezUltrason radyasyonlu bi cihaz değil sorun olmaz yani içini ferah tut. Çok aşırı olmayan minik kanamlar normal derler hep benim ilk gebeliğimde 4. Ayda bile olmuştu ama sıkıntı olmamıştı sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın sanırım normal her hamilelik farklı oluyormuş bende aynı sizin gibiyim ama ilk bulantımı dün gece yaşamış oldum perişan halde kusamadan uyudum .. iştahımda bigün var bi gün yokGünaydın kızlarrrrben şuan 6+2 deyim. 32 yaşındayım. Acayip enerjim az yani öyle böyle değil. Kolumu kaldıracak halim yok ve sürekli uyumak istiyorum. Bulantım yok. Sadece yiyeceklerin tadı, kokusu farklı geliyor. İlk hamileligimde kızımda sürekli bulantim vardı deli gibi hiç bir şey yiyemezdim. Şimdi de midemde bir şişkinlik var. Canım hiç bir şey yemek istemiyor, midem almıyor ama bulantı yok. Acıkınca mecburiyetten yiyiyorum resmen o da bir kaç lokmada tikaniyorum. Normal mi? Yemek de istiyorum bebek için ama midem almıyor resmen.
Sat 10 ekim 15 kasımda gördük ke
Sat: son adet tarihicook pardon her yerde sat ve bat yazıyo herkesbunların uzun halı nee
Benim ilk gebelikte çok bulantım oldu, günde birkaç kez kusma vardı. İlaç falan fayda etmiyordu. Kızım oldu.Bu arada kız bebeği gebelikleri daha bulantılı geçer ve bulantı erken başlar diyolardı, her zaman olmasa da bence doğru ilk gebeliğim kızdı ve bulantıdan mahvolmuştum. Burda bulantısı çok olan arkadaşların kız bebeği olacağını düşünüyorum bakalım çıkacak mı
Galiba öyleyizBenim de kızım 4.5 yaşında ve ikinci karnımda aynı yoldayız galiba sizinlekızım artık tuvaletini yemeğini oyununu kendi halledebildiği için cesaret edebildim ikinciye
Benim kızımda daha erken başlamıştı bulantılarım 4. Haftada neredeyse 5 olmadan başlamıştı ilk ogrendigim zamanlar yaniGünaydın sanırım normal her hamilelik farklı oluyormuş bende aynı sizin gibiyim ama ilk bulantımı dün gece yaşamış oldum perişan halde kusamadan uyudum .. iştahımda bigün var bi gün yokkızımda her Allah'ın günü kusarak uyanıyordum bunda öyle olmaması için dua ediyorum onda 7.hafta bulantı kusma başlamıştı şuan daha 5+6 dayız bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Doktor verdi .benim zaten tüp bebek . Kızımda da 35. Haftaya kadar kullanmıştım.canım dr mu verdi yoksa kendin mi alıyorsun
Ben de 5+6 yım bugün 3-4 gündür bulantım yoğunlaştı. Kızım da 7. Haftanın içinde bulanmaya başlamıştı. Ama bunda iki kesem var ondan mı erken başladı bilmiyorum. Böyle işe gelmek çok zorluyor. Sürekli bulantı haliBu arada kız bebeği gebelikleri daha bulantılı geçer ve bulantı erken başlar diyolardı, her zaman olmasa da bence doğru ilk gebeliğim kızdı ve bulantıdan mahvolmuştum. Burda bulantısı çok olan arkadaşların kız bebeği olacağını düşünüyorum bakalım çıkacak mı
Aynı senin gibiydim 46 kiloya kadar düştüm ve kızım olduBenim ilk gebelikte çok bulantım oldu, günde birkaç kez kusma vardı. İlaç falan fayda etmiyordu. Kızım oldu.
Şimdi de bulantı var. Ama ötekiyle kıyaslanmaz. Efsane doğru mu bilmiyorum. İns doğru değildiryine kız istiyorum çünkü
Açıkçası ben o kadar bulantıdan sonra hiç cesaret edemiyordum ama kızım çok yalnız kaldı etrafındaki herkesin kardeşi var ve o yalnız olduğu için arkadaşlarına çok düşkündü ona çok üzüldüğün için istedim hepimize sağlıklı sıhhatli versin Rabbim inşallahGaliba öyleyizvalla ben de çoğu işini kendi yapabildiği için cesaret ettim ve yaştan dolayi eşimle karar verdik. Daha geç olmasın şimdi bile enerjimiz yok diye düşündük. Hem kızıma arkadaş olsun kardeşi birlikte buyusunler oynasınlar diye düşündük çıktık bir yola, hayırlısı ile alırız inşallah hepimiz de kucağımıza
Benim kızımda daha erken başlamıştı bulantılarım 4. Haftada neredeyse 5 olmadan başlamıştı ilk ogrendigim zamanlar yanive 3 ay kadar falan her sabah her sabah yoğun bir şekilde sürmüştü. Şimdi hiç olmamasına sasiriyorum önümüzdeki günlerde başlar mi bilmiyorum. Erkeklerde az olur diye bir şey duydum ama hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz Allah sağlıklı evlat versin de hiç kız erkek derdim yok sadece sağlıklı olsun ömrü uzun olsun hepimizin evlatlarının inşallah
Benim de kızım 5 yaşında . :)Benim de kızım 4.5 yaşında ve ikinci karnımda aynı yoldayız galiba sizinlekızım artık tuvaletini yemeğini oyununu kendi halledebildiği için cesaret edebildim ikinciye
Tabi iki kese olduğü için betanız daha çok yükseliyordur daha erken başlar bulantı. Naneli sakız ve haşlanmış tuzlu patates tavsiye ederim inşallah çabucak geçer bulantınızBen de 5+6 yım bugün 3-4 gündür bulantım yoğunlaştı. Kızım da 7. Haftanın içinde bulanmaya başlamıştı. Ama bunda iki kesem var ondan mı erken başladı bilmiyorum. Böyle işe gelmek çok zorluyor. Sürekli bulantı hali
Ne güzel bir sürü aynı durumda olan arkadaşız burdaBenim de kızım 5 yaşında . :)