- 23 Ekim 2024
- 735
- 795
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
- #9.461
Canım inşallah güzel haberler yazarız, sende kontrolünden sonra mutlaka yaz altın yumurtalarımız ne durumda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah güzel haberler yazarız, sende kontrolünden sonra mutlaka yaz altın yumurtalarımız ne durumda
Rahime bırakıyolar. -bak burası rahimin içiiii, gönderiyoruuum- deyip fırlatıyolar :)Arkadaşlar ya yine kafamda deli sorulartransferde embriyoyu nereye koyuyorlar tüplerin bi işlevi var mi tup bebekte ? Yoksa direkt rahime koyup tüplerin bi işlevi olmuyor mu ? Benim tuplerimin kapalı olma ihtimali var da doktorum aldırmadan denemek istedi şahsen ben de aldırmak istemedim yani sormak istediğim embriyo normal gebelik gibi tuplerden gececek mi yoksa direkt rahme mi koyuyorlar
gerçi tupleri olmayanlara da tup bebek yapıyorlar herhalde tupe gerek yok off kafam karışık salı günü inşallah transfer gece olunca düşünmekten uyunmuyor
Sepidecim rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsınCanım inşallah güzel haberler yazarız, sende kontrolünden sonra mutlaka yaz altın yumurtalarımız ne durumda![]()
Canım benim aminn çok teşekkür ederimSepidecim rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsınsağlıkla bebisini yada bebislerini al gel ins
dualarımız seninle ve bugün transfer olacak herkesle
![]()
İnşallah dayanabilirsinYapmadım. Kan gününe kadar dayanmak istiyorum :) sende durum ne?
Kuzum kalbimiz seninle inşallah hayırla sonuçlanır kocaman sarılıyorumCanım benim aminn çok teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar ya yine kafamda deli sorulartransferde embriyoyu nereye koyuyorlar tüplerin bi işlevi var mi tup bebekte ? Yoksa direkt rahime koyup tüplerin bi işlevi olmuyor mu ? Benim tuplerimin kapalı olma ihtimali var da doktorum aldırmadan denemek istedi şahsen ben de aldırmak istemedim yani sormak istediğim embriyo normal gebelik gibi tuplerden gececek mi yoksa direkt rahme mi koyuyorlar
gerçi tupleri olmayanlara da tup bebek yapıyorlar herhalde tupe gerek yok off kafam karışık salı günü inşallah transfer gece olunca düşünmekten uyunmuyor
Bizim yine grupta bişeyler mi oluyor sayfa sayısı düşmüş sanki bna mı öyle geldi
mayala katar günaydın canım arkadaşım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum, bekliyoruz su gibi geçsin inşallah kontrolün bı sorun sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle
![]()
Tüm transfer olacak arkadaşlar Rabbim bebişlerinizi tutundursun. Hayırlı haberleriniz olsun inşallah![]()
![]()
.
mayala katar canım kontrolün çok güzel gecsin. Hayırlı haberler ile gel insallah
![]()
Kızlar hepinize teşekkür ederim, çok şükür bir sıkıntı görülmedi rahimde sıvıda gitmiş, 12-13:00 arası transfer yapılacak inşallah
Eki Görüntüle 3571979 Eki Görüntüle 3571979 Kızlar sanırım pozitif ayın 5inden beri yapıyorum bat a 2 kaldı bugün transfer beklerken gebelik oldu galiba çok şaşkınımbekleyen herkese dua ediyorum
![]()
kızlar günaydinn.. transfer olacak bacılarıma kolaylıklar diliyorum hayırlı güzel sonucları almak hepinize nasip olsundün 10. günümdü kan testi verdim 272 cıktı sonucum. insallah saglıkla keseyi ve kalp atısını da duymak nasip olur.. dualarınızı talibim.
![]()
Teşekkür ederim canım benim Amin inşallahGünaydıncanım
Embriyoları Ana rahime bırakıyorlar tüplere değil
Tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok inşallah yarın sağlıklı bir şekilde transferin gerçekleşir inşallah Amin![]()
Amin canım benim evet bekliyorum bu sefer inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımÇok şükür hamdolsun bebişinle kavuşmaya az kaldı sonu güzel olsun inşallah Amin![]()