Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Bana 3 üzerine çıkınca 75'lik veriyor, 2,5 civarı olunca 50'lik devam ediyorum. 3 haftada 1 düzenli tiroid baktırıyorum
Aslında bnada öyle demeliydi ama yine 50 lik verdi bende üç haftada bir ölçtürüyorum acaba bende.mi senin gibi yapsam üç doktorda mantıklı bişey demedi aile hekimi dahiliye ve kadın doğum

2.doz beni mahvetti ilk dozda hic sorun yaşamadım ama 2.dozda acısı cıktı aşırı kol agrım var sabah olmaz sanırım bana .
Benimde tek duam 32.tamamlamak kötüyü çağırmayalım güzel düşünelim güzel olsun hersey

Kızlar benimde idrarda lokosit yüksek çıktı bakteri çıktı ben şunu düşündüm olabilir mi bilmiyorum sağlıkçı değilim olan var ise fikir almak isterim tetanoz oldum ertesi gün kan alındı. Tetanoz da da bakteri vuruyorlar sonuçta acaba o olabilir mi ama değer bakter 1311 hpf lokosit esteraz +3 lokosit wbc 71 hpf? Bu arada günaydın

Benim de arada bi yüksek çıkıyor. Pek önemsemiyorlar. Ben de saldım
Kızlar kızlar anlayanlar bi bakabilir mi sonucuma
5.7 gelmiş değerin, gizli seker aralığında. Ama ciddiye alıp diyet verilir mi bilmiyorum. Normal aralığa çok yakın.

Benim testimde referans değerler farklı misal. Bu hastanede olsaydın tamamen normal olacaktı tahlilin.

Kuzucum çok yüksek çıkmış enfeksiyon var bence idrar kültürü isteyebilir doktorun ona göre antibiyotik başlar diye düşünüyorum.

Kızlar kızlar anlayanlar bi bakabilir mi sonucuma
Kuzucum bu testle 3 aylık şekerinin ortalamasına bakılıyor. Tam sınırda çıkmış belki hafif bir diyet gerekebilir

Baya iyi çıkmış sonucun bakalım yarın benim de kontrolüm var 2 hafta gecikmeli gitmiş olacağım inşallah yükselmemiştir

Baya iyi çıkmış sonucun bakalım yarın benim de kontrolüm var 2 hafta gecikmeli gitmiş olacağım inşallah yükselmemiştir
O kadar yükselmemiştir belki yine de ihmal etmemek lazım ben ilk zamanlar tsh için hep kan verdim ilk düşük yaptğım hamilelikte hiç böyle bir durum yokken çıkmıştı,o zamandan beri hep içiyorum ilaç bırakınca yükseliyor diye

Aslında bnada öyle demeliydi ama yine 50 lik verdi bende üç haftada bir ölçtürüyorum acaba bende.mi senin gibi yapsam üç doktorda mantıklı bişey demedi aile hekimi dahiliye ve kadın doğum
Bence doktor kontrolünde ilerlemek mantıklı, doz değiştirmek iyi gelmeyebilir belki bünyene

Agzım inanılmaz kuruyordu canım ben konduramadım. 2 hafta var doktor kontrolümü ben zaten dikkat etmeye başladım ama aşırı meyve tüketiyorm hemde aşırı çok çok tesekkur ederim umutvari

Doktorada gitmeme 2 hafta var kafaya takmak istemiyorum ama bu aralar aşırı şeker yedim ve hayatımda meyve yemek su içmek gibi birsey aşırı seviyorum aşırı tüketiyorum hastaneden hastaneye fark ediyor demekki bilmiyordum. Ben zaten dikkat etmeye başladım kendimce sagolsun lady

Tetanoz aşırı oldum sonra kan verdim etkilese bence hemşire bana söylerdi diye düşündüm şuan

Başından beri yaşadığınız olumsuzluklar sizi çok yıprattı ama güçlü bir kadın olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın bence bu haftaya kadar geldiniz Rabbim bundan sonrasını daha da kolaylaştırsın inşallah. Eğer başımıza bir şey geleceği var ise biz ne kadar tedbirli olsak elimizden geleni yapsak da o şey olur ben bunun inancındayım. Bir rahatlama getirmiyor bu düşünce ama teselli oluyor diyeyim kendime

Ben de ilk başlarda 3-4 hafta üstüste kürtaj niyetiyle gittim hastaneye bebek var yok muhabbetine. O psikoloji bile ne zordu. Ama şu an bebişimin hareketlerini takip ediyorum inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur

Ben 1.64 boy 51,5 kiloyla hamile kaldım. Şu an 60kg.a merdiven dayadım. Diyet ve spor da yapıyorum düzenli. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yani ama ona rağmen yemeklerden sonra arada bir bana da gerginlik oluyor. Çok veya az yemekle mi alakalı? Yediğim şeyle mi alakalı? Yoksa bebeğin pozisyonuyla mı alakalı hiç çözemedim açıkçası.

Diyeceğim o ki sizin durumunuz ile alakalı bir olay değil. Kendinize yüklenmeyin boş yere. Hepimizde her etki az ya da çok görünüyor. Ben artık bir şeyim varsa bakıyorum burda da yaşanmışlığı var aa ok diyip geçiyorum iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ahh kıyamam ya biraz bu dönemde kıskançlık mı dışlanmışlık mı diyeyim hissediyorlar yeğenlerimden falan biliyorum aradaki dengeyi tutturmak zor eğer abla ve abilerin yaşları biraz küçükse.

Bir arkadaşımın 2. oğlu olduğunda ilk oğlu 4 yaşındaydı hemen hemen. Bebeğin pusetinde takılmak istiyordu sürekli Sonra sonra vazgeçti bu huyundan tabi

Geçen gün hediye almaktan bahsediliyordu topikte. Çok mantıklı bence de kendilerini değerli de hissederler böylelikle.

2. veya 3. çocukları olacakların Allah yardımcısı olsun işinizi kolaylaştırsın inşallah

Benimki de 5 yaşında artık kendiuyusa diye gözünün içine bakıyorum gece ortasında kalkıp bizim yatağa geliyor

Benimki de 5 yaşında artık kendiuyusa diye gözünün içine bakıyorum gece ortasında kalkıp bizim yatağa geliyor
Bizim üç yasinda da şükür uyku sıkıntısı yaşatmadı hiç, bu ara masala takmıştı dün darıldı sanırım, istemedi gitti kendisi uyudu aglicam kukulisini de almış yanına şimdi patates kizarttim barıştı

Ahh kıyamam ya biraz bu dönemde kıskançlık mı dışlanmışlık mı diyeyim hissediyorlar yeğenlerimden falan biliyorum aradaki dengeyi tutturmak zor eğer abla ve abilerin yaşları biraz küçükse.
Bugüne kadar hiç kiskanmadi aksine oyuncak baksa bu kardeşime, bu çorap kardeşime, gelsin artık falan diyordu da sallanan yatak meselesi hoşuna gitmedi onu da yatiricaz bı süre artık

Bende 1. Doz da 2. Dozda mide bulantısı yaptı kusma yaptı aradım doktoru sordum normal vücuduna ağır gelmiş olabilir dedi şimdide bekliyoruz doktorun kapısında bebişi görelim diye

Bende 1. Doz da 2. Dozda mide bulantısı yaptı kusma yaptı aradım doktoru sordum normal vücuduna ağır gelmiş olabilir dedi şimdide bekliyoruz doktorun kapısında bebişi görelim diye
Ayy valla benim de aşırı zor oldu kolumu agrıdan kaldıramıyorum ve saat 5 te uyudum uyuyamadım. Tedirgin olup mu gittiniz yoksa kontrol mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…