- 17 Nisan 2024
- 268
- 217
- 18
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.081
Gözün aydınkızlar dün detaylı ultrasona gittim. İlk defa bebeği bu karar net gördüm çok güzel bir duyguymuş. Allah’a şükğr hersey yolundaymış . Sadece bana rahim ağzının çok uzun olduğunu normal doğum zor olur dedi normalde 34 felan idealiymis benim 44 erken doğum riskin de hiç yok dedi . Size bu konuda bir açıklama yapan doktor oldu mu :) çok önemli degıl ama merak ettim.
Bu arada benim kızçenin fotoğrafını da bırakıyorum poz kesmiş doktora :)
Valla bende bilmiyordum o tarz şeyleri söylemese haberim de olmayacak . Çevremdekilere anlattım 44mm uzun bir yolculuk olacak bebek için diyip güldüler sadeceGözün aydınmaşallah yavruna
Benim detaylı dosyasında 39 mm yazıyor. Dr. Bana bi şey demedi.
Bence gereksiz bi yorumSeke seke yürü gez dolaş. Bebek sağlamda
yarın bende yaptıracağım deme öyle düşüncesi bile midemi kaldırıyorŞeker yüklemesi için yarım gün mesai süresi boyunca bulunacağım mekanda online ım.
Şekerli su midemi bulandırdı. Şu günü kusmadan bi atlatsam
Valla bende bilmiyordum o tarz şeyleri söylemese haberim de olmayacak . Çevremdekilere anlattım 44mm uzun bir yolculuk olacak bebek için diyip güldüler sadece
Benim normalde de bu günlerde midem bulanıyordu. Ondan oruç tutamıyorum. Şimdi hastanenin dışına çıktım acık hava iyi gelir diye. Bir gerizekanın başkanı dibimde sigara içiyor.yarın bende yaptıracağım deme öyle düşüncesi bile midemi kaldırıyor
zıkkım içsin diyeceğim olmayacak :)) ben küükken yapmışlardı bi kere 1.5 tllik suya toz dökmüşlerdi tek dikişte iç demişlerdi anaa içtim ama nasıl içmek allah göstermeye vücut kabul etmedi geri çıktı :))
Benim normalde de bu günlerde midem bulanıyordu. Ondan oruç tutamıyorum. Şimdi hastanenin dışına çıktım acık hava iyi gelir diye. Bir gerizekanın başkanı dibimde sigara içiyor.
Yükleme için ondan fazla insan vardı. Bir ikisi haricinde hep hamileyiz. Tek dikişte suyu içen kadınlar vardı. Maşallah
5 kasemiBu arada kızlar nasıl besleniyorsunuz günlük örnekler verir misinizkalsiyumu çok almak gerekiyormuş ben yoğurt bi kaşık yiyordum millet 5 kase yoğurt yiyormuş siz nasıl besleniyorsunuz
Gözün aydın canımBenim de bugün ultrason sonuçları için randevum vardı her şey yolunda şükür. 21+ 3 te girmiştim ultrasona 420 gr ve 24.5 cm olarak ölçmüşlergerçi doğru da olmuyor bu sonuçlar, ilk hamileliğimde 37. Haftada 3500 gr demişlerdi dedim doğana kadar 4 kg yu geçecek herhalde ama 3120 gr doğmuştu 39+5 te
Bende detayliya girdim benmkide kıpır kıpır ve yüzünü gostermyordu son anda gordukBenimkide hiç durmuyor kıpır kıpır. Dün detaylım vardı her şey yolunda iyi ki.
Ya hastane bahçesinde çocuk parkında okul önünde sigara içenler bana da cinnet geçirtiyor az öte git ya
Benim normalde de bu günlerde midem bulanıyordu. Ondan oruç tutamıyorum. Şimdi hastanenin dışına çıktım acık hava iyi gelir diye. Bir gerizekanın başkanı dibimde sigara içiyor.
Yükleme için ondan fazla insan vardı. Bir ikisi haricinde hep hamileyiz. Tek dikişte suyu içen kadınlar vardı. Maşallah
Di mi ?Ya hastane bahçesinde çocuk parkında okul önünde sigara içenler bana da cinnet geçirtiyor az öte git ya
Oyyy maşallah ben de 2 gibi gireceğim heyecanlandım şimdi ben de ilk defa net göreceğim bebeğikızlar dün detaylı ultrasona gittim. İlk defa bebeği bu karar net gördüm çok güzel bir duyguymuş. Allah’a şükğr hersey yolundaymış . Sadece bana rahim ağzının çok uzun olduğunu normal doğum zor olur dedi normalde 34 felan idealiymis benim 44 erken doğum riskin de hiç yok dedi . Size bu konuda bir açıklama yapan doktor oldu mu :) çok önemli degıl ama merak ettim.
Bu arada benim kızçenin fotoğrafını da bırakıyorum poz kesmiş doktora :)
Hadi geçmiş olsun canım darısı bize inşallahDi mi ?
Bi de otobüs durağında içenler var. Ne zaman yasaklanacak acaba ?
Ben atlattım arkadaşlar.Darısı kalanların başına. Kusunca şeker yüklemesi iptal oluyormuş. Yine randevu alıp gelmek gerekmiş.
ayy o kadar bekledin iptal mi oldu canımDi mi ?
Ben atlattım arkadaşlar.Darısı kalanların başına. Kusunca şeker yüklemesi iptal oluyormuş. Yine randevu alıp gelmek gerekmiş.
Yok yok. Tamamladım. Ruhumu teslim ettim neredeyse ama kusmadım.ayy o kadar bekledin iptal mi oldu canım
Kilo sınırı olduhunu ilk defa duydum üçüncüye hamileyim boyum uzun ama ücündede 90 üstüydüm ne alakası var bacım göbekli bir bayan olduğum halde herşeyi i görebildikSelam kızlar , detaylı usg için kilo sınırı 90 mış üstünde ki kilolarda görüntüleme olmuyormuş istanbul anadoluda bi kaç hastane aradım ama randevu alamadım. Bilgisi olan var mı acaba kilo sınırı olmadan bakan hastane ? Ya da detaylı yaptırmasam ne olur mesela ?
Benimde bu aralar çok midem bulanıyor sebep nedir acep kv bebek yukarı cikiyordur dedi
Yukarı çıkınca mideyi sıkıştırıyor, hep boğazda acı safra oluyor son bir iki ay zehir oluyro, acayip yanıyor, tabii yediklerin de sıkışınca bulantı yapıyor olabilirBenimde bu aralar çok midem bulanıyor sebep nedir acep kv bebek yukarı cikiyordur dedi
Oh hadi gözün aydın olsun hayırlı güzel sonuçlar gelsinDi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?