- 8 Kasım 2024
- 166
- 430
- 18
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.961
Oh ne güzel maşallahBugüne kadar hiç kiskanmadi aksine oyuncak baksa bu kardeşime, bu çorap kardeşime, gelsin artık falan diyordu da sallanan yatak meselesi hoşuna gitmedi onu da yatiricaz bı süre artık
Kontrol benimki normalde geçen hafta olmam gerekiyordu tetanoz ama bayram tatili girince pazartesi oldum bugünde kontrol bakalımAyy valla benim de aşırı zor oldu kolumu agrıdan kaldıramıyorum ve saat 5 te uyudum uyuyamadım. Tedirgin olup mu gittiniz yoksa kontrol mü
AhahhahahBugüne kadar hiç kiskanmadi aksine oyuncak baksa bu kardeşime, bu çorap kardeşime, gelsin artık falan diyordu da sallanan yatak meselesi hoşuna gitmedi onu da yatiricaz bı süre artık
Evet maalesef tam bütün sonuçları bekliyorum daha kolestrol vs çıkmadı bi çıksın hemen kendi doktoruma atacağım da ben çok antibiyotik içtim ya bebeğim için üzülüyorum. Bu 3. OlacakKuzucum çok yüksek çıkmış enfeksiyon var benceidrar kültürü isteyebilir doktorun ona göre antibiyotik başlar diye düşünüyorum.
Kuzucum bu testle 3 aylık şekerinin ortalamasına bakılıyor. Tam sınırda çıkmış belki hafif bir diyet gerekebilir
Kendimi kandırıyorum belki sizin idrar tahlili temiz çıktı mı aşı olduğunuz halde ?Tetanoz aşırı oldum sonra kan verdimetkilese bence hemşire bana söylerdi diye düşündüm şuan
Yaş farkları çok güzel olacak birbirlerine oyun arkadaşı olacaklar :) kitapları bende aldım bakalım gelmesini bekliyorum <3Çocuğunuz kaç yaşında acaba ben de hediye almayı düşünüyorum sevebileceği bir oyuncak denk geldi geçenlerde şimdilik aklımda o var. Seviyor oğlum hediyeleri ve oyuncaklarla oynamayı2,5 yaşında oğlum kitap okuyarak hazırlamayı düşünüyorum ben de, kitapların ekran görüntüsünü aldım teşekkürler
Oyy minnoşum küçük kalpleri beni çok etkiliyor.. Benim kızımda 5 yaşında aklı baya eriyor şuanda tam bir abla gibi - ki biz hiç ablalık yüklemiyoruz, ama doğunca kolay olmayacağının farkındayım...Ben de bebise ne alırsam oğluma da alıyordum, bugün bebişin yatağıni monte ettik oğlum da kafasında kendi de yatabilecegini düşündü sanırım, sonra dedik henüz hazır değil kardeşinin yatağı hazır olunca denersin falan dedik, pek hoşuna gitmedi sanırım her gece bir iki masal okuturdu öyle uyurdu bu gece istemedi ikimizi de odadan kişkişladi kendisi uyudu masalsiz... Yarın içini hazirlayayim da yatsın bari birazüzüldüm yalnız uyumak istemesine
Artık yavaştan zamanları geliyor benceDaha erken ama bebek şampuanı, losyonu, kremleri vs için hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? İndirim yakalarsam alayım diyorum henüz çalışıyorken.
Ben bir tek Dalin'i falan biliyorum:) İyi mi bilmiyorum ama, daha doğal şeyler vardır belki şimdi.
Bilmiyorum ki temiz mi değil miKendimi kandırıyorum belki sizin idrar tahlili temiz çıktı mı aşı olduğunuz halde ?
Hehehhehe ah bu kızlarrrr kızlar :))) neleri düşünüyor ama kardeşini bir kucağına alsın herşeyini önüne serecek haberi yokHerseyime de ortak olmasın diyor
Ben doğduğumda ablam kıskanmasın diye yanıma çikolata koymuşlar bak kardeşin sana hediye getirdi demişlerBen de ilk başlarda 3-4 hafta üstüste kürtaj niyetiyle gittim hastaneye bebek var yok muhabbetine. O psikoloji bile ne zordu. Ama şu an bebişimin hareketlerini takip ediyoruminşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur
Ben 1.64 boy 51,5 kiloyla hamile kaldım. Şu an 60kg.a merdiven dayadım. Diyet ve spor da yapıyorum düzenli. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yani ama ona rağmen yemeklerden sonra arada bir bana da gerginlik oluyor. Çok veya az yemekle mi alakalı? Yediğim şeyle mi alakalı? Yoksa bebeğin pozisyonuyla mı alakalı hiç çözemedim açıkçası.
Diyeceğim o ki sizin durumunuz ile alakalı bir olay değil. Kendinize yüklenmeyin boş yere. Hepimizde her etki az ya da çok görünüyor. Ben artık bir şeyim varsa bakıyorum burda da yaşanmışlığı var aa ok diyip geçiyorumiyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ahh kıyamam yabiraz bu dönemde kıskançlık mı dışlanmışlık mı diyeyim hissediyorlar yeğenlerimden falan biliyorum aradaki dengeyi tutturmak zor eğer abla ve abilerin yaşları biraz küçükse.
Bir arkadaşımın 2. oğlu olduğunda ilk oğlu 4 yaşındaydı hemen hemen. Bebeğin pusetinde takılmak istiyordu sürekliSonra sonra vazgeçti bu huyundan tabi
Geçen gün hediye almaktan bahsediliyordu topikte. Çok mantıklı bence de kendilerini değerli de hissederler böylelikle.
2. veya 3. çocukları olacakların Allah yardımcısı olsun işinizi kolaylaştırsın inşallah
Ah yavrum yaaaaBen doğduğumda ablam kıskanmasın diye yanıma çikolata koymuşlar bak kardeşin sana hediye getirdi demişlerbi süre işe yaramış tabi aramızda 22 ay var
Yani kızının kıskanması çok doğalAhahhahah
Benim kız deli gibi kardeş istiyor. Devamlı neden yok ? Kardeşiz kaldım. Ben yalnızım…
Cinsiyet belli oldu, erkek. Diyorum ki, kız olsaydı sana yaren, bacı olurdu. Olsun olsun, erkek olsun. Herseyime de ortak olmasın diyor
Yani 3 değil, 13 yaşında da olsan bi yerlerde bi kıskançlık olabiliyor. Normal.
Daha ilgincini söyleyeyim. Kızım doğduğunda görümcem 24 yaşındaydı. O fena kıskanmıştıKi ne annesiyle can ciğerdir, ne abisiyle. Niye o kadar kıskandı. Hala bilmiyorum. Kucağına almışlığı yoktur.
Canim şimdi Dalin maalesef eski Dalin değil doğal icerik değil. Zaten çocuğun cildini çok kurutuyor atopik dermatit olursa eğer zaten hiç yaramıyor. Pureesed, siveno falan var onlara bakabilirsin. Mustelanın her ürünü temiz değil. İnstada prema sundari ve onun anneliği diye bir sayfa var. Bu kadın biyolog temiz içerikli linkler falan var sayfasında takip edebilirsin. İçine sineni kesene uyanı alabilirsin. Hem çocuklar hem yetişkinler için şampuandan tut günes kremlerine kadar temiz içerikli olanları ve olmayanları paylaşıyor. Bir bak istersenDaha erken ama bebek şampuanı, losyonu, kremleri vs için hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? İndirim yakalarsam alayım diyorum henüz çalışıyorken.
Ben bir tek Dalin'i falan biliyorum:) İyi mi bilmiyorum ama, daha doğal şeyler vardır belki şimdi.
İnşallah gönlünüzce ve sağlıkla gelir yavrunuz. Teoriyi duymuştum ama bizimki tam yumurtlama gününde oldu diye hesapladım ve kız bekliyoruz. Teoriye uymuyor bizim kız:)Kızlar bebeklerin cinsiyeti az çok belli olmuştur sizlerin .Ben kiz bebek istiyorum öyle Bi hayalim var şuan hamileyim tabi Allah bilir her şeyi ama Bi kaç teoride yumurtlamadan 3 4 gün evvelki iliskide kız bebek olur diyordu ona göre planladim. Sizin bebeklerin cinsiyeti bu teoriye uyuyormu? Erkek bebek mi bekliyorsunuz kız bebek mi kız bebekse benim söylediğim teoriye uyuyormuş?
Ovulasyon testi kullandınız mı? Çünkü uygulama yanlis yonlendirebiliyor. Teşekkür ederimİnşallah gönlünüzce ve sağlıkla gelir yavrunuz. Teoriyi duymuştum ama bizimki tam yumurtlama gününde oldu diye hesapladım ve kız bekliyoruz. Teoriye uymuyor bizim kız:)
Allah gönlüne göre versinKızlar bebeklerin cinsiyeti az çok belli olmuştur sizlerin .Ben kiz bebek istiyorum öyle Bi hayalim var şuan hamileyim tabi Allah bilir her şeyi ama Bi kaç teoride yumurtlamadan 3 4 gün evvelki iliskide kız bebek olur diyordu ona göre planladim. Sizin bebeklerin cinsiyeti bu teoriye uyuyormu? Erkek bebek mi bekliyorsunuz kız bebek mi kız bebekse benim söylediğim teoriye uyuyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?