Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Ovulasyon testi kullandınız mı? Çünkü uygulama yanlis yonlendirebiliyor. Teşekkür ederim
Daha da iyisi, o gün doktora gitmiştim, 3-5 aydır deniyorduk, tahlil yaptırmıştım acaba değerlerim normal mi, olabilir mi çocuğumuz diye. Doktor da ultrasonla bakmıştı, yumurtlama olmuş, bugün mutlaka denemelisin demişti, miniğimiz o gün oluşmaya başladı diye düşünüyorum.

Bu arada ovulasyon testlerini denemiştim, çeşitli koyuluklarda test sonuçları yakaladım ama o bahsettikleri tam test çubuğu ile aynı renkte hiç denk gelememiştim.

Allah gönlüne göre versin

Ama bence bunlar hep şehir efsanesi
13. Gün birliktelik oldu. Bebek erkek.
Ben kız olsun diye yumurtlama testi ile planladkm her şeyi normal uygulamada gösteren tarihten 6 gün sonra yumurtlamam oldu .belki 13 gün sizin yumurtlama gunudur Bir umuttur yaşamak. Sizin de hayırlı olsun bebeğinizin

Evet maalesef tam bütün sonuçları bekliyorum daha kolestrol vs çıkmadı bi çıksın hemen kendi doktoruma atacağım da ben çok antibiyotik içtim ya bebeğim için üzülüyorum. Bu 3. Olacak
Benim kuzeni. Nerdeyse hamileliğinin başından sonuna kadar antibiyotik kullandı. Geçmeyen inatçi bir idrar yolu enfeksiyonu vardı hatta böbrek enfeksiyonuna dönüştü sonra. Bebişi gayet sağlıklı korkma gerekiyorsa kullan. Çünkü sağlıksız anne sağlıksız bebek demek. Önce senin sağlığın

Agzım inanılmaz kuruyordu canım ben konduramadım. 2 hafta var doktor kontrolümü ben zaten dikkat etmeye başladım ama aşırı meyve tüketiyorm hemde aşırı çok çok tesekkur ederim umutvari
Kuzum doktorum meyvenin de fazlası zarar şekeri yükseltir demişti. Hatta taze sıkılmış meyve sularının hepsi yasak mesela. Meyveleri abartmadan ye demişti.
kuzum şampuan ve deterjanlar için siveno marka aldım. En son indirimi vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Sürekli indirime giriyor ama hepsiburadada. İçeriği en temiz ürün buymuş baya araştırmıştım. Losyon yağ vb. Şeyler için de mustela alacağım
tam yumurtlama günü hamile kaldım. Zaten başka da ilişki olmamıştı o ay. Cinsiyetimiz kız

Masallah. Demeki teori vs hikaye kismetten ote yol yok

Benimde toksoplazmadan dolayı 15 haftadan beri doğuma kadar antibiyotik kullanacağım. Yazın çok iyi geldi. Umarım bebeğede banada yan etkisi olmaz..

Fetal dna yi bekliyorum ben de .6. Haftaya gireceğim. Amin önce sağlık tabiki.

Kızım 4 yaşında doğduğundan beri çamaşır deterjanı olarak GREEEN CLEAN BABY kullanıyorum hem temiz içerikli hemde güzel yıkıyor. Şampuan olarak ECOWELL BABY kullanıyorum hiç konak kepek yaşamadık tamamen organik vegan bir şampuan çok memnunum. Pişik kremi olarak INCIA tavsiye ederim. Fenomenlerin övdüğü mustela, bebantol baby, sudocrem gibi markalar temiz içerikli değiller bilginiz olsun sevgili anneler

Kızlar birşey soracağım benim ikiz olduğu için 30+0 9 Mayıs 2025 cuma günü oluyor . O gün işe gitmeyip çalışamaz raporumu alıp veriyorum doğru mu

Teşekkürler hepinize Siveno mutlaka bakayım, Mustela da önerilmiş ama A acemianne92 'nin dediğini araştıralım bence. Sebamed'in doğallığına güveniyorum, düşünülebilir ama şampuanını ben hiç sevememiştim kendim için aldığımda. Pureesed'in çok güzel setleri var gibi görünüyor, şampuan, pişik kremi, yağ, ıslak mendil vs. Onu da bir araştırayım o seti alabiliriz belki, uygun da görünüyor fiyatı.

Pamuk ıslak mendil yerine silmek için mi kullanılıyor? Normal pamuk mu farklı bir pamuk mu oluyor acaba?

Çok teşekkürler. Yine ilk defa duyduğum markalar. Bakayım bunlara da.

Evet insan istemsiz üzülüyor işte bakalım bekliyorum diğer sonuçları bi de kansızım hala bu ne ya sinir oluyor insan kutu kutu ilaç iç eskisinden daha kansızım

Evet insan istemsiz üzülüyor işte bakalım bekliyorum diğer sonuçları bi de kansızım hala bu ne ya sinir oluyor insan kutu kutu ilaç iç eskisinden daha kansızım
Hamilelik süreci nedeniyle de kansızlık oluşuyor galiba. Ben de baştan beri demir ilacı kullanmama rağmen düşük seviyedeydi hala ama çok az da olsa artmıştı önceki sefere göre, o yüzden ilaca devam edelim dedik. Ama doktor bir seçenek de damardan vermek, seni çok rahatlatır demişti. Gerekirse düşünülebilir sanırım.

Normal pamuktan biraz farklı bildiğim kadarıyla biraz araştırırsan görürsün kuzucum.. dediğim gibi o sayfaya gir zaten dersin ki a bu da mı temiz değilmiş.. Benim hiç beklemedigim markalar çıktı orada mesela şaşırmıştım. Arkadaşın yazdığı gibi ecowell, incia falan da iyi. Her şey var orada, iyi kötü her şey kuzum. İçine sinen olsun inşallah.

Ben hep incia almıştım çok güzeldi e bebek te var birde bnm bebeklerimde konak sorunu olduğu için köpük şampuanını kullandım hep vücut için hiç bişey almadım yaz olduğu için hiç yağlamadım arada kıstın sürüyordum çünkü çok sivilce oluyor şu bebeklerimin vücudu ama hastane bebek çantasında mustela vermişti onları kullandım öneririm gayet iyi çamaşır deterjanı da fakirin var oda e bebekte çok güzel kokusu temizlemeside en son 150 liraya düşmüştü iki kilosu ama kaçırdım stok için iyi fiyattı

Töbestağfirullah koskoca kız Teyzesi olsaydı nasıl severdi , benim oğlum doğduğunda iki teyzesi de deli gibi sevinmişlerdi sen aldın ben almadım kavgası filan , 23 25 flndi yaşları

Töbestağfirullah koskoca kız Teyzesi olsaydı nasıl severdi , benim oğlum doğduğunda iki teyzesi de deli gibi sevinmişlerdi sen aldın ben almadım kavgası filan , 23 25 flndi yaşları
Önce 2 kez hala oldum, yeğenlerimi çok seviyorum. Hala balı onlar Yengemin hamile old müjdesi alınca cüzdanımdaki tüm parayı o saniye bi çocuğa sadaka vermiştim. Yeğenlerimi sadece doğurmadım. Yoksa kendi evladımdan farkları yok

Lakin dediğin gibi teyze olmayı daha bi sevdim. Onu alıp göğsüme sokasım var. Teyzesinin gülüüüüü!.. Benim kız kardeşim de, kızım doğduğunda 19 yaşındaydı. Ama anne gibidir. Öyle candan hisseder.

Yeğenlerimi her türlü çok seviyorum ama işte sanırım o bizden kaynaklanıyor. Yani erkek kardeşin çocuğu, kız kardeşin çocuğu olması sonraki gelen bi detay.

Görümcem farklı bi karakter. O zaman küçüktü desem bugün yetişkin bi kadın hala aynı. Kendiyle alakalı sorunlar diye düşünüyorum. Yoksa ben de gıcık kapar ona mesafe koyardım. Anne olunca kim çocuğunu candan seviyorsa, ona daha kıymet veriyorsun çünkü.

Kuzum inan hepimiz öyleyiz. Benim kan ilaçlarını ikiye çıkarttık hala eksik hala eksik ama demir zaten kolay yükselen bir şey değil normalde de. Ekstra bebek çekiyor şimdi o yüzden çok normal
kuzum aynen. İlk zamanlar özellikle kız bebekler için ıslak mendil hiç önerilmiyor. Ben mesela her alt değişiminde o pamuklardan alıp ıslatıp öyle temizlemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…