Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa neler duyucaz daha devlet hastanesi miydi zorla muane etmek ne demek bak nasıl etkisinde kalmışsın normal doğum bile yapamamışsın ne diyim böyle doktorlar doktor olmasın cidden
Evet devlet Hastanesi'nde oldu bu acilden giriş yapan varsa bilir doğumhaneye gönderirler acil doktoru orada muayne eder ya işte orda ki ebeler ve yardımcılardı sanırım beni tutanlar öyle bu muamele gördüm ne yazık ki valla o zaman biraz ah ettim de hiç şikayetçi olmadım gene ne bileyim bazı şeyler bazı insanların yanına kalıyor da ahiret var neyseki çok şükür

Evet o yüzden istemiyorum ama bakalım doktora soracağız yine de. Yani zararlıysa iki üç ay daha bekleyiveririrz canım ne olacak

Evet o yüzden istemiyorum ama bakalım doktora soracağız yine de. Yani zararlıysa iki üç ay daha bekleyiveririrz canım ne olacak
Bende duydum dooplerden gelen sıcak dalgalar zararlı imiş kararsızım zaten ultrasyon da görünüyor kalp atışı acaba sadece görmek yeterli mi

Herkesin doktorlarından gelen guzel haberleri okuyunca mutlu oldum. Ben 6. Haftaya bugün girdim ama hamileliğimi öğrendikten hemen sonraki gün seyahate çıktık sadece kaset test yapabildim. Doktora sanırm 8. Haftada gidebilicem. Endiselenmeli miyim o zamana kadar beklemeli mi? Internette baktığımda hep 8. 9. Haftalarda kese belli olur diyordu ama herkesin dr a gitmesi bi acaba dedirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…