Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi süper valla hadi bende parça parça yapayım bari

Valla eşim aldı ben almadım kartla almıştı fişte öyle yazıyordu bilemedim şimdi bitecek zaten az kaldı yeniden aldığımda öğrenirim. Özelde yazdı doktor reçete gibi değilde adını mı yazdı acaba normal aldık o yüzden mi o kadar fark var çözeyim bunu ben

Benimde sata gore 6+1 de ve 6+2 de geldi progestan kullanıyorum bende cok acik bir kahverengi oeceteye ufak bi silme geldi. Keseye normal dedi ama henüz bebegi goremedim 16mm di kese 20-24mm arası gözüküyor dedi
Yolk keseside mi gorunmedi ? Sat tarihine gore yaniltici olabiliyor birde gec dollenme olmus olabilir.
Kese normalse icinizi ferah tutun

Yazmamın sebebi birileri de okur. Eğer sistem karşılıyorsa öğrenelim paramız gitmesin

Yolk keseside mi gorunmedi ? Sat tarihine gore yaniltici olabiliyor birde gec dollenme olmus olabilir.
Kese normalse icinizi ferah tutun
Yolk kesesini ilk gittiği muayenede gördüler 7mm di kese 3 gun sonrasi kanamam oldu 16 mm olmus kese. Kese nirmal gorunuyor dedi doktor. Zaten yumurtlamam da 5 fun gec olmuştu buyuk ihtimalle 1 hafta daha az soylicekler keseye göre baktiklarinda

Ben sivilce tedavisi gördüğüm zamanlarda bir doktorun özel kliniğine gidiyordum ve doktorun yazdığı ilacı doğrudan eczaneden aldığımda yüklü bir para ödüyordum. Sonraki süreçte öğrendim ki o ilacı devlette yazdırınca sgk karşılıyormuş ve öyle deneyince çok az bir miktar ödemeye başladım. Sizde de benzer bir durum olabilir

Bence kahveden bişey olmaz inşallah güzel ilerleyecektir herşey. TeşekkürEderim bir birimizi dualarımızdan eksik etmeyelim Bana yola çıkma dedi Dr ama ben mecburen çıkmak zorunda kaldım öğrendiğimizde zaten şehir dışındaydık eve dönmemiz gerekti galiba biraz fazla yordum kendimi böyle kan gelince artık içimde bişey kırıldı sanki üzülüyorum inşallah kanaması olupta normal ilerleyen annelerimiz var benimde öyle olur

Benim ağzıma sabah kalkınca kan tadı gibi geliyor bir de

İnşallah öyle olur içini ferah tut sende kontrolden sonra da haber ver merek ediyorum

Evet ondan kaynaklı olabilir o yüzden eczaneye normal fiyatını da sorucam eğer ki doktor veya reçeteden dolayı öyle bir şeyse sağlık ocağında yazdırırm artık. Çünkü ben içmeden duramıyorum içtiğim halde az miktar bulantım var içmesem duramam heralde

B
en böyle düşünmüyorum. Gebeliginizi ogrendiginizde gidin ve kesenizin yerleştiği yeri görün. Dış gebelik gibi bir durum varsa erkenden görmek çok iyi olur

Hiç doktora göründü uz mu bunun için ne dedi? Benim de aynı kahverengi akıntılar geliyor peceteye ve bir süre bekleyince çamaşırında da bu lekeleri görüyorum. Kasık ağrım da var korkuyorum.

Hiç doktora göründü uz mu bunun için ne dedi? Benim de aynı kahverengi akıntılar geliyor peceteye ve bir süre bekleyince çamaşırında da bu lekeleri görüyorum. Kasık ağrım da var korkuyorum.
Yani benim gecen hafta kasik agrim olmustu ama lekelenmenin oldugu hubhafta kasik agrim yok. Pazartesi gittim doktora lekelenmenin ilk gunu kese normal duruyor dedi sata göre 6+1 dim. Pazatesiden beri araliklarla devam ediyor ufak lekelenmeler ama ilac verdigi için bidaha gitmedim önümüzdeki pazartesi randevum

Kizlar merhalar bende temmuz annesiyim inşallah aranıza katıldım keseyi gördük pazartesi inşallah kalp atışını duymaya gidecegiz fakat vakit gecmiyo pazartesi 6+4 olucaz varmı bu haftalarda kalp atışını duyan ben hem acemi anneyim hemde minik mucizem 10 yıl sonra ben tedavileri bıraktıktan 2 yıl sonra geldi

Ne güzel bi bi hikaye bu, insanın içi umutla hevesle doluyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Geç döllenme değilse ins görürsün. Ben de o civarda gördüm bebeği ve kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…