- 24 Temmuz 2024
- 929
- 1.718
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.021
Sizin ne zaman çıkmış sonuçlar benim 8 nişanda verdim 9 u oldu akşam saat 9 oldu sonuç yokBenimde değerler biraz düşük dün tetenoz aşısını olurken hemşire kan idrar da alalım dedi bugün sonuçlara baktım demir düşük Bayadır içmiyorum ilacı aynı ilaca devam etsem mi bilemedim demir bağlama da yüksek çıkmış randevuma daha 9 gün var bilemedim
Vitamin değerimde baya düşük oda sanırım vitamin ilacını bıraktım diye böyle oldu ve tabi diyet yapıyoruz diye yemediğimden dolayı mı düştü diye düşünmüyor değilim
Tiroid ilacını da bırakmıştım en son doktor bir dahaki kontrolde kan verelim ona göre ilacı devam eder etmezsin karar veririz demişti dünkü tahlilde onun da düştüğü gördüm
Baya hepsi üst üste gelmiş
Sağlık ocağı ise ertesi günü buluyor burada. Bugün versem ertesi gün öğleden sonra çıkıyor. O yüzden hastaneye gidiyorumSizin ne zaman çıkmış sonuçlar benim 8 nişanda verdim 9 u oldu akşam saat 9 oldu sonuç yok
Aile hekimi işte ertesi gün akşam 9 buçuk oldu bekliyorumSağlık ocağı ise ertesi günü buluyor burada. Bugün versem ertesi gün öğleden sonra çıkıyor. O yüzden hastaneye gidiyorum
Bende 8 nisanda verdim canım bugün öğlen gibi çıkmıştı sonuçlarSizin ne zaman çıkmış sonuçlar benim 8 nişanda verdim 9 u oldu akşam saat 9 oldu sonuç yok
Olabilir kuşum ama sabırsızlanıyorum çünkü idrarda enfeksiyon var toplu çıksın diye kendi takipli doktorumu rahatsız etmemek için bekliyorumBende 8 nisanda verdim canım bugün öğlen gibi çıkmıştı sonuçlar
Bazen laboratuvarda sorun oluyor belki ondan kaynaklı olabilir geç çıkması
Benim de yeni başladı mide yanmadı ve reflü şikayetim. Burda kızlar bebiş yukarı çıkmaya başlamıştır dediler gerçekten de hareketleri yukarda hissediyorumKızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu
Bende dün mafoldum mide yanmasından bi de soğuk süt diklemek iyi geliyorBenim de yeni başladı mide yanmadı ve reflü şikayetim. Burda kızlar bebiş yukarı çıkmaya başlamıştır dediler gerçekten de hareketleri yukarda hissediyorumgaviscon aşırı iyi geliyor tavsiye ederimm
Yarına kadar çıkar canım hiç merak etme inşallah tahlillerin temiz çıkarOlabilir kuşum ama sabırsızlanıyorum çünkü idrarda enfeksiyon var toplu çıksın diye kendi takipli doktorumu rahatsız etmemek için bekliyorum;(
Ayy evet soğuk sütü herkes öneriyor ama benim laktoza intoleransım var. Laktozsuz içersem gaz yapıyor bu sefer de o rahatsız ediyorBende dün mafoldum mide yanmasından bi de soğuk süt diklemek iyi geliyor
Yarın sabah 8 de tokluk kan şekeri için gideceğim çıkmış olur umarımYarına kadar çıkar canım hiç merak etme inşallah tahlillerin temiz çıkar
Kız bende de var hemde çok yüksek ama laktozsuz bi şey yapmıyor zaten gaz yapan laktozAyy evet soğuk sütü herkes öneriyor ama benim laktoza intoleransım var. Laktozsuz içersem gaz yapıyor bu sefer de o rahatsız ediyoro yüzden mecbur laktozsuzdan devam bu hamilelikde resmen her şeyi yaşıyoruz kızlar yaaa
Ben çok çok uzun zamandır her süt ürününü laktozsuz tüketiyorum aslında. Ama sadece hamileliğin başında organik kutu sütlerden almıştım bir sürü. Bi kaç gün içtim perişan oldum. Emzirme dönemi boyunca da laktozlu bit şey içmem büyük ihtimalleKız bende de var hemde çok yüksek ama laktozsuz bi şey yapmıyor zaten gaz yapan laktoz
Ya şu listeyi bı atsana tekrardan neymiş o kadar iyi olan mide yanmasından cayır cayır kavruluyorum gene başladı yediklerimin agzima gelmesiBenim de ejderha gibi midem yanıyordu. Devamlı yediklerim ağzıma geliyordu. Gaviscon şurup yazdı Dr. Aynı gün gebelik şekeri için diyet verildi ya, Allah sizi inandırsın, diyete başladığımdan beri mide yanmam geçti. O mide gazları falan bitti
Daha az yemekten mi, yediklerimin cinsi değişti ondan mı hiç bilmiyorum. Aldığım şuruplar duruyor. Hiç açmadım.
Ve aynada şunu da fark ediyorum. Benim bacaklarımda her daim selülit olmuştur. Kilo aldığım zaman iyice coşarbugün aynada selülitlerimin görüntüsü hafiflemiş, azalmışlar.
Evet aç iç 1 saat sonra yemek ye dediler ben de sabah 7 de içip 8 de kahvaltı yapıyorum ve mahvoldumEvet eğer ki demir ilacımı yemekten 2 saat sonra almazsam benimde bu dediğiniz gibi oluyor. Tam 2 saat sonra içince hiçbir problem yok zaten doktorum eczacılar aç iç der ama tok yemekten 2 saat sonra diye üstüne basa basa söyledi. Eğer aç içiyorsanız birde böyle deneyin
Ben sabah aç karnına alıyorum ve böyle şikayetler oluştuŞimdi bu dediğin reflü tarzı bi şikayet mi başka bi şey mi anlamadım ?
Demir ilacını kullandığım diğer ilaçlarla birlikte gece yatmadan alıyorum. Demirin böyle bi yan etkisi mi varmış ?
Çok teşekkür ederim zaten bu aralar göbeğim baya bir kendini belli etmeye başladı sanırım mideme baskı yapıyorBenim de yeni başladı mide yanmadı ve reflü şikayetim. Burda kızlar bebiş yukarı çıkmaya başlamıştır dediler gerçekten de hareketleri yukarda hissediyorumgaviscon aşırı iyi geliyor tavsiye ederimm
Yoktur bir şey inşallah. Benim karnımda da sertlik var alt taraflarda bir de belimde ağrı var. Nst bağımlısı doktorum yine beni bu bahaneyle nstye bağladı ve sancı çıkmadı. İçinizi ferah tutun inşallahBenim karnimdaki sabit sertlik bu aksamustu yine hortladi. Haziran grubunda bir kisiye bu sebeple yatis verilmis nstde sancisi cikmisgorunce iyice panik oldum doktora yazdim yarin sabah gel dedi. Insallah sadece rahim buyudugu icin bebegin pozisyonu kaynaklidir bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?