- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.941
Aslında bnada öyle demeliydi ama yine 50 lik verdi bende üç haftada bir ölçtürüyorum acaba bende.mi senin gibi yapsam üç doktorda mantıklı bişey demedi aile hekimi dahiliye ve kadın doğumBana 3 üzerine çıkınca 75'lik veriyor, 2,5 civarı olunca 50'lik devam ediyorum. 3 haftada 1 düzenli tiroid baktırıyorum
2.doz beni mahvettiAy asidan yana hicbir olumsuzluk olmadi ama aksam yemeginden sonra karnim bir sisti patlayacak adetaaayururken nefesimi kesecek gerginlik nerdeyse. Minyon yapiliyim bazen sanki tasiyamayacagim gibi geliyo o gobegi biraz sola yatip dinlendim hafifler gibi oldu ama ayaga kalkinca aynen devam yemek biraz agir geldi heralde. Servikal dikisliyim rahimde sekil bozuklugum var odum kopuyor rahimde alani kalmayacakta erken dogum olacak diye her yasadigim olumsuzlugu erken doguma sebep olacak diye yorumluyorum.buda beni iyice strese sokuyor garip bir donguye giriyorum tek istegim su 32. Haftayi atlatmak Rabbim bebeklerimizin zamaninda gelmesini nasip etsin
Buda boyle bir iç döküş oldu
Sınırda çıkmış şeker canım açlık bu galiba toklukta anlasılırKızlar kızlar anlayanlar bi bakabilir mi sonucuma
Benim oturduğum semte 3000den aşağı gelmiyolar.Arkadaslar baya konu dışı ama sormak istedim eve temizliğe gelen ablalar kaç olmuş fiyatlar 2500 dedi bana , evim 3 +1 aşırı geniş değil küçük odalarım yani 3 ayda bir zam geliyor sanki
Benim de arada bi yüksek çıkıyor. Pek önemsemiyorlar. Ben de saldımKızlar benimde idrarda lokosit yüksek çıktı bakteri çıktı ben şunu düşündüm olabilir mi bilmiyorum sağlıkçı değilim olan var ise fikir almak isterim tetanoz oldum ertesi gün kan alındı. Tetanoz da da bakteri vuruyorlar sonuçta acaba o olabilir miama değer bakter 1311 hpf lokosit esteraz +3 lokosit wbc 71 hpf? Bu arada günaydın
5.7 gelmiş değerin, gizli seker aralığında. Ama ciddiye alıp diyet verilir mi bilmiyorum. Normal aralığa çok yakın.Kızlar kızlar anlayanlar bi bakabilir mi sonucuma
Kuzucum çok yüksek çıkmış enfeksiyon var benceKızlar benimde idrarda lokosit yüksek çıktı bakteri çıktı ben şunu düşündüm olabilir mi bilmiyorum sağlıkçı değilim olan var ise fikir almak isterim tetanoz oldum ertesi gün kan alındı. Tetanoz da da bakteri vuruyorlar sonuçta acaba o olabilir miama değer bakter 1311 hpf lokosit esteraz +3 lokosit wbc 71 hpf? Bu arada günaydın
Kuzucum bu testle 3 aylık şekerinin ortalamasına bakılıyor. Tam sınırda çıkmış belki hafif bir diyet gerekebilirKızlar kızlar anlayanlar bi bakabilir mi sonucuma
Baya iyi çıkmış sonucun bakalım yarın benim de kontrolüm var 2 hafta gecikmeli gitmiş olacağım inşallah yükselmemiştir
O kadar yükselmemiştir belki yine de ihmal etmemek lazım ben ilk zamanlar tsh için hep kan verdim ilk düşük yaptğım hamilelikte hiç böyle bir durum yokken çıkmıştı,o zamandan beri hep içiyorum ilaç bırakınca yükseliyor diyeBaya iyi çıkmış sonucun bakalım yarın benim de kontrolüm var 2 hafta gecikmeli gitmiş olacağım inşallah yükselmemiştir
Bence doktor kontrolünde ilerlemek mantıklı, doz değiştirmek iyi gelmeyebilir belki bünyeneAslında bnada öyle demeliydi ama yine 50 lik verdi bende üç haftada bir ölçtürüyorum acaba bende.mi senin gibi yapsam üç doktorda mantıklı bişey demedi aile hekimi dahiliye ve kadın doğum
Agzım inanılmaz kuruyordu canım ben konduramadım. 2 hafta var doktor kontrolümü ben zaten dikkat etmeye başladım ama aşırı meyve tüketiyorm hemde aşırıKuzucum çok yüksek çıkmış enfeksiyon var benceidrar kültürü isteyebilir doktorun ona göre antibiyotik başlar diye düşünüyorum.
Kuzucum bu testle 3 aylık şekerinin ortalamasına bakılıyor. Tam sınırda çıkmış belki hafif bir diyet gerekebilir
Doktorada gitmeme 2 hafta var kafaya takmak istemiyorumBenim de arada bi yüksek çıkıyor. Pek önemsemiyorlar. Ben de saldım
5.7 gelmiş değerin, gizli seker aralığında. Ama ciddiye alıp diyet verilir mi bilmiyorum. Normal aralığa çok yakın.
Benim testimde referans değerler farklı misal. Bu hastanede olsaydın tamamen normal olacaktı tahlilin. Eki Görüntüle 3573352
Tetanoz aşırı oldum sonra kan verdimKızlar benimde idrarda lokosit yüksek çıktı bakteri çıktı ben şunu düşündüm olabilir mi bilmiyorum sağlıkçı değilim olan var ise fikir almak isterim tetanoz oldum ertesi gün kan alındı. Tetanoz da da bakteri vuruyorlar sonuçta acaba o olabilir miama değer bakter 1311 hpf lokosit esteraz +3 lokosit wbc 71 hpf? Bu arada günaydın
Başından beri yaşadığınız olumsuzluklar sizi çok yıprattı ama güçlü bir kadın olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın benceAy asidan yana hicbir olumsuzluk olmadi ama aksam yemeginden sonra karnim bir sisti patlayacak adetaaayururken nefesimi kesecek gerginlik nerdeyse. Minyon yapiliyim bazen sanki tasiyamayacagim gibi geliyo o gobegi biraz sola yatip dinlendim hafifler gibi oldu ama ayaga kalkinca aynen devam yemek biraz agir geldi heralde. Servikal dikisliyim rahimde sekil bozuklugum var odum kopuyor rahimde alani kalmayacakta erken dogum olacak diye her yasadigim olumsuzlugu erken doguma sebep olacak diye yorumluyorum.buda beni iyice strese sokuyor garip bir donguye giriyorum tek istegim su 32. Haftayi atlatmak Rabbim bebeklerimizin zamaninda gelmesini nasip etsin
Buda boyle bir iç döküş oldu
Ahh kıyamam yaBen de bebise ne alırsam oğluma da alıyordum, bugün bebişin yatağıni monte ettik oğlum da kafasında kendi de yatabilecegini düşündü sanırım, sonra dedik henüz hazır değil kardeşinin yatağı hazır olunca denersin falan dedik, pek hoşuna gitmedi sanırım her gece bir iki masal okuturdu öyle uyurdu bu gece istemedi ikimizi de odadan kişkişladi kendisi uyudu masalsiz... Yarın içini hazirlayayim da yatsın bari birazüzüldüm yalnız uyumak istemesine
Ya bilmiyorum 2.5 3 yüksek rakamlar geliyor banaBenim oturduğum semte 3000den aşağı gelmiyolar.
Benimki de 5 yaşında artık kendiuyusa diye gözünün içine bakıyorumBen de bebise ne alırsam oğluma da alıyordum, bugün bebişin yatağıni monte ettik oğlum da kafasında kendi de yatabilecegini düşündü sanırım, sonra dedik henüz hazır değil kardeşinin yatağı hazır olunca denersin falan dedik, pek hoşuna gitmedi sanırım her gece bir iki masal okuturdu öyle uyurdu bu gece istemedi ikimizi de odadan kişkişladi kendisi uyudu masalsiz... Yarın içini hazirlayayim da yatsın bari birazüzüldüm yalnız uyumak istemesine
Bizim üç yasinda da şükür uyku sıkıntısı yaşatmadı hiç, bu ara masala takmıştı dün darıldı sanırım, istemedi gitti kendisi uyudu aglicam kukulisini de almış yanınaBenimki de 5 yaşında artık kendiuyusa diye gözünün içine bakıyorumgece ortasında kalkıp bizim yatağa geliyor
Bugüne kadar hiç kiskanmadi aksine oyuncak baksa bu kardeşime, bu çorap kardeşime, gelsin artık falan diyordu da sallanan yatak meselesi hoşuna gitmedi onu da yatiricaz bı süre artıkAhh kıyamam yabiraz bu dönemde kıskançlık mı dışlanmışlık mı diyeyim hissediyorlar yeğenlerimden falan biliyorum aradaki dengeyi tutturmak zor eğer abla ve abilerin yaşları biraz küçükse.
Bende 1. Doz da 2. Dozda mide bulantısı yaptı kusma yaptı aradım doktoru sordum normal vücuduna ağır gelmiş olabilir dedi şimdide bekliyoruz doktorun kapısında bebişi görelim diye2.doz beni mahvettiilk dozda hic sorun yaşamadım ama 2.dozda acısı cıktı aşırı kol agrım var sabah olmaz sanırım bana .
Benimde tek duam 32.tamamlamak kötüyü çağırmayalım güzel düşünelim güzel olsun hersey
Ayy valla benim de aşırı zor oldu kolumu agrıdan kaldıramıyorum ve saat 5 te uyudum uyuyamadım. Tedirgin olup mu gittiniz yoksa kontrol müBende 1. Doz da 2. Dozda mide bulantısı yaptı kusma yaptı aradım doktoru sordum normal vücuduna ağır gelmiş olabilir dedi şimdide bekliyoruz doktorun kapısında bebişi görelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?