- 4 Temmuz 2018
- 3.118
- 4.385
YaniiiiiOoohhh miss hamileyiz anam biz hak yani
Biz değil çocuklar istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaniiiiiOoohhh miss hamileyiz anam biz hak yani
Biz değil çocuklar istiyor
Acile git istersen acilde alttan muayne olabillir ama benim de ilk gebelikte 7.haftamda yaşadım da çok şükür şuan kızım 3.5 yaşında yanımda :) sakin ol inşallah Rabbim korusunRengi pembe-kırmızı gibi geliyor şuanda. Sildikçe görüyorum bir de. Korkuyorum kızlar, dua bekliyorum
Çok mu damla damlamıRengi pembe-kırmızı gibi geliyor şuanda. Sildikçe görüyorum bir de. Korkuyorum kızlar, dua bekliyorum
Bulunduğum yerde bu imkanlara sahip değilim. İlçe hastanesinin acilinde alttan muayene edebilecekleri bir cihaz bile yok. Yarin kadın doğum bölümüne gidebilirim ancak..Acile git istersen acilde alttan muayne olabillir ama benim de ilk gebelikte 7.haftamda yaşadım da çok şükür şuan kızım 3.5 yaşında yanımda :) sakin ol inşallah Rabbim korusun
Birkaç damla çok değilÇok mu damla damlamı
Eğer çoksa arkadaşın dediği gibi acile git hem için rahatlar korkma ama dua etRengi pembe-kırmızı gibi geliyor şuanda. Sildikçe görüyorum bir de. Korkuyorum kızlar, dua bekliyorum
Nerdesinizki?Bulunduğum yerde bu imkanlara sahip değilim. İlçe hastanesinin acilinde alttan muayene edebilecekleri bir cihaz bile yok. Yarin kadın doğum bölümüne gidebilirim ancak..
O zaman ayaklarının altına yastık koy dua et dinlenmene bak inşallah yarın sabahtan artık gidersin hiç bişey olmaz biiznillahBulunduğum yerde bu imkanlara sahip değilim. İlçe hastanesinin acilinde alttan muayene edebilecekleri bir cihaz bile yok. Yarin kadın doğum bölümüne gidebilirim ancak..
Kahramanmaraş ÇağlayanceritNerdesinizki?
İnşallah, çok teşekkür ederimO zaman ayaklarının altına yastık koy dua et dinlenmene bak inşallah yarın sabahtan artık gidersin hiç bişey olmaz biiznillah
Tamam canım yastık koy dinlen dua et sabah olunca gidersindua et amaKahramanmaraş Çağlayancerit
Allah razı olsunTamam canım yastık koy dinlen dua et sabah olunca gidersindua et ama
İçini ferah tut canım dua et kendine sende hiç bişey olmaz Allah ın izniyleRengi pembe-kırmızı gibi geliyor şuanda. Sildikçe görüyorum bir de. Korkuyorum kızlar, dua bekliyorum
Gittim geldim simdi bisey yokmus cok şükür ilk bakista kalp atisi goremedi elim ayagim bosaldi resmen. Cok şükür iyi ama 1 ayda 4 defa ultrasonla bakildi zarari varmidir onada korkuyorum ay herseye korkuyorumDr un var mı yazabiliyor musun, bende de var ama ara ara ve felaket diyemem önemli birşey olmasın inşaallah kanama yoksa sıkıntı yoktur ama
cümlemizden canım benimAllah razı olsun
Canımm merhaba bende iğne kullanıyorum ama 4000 lik verdi bana. Sorması ayıp olmayacaksa kaç kilosun neye göre 6000 lik verdi acabaDüşük olmasını engellediğini biliyorum canım bende bende günde bir kukanıyorum oksapar 6000 vuruyorum bebeğe giden kan pıhtılaşmasını engellemek için günde 6000 oksapar 100 mg progestan kullanıyorum valla ne diyim kizlar uçunda evladım olmasa vurulmam ilk başlar çok iyi idi hevesli hevesli vuruyordum şimdi çok acıyor hatta öyleki sürekli vurmaktan iğne girmiyor bazı yerlere ama herşey bebeklerimiz için diyip devam ediyoruz Rabbim vakittinde kuçağımıza almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde amiinn gerisi fasa fisa emin olun yarın doğurduğumuzda duygulanıp ağlıcaz
Tüp bebeğe göreCanımm merhaba bende iğne kullanıyorum ama 4000 lik verdi bana. Sorması ayıp olmayacaksa kaç kilosun neye göre 6000 lik verdi acaba