Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haftayaki randevumda ben de ilaç soracağım hele sabahları çok zorlanıyorum bulantılardan ya

İnsanın kolu bacağı ağırsa idare eder, ama bulantı insanı mahvediyor. Belki gebeliğin en kötü yanı. Allah kolaylık versin
Geç olsun güç olmasın

Haftayaki randevumda ben de ilaç soracağım hele sabahları çok zorlanıyorum bulantılardan ya
Komodinin üstüne kraker koydum. Gözümü açtım birkaç tane yedim. Çünkü resmen uykumda da midem bulanıyor. Uyandırdı o his beni geceleyin Bulantı hissi öğleden sonra sanki biraz daha sakinliyor.

sabahları öğürmekten karnım ağrıyor artık ama benim doktorum ilaç kullanımına çok karşı istemiyorum kullanmanı diyor zencefil çayı içiyorum rahatlatıyor
sanki lunaparkta bir şeye binmişim çalkalanmışım da bulantım varmış gibi oulyorum hem başım dönüyor hem içim bulanıyor

Tabiki çok etkilendim artık hastaneye gitmeden önce dua ediyorum Allah'ım ne olursun merhametli insanlar çıksın karşıma diye

Kızlar temizlik yapıyor musunuz? Kalkıp artık eve bi ayar çekmem lazım dedim ama 2.odadan sonra ağrımdan oturdum kasık ağrısı zorluyor bende korkuyorum bişey olur diye toza da ailecek alerjimiz var burunlar berbat durumda napsam bilemedim vicdanım otur yapma bi sıkıntı olmasın diyor ama biraz temizlik hassasiyetim var sabrımda gelmiyor ya 3 gündür evi süpürmedim inanamıyorum malum evde çocuk da var bana birşeyler söyleyin

Ben de her gün içiyorum muhakkak zencefil çayı ya iyi geliyor bir de bulantı bilekliği diye bır sey var önceki hamileliğimde takmıstım . iki lastik gibi bileğine takıyosun akupunktur noktalarına basınc yapıyor azcık daha iyi gelmıstı

Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin

Dr bebeğe dair bi şey gördü mü? Yani bebek var da kalp atışı mı henüz görülemedi ?

Her şekilde 8. Hafta sonuna kadar süre var.
Sormadım açıkçası sadece yolk sac vs var, genel olarak 5-6 haftayla uyumlu görünüyor dedi. Biraz daha bekleyeceğim o halde, hayırlısı neyse o olsun diye diliyorum. Çok teşekkür ederim

Arkadaşım doğum yaptiği güne kadar kullandı sabah 1 akşam yatmadan 2 alıyordu
Hayatımı kurtardı demişti ama fiyat bilgisi bende yok maalesef
Ben daha önceki gebeliğimde kullandım zoferin bile hiç etki etmediği bulantılarımda 1 günlüğüne rahatlatmıştı beni. Ama o kadar. Yine de diğer ilaçlara göre daha iyiydi diyebilirim. Sizin aşırı yoğun kusmalarınız yoksa etki eder

Bir gün camları sildim, bir gün dip köşe temizlik yaptım diğer gün de tuvalet banyo yıkadım. Dünden beri de yatıyorum kasık ve bel ağrısından.. Çok da zorlamamak lazım ilk aylar önemli sonuçta. Büyük temizliğimi bitirdim artık ufak ufak yaparım kış boyu

Bir gün camları sildim, bir gün dip köşe temizlik yaptım diğer gün de tuvalet banyo yıkadım. Dünden beri de yatıyorum kasık ve bel ağrısından.. Çok da zorlamamak lazım ilk aylar önemli sonuçta. Büyük temizliğimi bitirdim artık ufak ufak yaparım kış boyu

Sormadım açıkçası sadece yolk sac vs var, genel olarak 5-6 haftayla uyumlu görünüyor dedi. Biraz daha bekleyeceğim o halde, hayırlısı neyse o olsun diye diliyorum. Çok teşekkür ederim
Yolk saç görüldüyse, boş gebelik değil.
Bebeğin oluştuğu günlerdesin demek. Birkaç gün sonra bebek de görünecek kalp atışı da. İns

Komodinin üstüne kraker koydum. Gözümü açtım birkaç tane yedim. Çünkü resmen uykumda da midem bulanıyor. Uyandırdı o his beni geceleyin Bulantı hissi öğleden sonra sanki biraz daha sakinliyor.
Gebeliğin en kötü yanı aşırı bulantı ben bir önceki gebeliğimde aşırı bulantı ve kusmalardan dolayı uzun süre hastanede yatmış ve çok kilo kaybetmiştim. Naneli sakız tavsiye ederim biraz rahatlatıyor

Kızlar sabah deprem oldu, oğlumu aldım kapandım yere. Aşırı korktum ve uzun sürdü. Umarım bir şey olmaz. Depremi yaşayan arkadaşlar varsa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Kızlar sabah deprem oldu, oğlumu aldım kapandım yere. Aşırı korktum ve uzun sürdü. Umarım bir şey olmaz. Depremi yaşayan arkadaşlar varsa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Çok gecmis olsun
Rabbim beterinden saklasın.
Hiç haberim yok

Malatya'da olmuş ama Kahramanmaraş'ta aşırı hissettik. Allah razı olsun, bizleri dışarı döktü sabah sabah korkudan.

Canım Dr Protestan başlattı ilk 2 gün lekelenmem hafifledi dün ve bugün avuç içi kadar bildiğin kanama geliyor Salı günü randevu var dinleniyorum
Insallah hicbir sorun yoktur bol bol dua ediyorum. Benimde pazartesiden beri devam ediyor kahverengi akıntı cok minik geliyor ama bu sabah yyandigimda camasirimda yine bi miktar lekeyle karşılaştım. bende progestan kullaniyorum sabah akşam bide öğlen 1tane duphaston içiyorum. Bir de benim çok Akıntım var lekelenmem olmasa bile çalışırım hep ıslanıyor Günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum kokusuz şeffaf oluyor Çoğu zaman arada da böyle lekeli geliyor. Bende pazartesi gidicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…