Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165

Islak mendil yerine bende hep bu pamuktan kullandım. Hala daha bunu kullanıyorum. Hem popo temizliği için hemde bebeklerin kulak arkaları koltuk altları da ilk zamanlar pişik olabiliyor günlük bu pamukla temizlemek pişik başlamadan önleyici oluyor

Eklentiler

• IMG_20250409_170402.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 51
Bundan alıyordum, ikiyede kesip tekrar paketine koyup kullandım .
Birde alt değiştirme örtüsü tek kullanımlık ama pislenene kadar kullanıyorduk. Onuda ikiye kesiyorduk büyük oluyor.

Kizlar bende bugün kontrolden çıktım bebiş 32 cm 1kilo 25 gram herşey yolunda şükür tek bı profilden görüntüsünü yakaladık diğer yanağını rahme dayamış dedi Dr detaylı da ki gibi eli yanağında keyfi yerinde aynı babasina benziyo bu kadar mı aynı olur cocum hiç biseyi bana benzememis bı elini yanağına koyması ben bende öyle uyurum ama Dr tam profilini görmek için biraz göbeğimi çalkaladı belim sırtım iç organlarım çok ağrıyor ondan mı oldu bilmiyorum ama kemiklerim bile sızlıyor hastaneden geldiğimden beri yatıyorum ayağa kalkınca sanki vajinama dayanmış gibi baskı yapiyo halbuki kafasi sol göbek deliğinin üst kısmında duruyodu baya yan pozisyonda biraz kırgınlık var üzerimde boğazların falanda sis doğal biseylerle biraz yatistiriyorum ama bugün kemiklerim kırılmış gibi iç organlarım acıyo hatta varmı böyle garip hissiyatı olan böbreklerin bile acıyo diyebilirim

Umarım vaktinde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi

Bu pamukları normal su/kaynamış suyla mı yoksa izotonik su gibi farklı sularla mı kullanmak gerekiyor alt temizliğinde?
Gebe ve Doğum eğitimine katılmıştım geçen haftalarda. Orda çocuk doktoru kaynatılmış soğumuş su kullanın demişti. Herhangi bir tecrübem yok ancak doktorun dediğini yapmayı düşünüyorum

Gebe ve Doğum eğitimine katılmıştım geçen haftalarda. Orda çocuk doktoru kaynatılmış soğumuş su kullanın demişti. Herhangi bir tecrübem yok ancak doktorun dediğini yapmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim Ben de eğitimlere katılmaya başlasam çok faydalı olacak sanırım

Ben onu istiyorum zaten hayatım boyunca hiç kanım tam olmadı hep halsizim bu yüzden inşAllah işe yarar

Canım ya çok güzel moral veriyorsun Allah senden razı olsun

Hamilelikte günlük demir ihtiyacı 30 mg mış. Ben de bir süredir 2 tablet içiyorum
Benimde değerler biraz düşük dün tetenoz aşısını olurken hemşire kan idrar da alalım dedi bugün sonuçlara baktım demir düşük Bayadır içmiyorum ilacı aynı ilaca devam etsem mi bilemedim demir bağlama da yüksek çıkmış randevuma daha 9 gün var bilemedim
Vitamin değerimde baya düşük oda sanırım vitamin ilacını bıraktım diye böyle oldu ve tabi diyet yapıyoruz diye yemediğimden dolayı mı düştü diye düşünmüyor değilim
Tiroid ilacını da bırakmıştım en son doktor bir dahaki kontrolde kan verelim ona göre ilacı devam eder etmezsin karar veririz demişti dünkü tahlilde onun da düştüğü gördüm
Baya hepsi üst üste gelmiş

Eklentiler

• IMG_3752.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3787.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa resmen sonuclarimiz cok yakin. Tsh 0,38
Ferritin 7 , demir 57
Ben demir ilacini duzenli kullanmama ragmen boyle.
Tshta nerdeyse 2 aydir referans alti ama dr mudahale etmeye gerek gormuyor.
Cumartesi benimde kontrolum bakalim ne olcak

Oy oy oy ferritin çok düşmüş kuzucum nasıl ayakta duruyorsun. Demir ilacını hemen kullanmaya başla. Hatta demir içerikli şeyler ye. Pekmez vs öneremiyorum gebelik şekerinden ötürü ama yeşil yapraklı sebzelerde de demir bolca var. En azından mesela ıspanak falan ye üstüne bol c vitaminli beslen biraz depolarına yüklen

Yaaa resmen sonuclarimiz cok yakin. Tsh 0,38
Ferritin 7 , demir 57
Ben demir ilacini duzenli kullanmama ragmen boyle.
Tshta nerdeyse 2 aydir referans alti ama dr mudahale etmeye gerek gormuyor.
Cumartesi benimde kontrolum bakalim ne olcak
Ayy yok canım ya ben demiri bıraktım nerdeyse bir aydır o zaman iyiydi şuan baya düşmüş
Senin ki haşimato mu canım çok düşük olmadığı için ilaç kullanmana gerek görmemiş sanırım
Bende bilmiyorum nasıl ayakta durmuşum gerçekten bu aralar hep uykusuzluk haksizlik bitkinlik vardı bende sanırım bundan kaynaklı
Bu hafta iki defa ıspanak yedim hatta yoğurt yeşillik tüketiyorum ama demekki yeteri gelmemiş bunlar

Ben hamilelikten 2 sene once hipertiroidi teshisi aldim. Belli bir sure ilac kullaninca duzelti. Tsh degerim 0 di o zamanlar. Simdi hamilelikle gene dusmeye basladi

Evet eğer ki demir ilacımı yemekten 2 saat sonra almazsam benimde bu dediğiniz gibi oluyor. Tam 2 saat sonra içince hiçbir problem yok zaten doktorum eczacılar aç iç der ama tok yemekten 2 saat sonra diye üstüne basa basa söyledi. Eğer aç içiyorsanız birde böyle deneyin

Şimdi bu dediğin reflü tarzı bi şikayet mi başka bi şey mi anlamadım ?

Demir ilacını kullandığım diğer ilaçlarla birlikte gece yatmadan alıyorum. Demirin böyle bi yan etkisi mi varmış ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…