- 29 Ekim 2020
- 1.477
- 2.979
- 32
Hoşgeldin canım inşallah hayırlısı ile sağlıkla alırsın kucağına yavrunu kasık ağrıları ara ara oluyor benimde. Ve bel ağrısı oluyor. Ama normal diye düşünüyorum. Çok şiddetli değil çünkü.Merhabaaa, Sanırım ben de temmuz annesı olacağım. Erkenden gebeliği öğrenmenin dezavantajını yasıyorum. Çok heyecanlıyımmm beklenen adet gününden bi gün sonra 72ydi beta hcgm sonraki gün 100,82 bugun tekrar beta hcg verecegım. umarım ıkıye katlanmıstır. ılk beta ogrendıgım gun cok fazla kasık agrım vardı ve tuvalete gıtme ıhtıyacı duyuyordum. suan sadece gogus ucu hassasıyetım var. herhangı bır kanamam da olmadı, azıcık akıntım var. uygulamaya gore 4+2 haftalık hamıleyım. ınsallah hep beraber bebeklerımızı kucağımıza alırız. korku heyecan mutluluk hepsını bır arada yasamak ne zormus
Benim de hiç cesaretim yoktu aslında. Yazın eşim istediginde ben hayır yok olmaz istemiyorum diyordum. Bulantıları her şeyi geçtim kızımda uykusuzluk çok çektim ben.2 yaşına kadar uyumayan bir bebekti ve beni çok zorladı. Ama senin de dediğin gibi çok yalnız kaldı herkesin arkadaşı var kardeşi var daha kreşe okula falan da gitmedi evde. O yüzden yalnız. Ona kıyamadım. Bir de biz 3 kardeşiz çok şükür birbirimize hep destegiz. Onun da bir kardeşi olsun kimsesi olmazsa kardeşi olur birbirilerine sahip çıkarlar destek olurlar diye düşündüm. Böyle düşünürken düşünürken Eylülde daha istemezken... Bir baktım hamileyim ne ara kabul ettim ben de bilmiyorumAçıkçası ben o kadar bulantıdan sonra hiç cesaret edemiyordum ama kızım çok yalnız kaldı etrafındaki herkesin kardeşi var ve o yalnız olduğu için arkadaşlarına çok düşkündü ona çok üzüldüğün için istedim hepimize sağlıklı sıhhatli versin Rabbim inşallah