- 8 Ağustos 2011
- 11.528
- 7.795
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.001
Teşekkürler hepinizeSiveno mutlaka bakayım, Mustela da önerilmiş ama @acemianne92'nin dediğini araştıralım bence. Sebamed'in doğallığına güveniyorum, düşünülebilir ama şampuanını ben hiç sevememiştim kendim için aldığımda. Pureesed'in çok güzel setleri var gibi görünüyor, şampuan, pişik kremi, yağ, ıslak mendil vs. Onu da bir araştırayım o seti alabiliriz belki, uygun da görünüyor fiyatı.
Pamuk ıslak mendil yerine silmek için mi kullanılıyor? Normal pamuk mu farklı bir pamuk mu oluyor acaba?
Bundan alıyordum, ikiyede kesip tekrar paketine koyup kullandım .Teşekkürler hepinizeSiveno mutlaka bakayım, Mustela da önerilmiş ama @acemianne92'nin dediğini araştıralım bence. Sebamed'in doğallığına güveniyorum, düşünülebilir ama şampuanını ben hiç sevememiştim kendim için aldığımda. Pureesed'in çok güzel setleri var gibi görünüyor, şampuan, pişik kremi, yağ, ıslak mendil vs. Onu da bir araştırayım o seti alabiliriz belki, uygun da görünüyor fiyatı.
Pamuk ıslak mendil yerine silmek için mi kullanılıyor? Normal pamuk mu farklı bir pamuk mu oluyor acaba?
Umarım vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniziNasıl biliyor musunuz, bebişin poposu rahmimde, aşağı doğru :) kafa gövde solda, bacaklar ayaklar sağda, popo rahmimde aşağı doğru :) bu arada bende perinatoloğa gidiyorum riskli olmamama rağmen bir doçentten zor bela randevu alabilmiştik
Gebe ve Doğum eğitimine katılmıştım geçen haftalarda. Orda çocuk doktoru kaynatılmış soğumuş su kullanın demişti. Herhangi bir tecrübem yok ancak doktorun dediğini yapmayı düşünüyorumBu pamukları normal su/kaynamış suyla mı yoksa izotonik su gibi farklı sularla mı kullanmak gerekiyor alt temizliğinde?
Teşekkür ederimGebe ve Doğum eğitimine katılmıştım geçen haftalarda. Orda çocuk doktoru kaynatılmış soğumuş su kullanın demişti. Herhangi bir tecrübem yok ancak doktorun dediğini yapmayı düşünüyorum
Valla ben de aşırı acemi olduğum için katıldımTeşekkür ederimBen de eğitimlere katılmaya başlasam çok faydalı olacak sanırım
Ben onu istiyorum zaten hayatım boyunca hiç kanım tam olmadı hep halsizim bu yüzden inşAllah işe yararHamilelik süreci nedeniyle de kansızlık oluşuyor galiba. Ben de baştan beri demir ilacı kullanmama rağmen düşük seviyedeydi hala ama çok az da olsa artmıştı önceki sefere göre, o yüzden ilaca devam edelim dedik. Ama doktor bir seçenek de damardan vermek, seni çok rahatlatır demişti. Gerekirse düşünülebilir sanırım.
Canım ya çok güzel moral veriyorsun Allah senden razı olsunKuzum inan hepimiz öyleyiz. Benim kan ilaçlarını ikiye çıkarttık hala eksik hala eksikama demir zaten kolay yükselen bir şey değil normalde de. Ekstra bebek çekiyor şimdi o yüzden çok normal
kuzum aynen. İlk zamanlar özellikle kız bebekler için ıslak mendil hiç önerilmiyor. Ben mesela her alt değişiminde o pamuklardan alıp ıslatıp öyle temizlemeyi düşünüyorum
Lütfen tatlı kadınlar eğitimler olursa veya katıldıklarınız kaydedilen link paylaşırsanız çok sevinirimTeşekkür ederimBen de eğitimlere katılmaya başlasam çok faydalı olacak sanırım
Benimde değerler biraz düşük dün tetenoz aşısını olurken hemşire kan idrar da alalım dedi bugün sonuçlara baktım demir düşük Bayadır içmiyorum ilacı aynı ilaca devam etsem mi bilemedim demir bağlama da yüksek çıkmış randevuma daha 9 gün var bilemedimHamilelikte günlük demir ihtiyacı 30 mg mış. Ben de bir süredir 2 tablet içiyorum
Yaaa resmen sonuclarimiz cok yakin. Tsh 0,38Benimde değerler biraz düşük dün tetenoz aşısını olurken hemşire kan idrar da alalım dedi bugün sonuçlara baktım demir düşük Bayadır içmiyorum ilacı aynı ilaca devam etsem mi bilemedim demir bağlama da yüksek çıkmış randevuma daha 9 gün var bilemedim
Vitamin değerimde baya düşük oda sanırım vitamin ilacını bıraktım diye böyle oldu ve tabi diyet yapıyoruz diye yemediğimden dolayı mı düştü diye düşünmüyor değilim
Tiroid ilacını da bırakmıştım en son doktor bir dahaki kontrolde kan verelim ona göre ilacı devam eder etmezsin karar veririz demişti dünkü tahlilde onun da düştüğü gördüm
Baya hepsi üst üste gelmiş
Oy oy oy ferritin çok düşmüş kuzucum nasıl ayakta duruyorsun. Demir ilacını hemen kullanmaya başla. Hatta demir içerikli şeyler ye. Pekmez vs öneremiyorum gebelik şekerinden ötürü ama yeşil yapraklı sebzelerde de demir bolca var. En azından mesela ıspanak falan ye üstüne bol c vitaminli beslen biraz depolarına yüklenBenimde değerler biraz düşük dün tetenoz aşısını olurken hemşire kan idrar da alalım dedi bugün sonuçlara baktım demir düşük Bayadır içmiyorum ilacı aynı ilaca devam etsem mi bilemedim demir bağlama da yüksek çıkmış randevuma daha 9 gün var bilemedim
Vitamin değerimde baya düşük oda sanırım vitamin ilacını bıraktım diye böyle oldu ve tabi diyet yapıyoruz diye yemediğimden dolayı mı düştü diye düşünmüyor değilim
Tiroid ilacını da bırakmıştım en son doktor bir dahaki kontrolde kan verelim ona göre ilacı devam eder etmezsin karar veririz demişti dünkü tahlilde onun da düştüğü gördüm
Baya hepsi üst üste gelmiş
Ayy yok canım ya ben demiri bıraktım nerdeyse bir aydır o zaman iyiydi şuan baya düşmüşYaaa resmen sonuclarimiz cok yakin. Tsh 0,38
Ferritin 7 , demir 57
Ben demir ilacini duzenli kullanmama ragmen boyle.
Tshta nerdeyse 2 aydir referans alti ama dr mudahale etmeye gerek gormuyor.
Cumartesi benimde kontrolum bakalim ne olcak
Bende bilmiyorum nasıl ayakta durmuşum gerçektenOy oy oy ferritin çok düşmüş kuzucum nasıl ayakta duruyorsun. Demir ilacını hemen kullanmaya başla. Hatta demir içerikli şeyler ye. Pekmez vs öneremiyorum gebelik şekerinden ötürü ama yeşil yapraklı sebzelerde de demir bolca var. En azından mesela ıspanak falan ye üstüne bol c vitaminli beslen biraz depolarına yüklen
Ben hamilelikten 2 sene once hipertiroidi teshisi aldim. Belli bir sure ilac kullaninca duzelti. Tsh degerim 0 di o zamanlar. Simdi hamilelikle gene dusmeye basladiAyy yok canım ya ben demiri bıraktım nerdeyse bir aydır o zaman iyiydi şuan baya düşmüş
Senin ki haşimato mu canım çok düşük olmadığı için ilaç kullanmana gerek görmemiş sanırım
Bende bilmiyorum nasıl ayakta durmuşum gerçektenbu aralar hep uykusuzluk haksizlik bitkinlik vardı bende sanırım bundan kaynaklı
Bu hafta iki defa ıspanak yedim hatta yoğurt yeşillik tüketiyorum ama demekki yeteri gelmemiş bunlar
Evet eğer ki demir ilacımı yemekten 2 saat sonra almazsam benimde bu dediğiniz gibi oluyor. Tam 2 saat sonra içince hiçbir problem yok zaten doktorum eczacılar aç iç der ama tok yemekten 2 saat sonra diye üstüne basa basa söyledi. Eğer aç içiyorsanız birde böyle deneyinKızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu
Şimdi bu dediğin reflü tarzı bi şikayet mi başka bi şey mi anlamadım ?Kızlar merhaba gerçekten çok sıkıldım tüm gün ne yediysem midemden yukarı bir basınç ve sırtıma vuran bir ağrım oldu olan var mı aranızda neler yapmam lazım demir ilacı kullandıktan sonra oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?