Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabaaa, Sanırım ben de temmuz annesı olacağım. Erkenden gebeliği öğrenmenin dezavantajını yasıyorum. Çok heyecanlıyımmm beklenen adet gününden bi gün sonra 72ydi beta hcgm sonraki gün 100,82 bugun tekrar beta hcg verecegım. umarım ıkıye katlanmıstır. ılk beta ogrendıgım gun cok fazla kasık agrım vardı ve tuvalete gıtme ıhtıyacı duyuyordum. suan sadece gogus ucu hassasıyetım var. herhangı bır kanamam da olmadı, azıcık akıntım var. uygulamaya gore 4+2 haftalık hamıleyım. ınsallah hep beraber bebeklerımızı kucağımıza alırız. korku heyecan mutluluk hepsını bır arada yasamak ne zormus
Hoşgeldin canım inşallah hayırlısı ile sağlıkla alırsın kucağına yavrunu 🥰🤲 kasık ağrıları ara ara oluyor benimde. Ve bel ağrısı oluyor. Ama normal diye düşünüyorum. Çok şiddetli değil çünkü.
Açıkçası ben o kadar bulantıdan sonra hiç cesaret edemiyordum ama kızım çok yalnız kaldı etrafındaki herkesin kardeşi var ve o yalnız olduğu için arkadaşlarına çok düşkündü ona çok üzüldüğün için istedim hepimize sağlıklı sıhhatli versin Rabbim inşallah 😊🌸
Benim de hiç cesaretim yoktu aslında. Yazın eşim istediginde ben hayır yok olmaz istemiyorum diyordum. Bulantıları her şeyi geçtim kızımda uykusuzluk çok çektim ben.2 yaşına kadar uyumayan bir bebekti ve beni çok zorladı. Ama senin de dediğin gibi çok yalnız kaldı herkesin arkadaşı var kardeşi var daha kreşe okula falan da gitmedi evde. O yüzden yalnız. Ona kıyamadım. Bir de biz 3 kardeşiz çok şükür birbirimize hep destegiz. Onun da bir kardeşi olsun kimsesi olmazsa kardeşi olur birbirilerine sahip çıkarlar destek olurlar diye düşündüm. Böyle düşünürken düşünürken Eylülde daha istemezken... Bir baktım hamileyim ne ara kabul ettim ben de bilmiyorum 🤣🤣

Selamlar herkeseeeeee
Totem yapıp ilk mesajı yazayım istedim buraya ❤️ 26 Ekim'de de tahmini doğum tarihine bir mesaj atarım inşallah 🤲
Totem yapip ilk mesajı yazmıştım bu gruba 🥰 ve bugün güzel haberi aldım. Tahmini doğum tarihi 1 Ağustos ama temmuzun son haftasi da gelebilir Temmuz annesi de olabilirim 🥳

Allah'ım sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum, sağlıklı bebek nasip etsin 🥰

Eklentiler

• IMG_20241121_112844.jpg
    IMG_20241121_112844.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 5
Selamlar herkeseeeeee

Totem yapip ilk mesajı yazmıştım bu gruba 🥰 ve bugün güzel haberi aldım. Tahmini doğum tarihi 1 Ağustos ama temmuzun son haftasi da gelebilir Temmuz annesi de olabilirim 🥳

Ayyy hayırlı olsun canım benim 🥳🥳💜💜
Hoşgeldin aramıza 🥰💜

Doktor verdi .benim zaten tüp bebek . Kızımda da 35. Haftaya kadar kullanmıştım.
anladım canım peki kızınızdan önce düşüğünüz mü vardı ben boş gebelik gecirdim o yüzden kimi kullan diyor kimi gerek yok diyor öyle arada kaldım ama coraspirin aldım ne olur ne olmaz haftada iki defa alayım diyorum sonucta zararı yok faydası olur

Selamlar herkeseeeeee

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

Hoşgeldin canım inşallah hayırlısı ile sağlıkla alırsın kucağına yavrunu 🥰🤲 kasık ağrıları ara ara oluyor benimde. Ve bel ağrısı oluyor. Ama normal diye düşünüyorum. Çok şiddetli değil çünkü.

Benim de hiç cesaretim yoktu aslında. Yazın eşim istediginde ben hayır yok olmaz istemiyorum diyordum. Bulantıları her şeyi geçtim kızımda uykusuzluk çok çektim ben.2 yaşına kadar uyumayan bir bebekti ve beni çok zorladı. Ama senin de dediğin gibi çok yalnız kaldı herkesin arkadaşı var kardeşi var daha kreşe okula falan da gitmedi evde. O yüzden yalnız. Ona kıyamadım. Bir de biz 3 kardeşiz çok şükür birbirimize hep destegiz. Onun da bir kardeşi olsun kimsesi olmazsa kardeşi olur birbirilerine sahip çıkarlar destek olurlar diye düşündüm. Böyle düşünürken düşünürken Eylülde daha istemezken... Bir baktım hamileyim ne ara kabul ettim ben de bilmiyorum 🤣🤣
Biz de 4 kardeşiz ve iyi ki varlar 😊 benim kızım kreşe gidiyor ama evde bir kardeşinin olması çok farklı, yakın arkadaşlarımız hep çift çocuk aynı ortama girince yalnız kalıyor ilerde büyüyünce de destekçisi olur inşallah 😊❤️

Hosbuldummmm ❣️💓💓💓

Benim kızımda daha erken başlamıştı bulantılarım 4. Haftada neredeyse 5 olmadan başlamıştı ilk ogrendigim zamanlar yani 😊 ve 3 ay kadar falan her sabah her sabah yoğun bir şekilde sürmüştü. Şimdi hiç olmamasına sasiriyorum önümüzdeki günlerde başlar mi bilmiyorum. Erkeklerde az olur diye bir şey duydum ama hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz 🥰 Allah sağlıklı evlat versin de hiç kız erkek derdim yok sadece sağlıklı olsun ömrü uzun olsun hepimizin evlatlarının inşallah 🤲❤️
Amin amin amin 🥹♥️ bende öyle cinsiyetten ziyade inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua ediyorum

Ben de 5+6 yım bugün 3-4 gündür bulantım yoğunlaştı. Kızım da 7. Haftanın içinde bulanmaya başlamıştı. Ama bunda iki kesem var ondan mı erken başladı bilmiyorum. Böyle işe gelmek çok zorluyor. Sürekli bulantı hali :KK43:
Evet büyük ihtimalle 2 keseden ötürüdür çünkü ikiz gebelik geçiren arkadaşım öyledi 4.haftası dolduğu gibi sürekli bulantı kusması vardı Allah yardımcınız olsun 🤲

Selamlar herkeseeeeee

Hoşgeldin canım aramıza 🥰 amin inşallah hepimize inşallah 🥰
Biz de 4 kardeşiz ve iyi ki varlar 😊 benim kızım kreşe gidiyor ama evde bir kardeşinin olması çok farklı, yakın arkadaşlarımız hep çift çocuk aynı ortama girince yalnız kalıyor ilerde büyüyünce de destekçisi olur inşallah 😊❤️
İnşallah canım benim ❤️ 🥰

Kızlar dün akşam 8 gibi Beta testi verdim 3151 çıktı şimdi cumartesi öğleden sonra doktora gitsem beta tahmini kaç olur ve kese görünür mü??
Sat:17 Ekim

Kızlar dün akşam 8 gibi Beta testi verdim 3151 çıktı şimdi cumartesi öğleden sonra doktora gitsem beta tahmini kaç olur ve kese görünür mü??
Sat:17 Ekim
Şuan 5+0sın zaten. Bu günlerde kese görünür.
Hcg nin de 3 bini geçmesi gerek. Cumartesi net görürsün bence

Selamlar herkeseeeeee

Çok sevindim gurupta ilk yazın dikkatimi çekmişti ins burda olurum bu ay yazıpta daha sonrada yazını görmeyince demek olmamış diye düşünmüştüm şimdi yazını görünce tebessüm ettim istem dışı hayırlı olsun insallah☺️

X