Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
kızlar dün detaylı ultrasona gittim. İlk defa bebeği bu karar net gördüm çok güzel bir duyguymuş. Allah’a şükğr hersey yolundaymış . Sadece bana rahim ağzının çok uzun olduğunu normal doğum zor olur dedi normalde 34 felan idealiymis benim 44 erken doğum riskin de hiç yok dedi . Size bu konuda bir açıklama yapan doktor oldu mu :) çok önemli degıl ama merak ettim.
Bu arada benim kızçenin fotoğrafını da bırakıyorum poz kesmiş doktora :)

Eklentiler

• IMG_0040.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 27
Gözün aydın maşallah yavruna

Benim detaylı dosyasında 39 mm yazıyor. Dr. Bana bi şey demedi.
Bence gereksiz bi yorum Seke seke yürü gez dolaş. Bebek sağlamda

Gözün aydın maşallah yavruna

Benim detaylı dosyasında 39 mm yazıyor. Dr. Bana bi şey demedi.
Bence gereksiz bi yorum Seke seke yürü gez dolaş. Bebek sağlamda
Valla bende bilmiyordum o tarz şeyleri söylemese haberim de olmayacak . Çevremdekilere anlattım 44mm uzun bir yolculuk olacak bebek için diyip güldüler sadece

Valla bende bilmiyordum o tarz şeyleri söylemese haberim de olmayacak . Çevremdekilere anlattım 44mm uzun bir yolculuk olacak bebek için diyip güldüler sadece

yarın bende yaptıracağım deme öyle düşüncesi bile midemi kaldırıyor
Benim normalde de bu günlerde midem bulanıyordu. Ondan oruç tutamıyorum. Şimdi hastanenin dışına çıktım acık hava iyi gelir diye. Bir gerizekanın başkanı dibimde sigara içiyor.

Yükleme için ondan fazla insan vardı. Bir ikisi haricinde hep hamileyiz. Tek dikişte suyu içen kadınlar vardı. Maşallah

zıkkım içsin diyeceğim olmayacak :)) ben küükken yapmışlardı bi kere 1.5 tllik suya toz dökmüşlerdi tek dikişte iç demişlerdi anaa içtim ama nasıl içmek allah göstermeye vücut kabul etmedi geri çıktı :))

Gözün aydın canım

Ya hastane bahçesinde çocuk parkında okul önünde sigara içenler bana da cinnet geçirtiyor az öte git ya

Ya hastane bahçesinde çocuk parkında okul önünde sigara içenler bana da cinnet geçirtiyor az öte git ya
Di mi ?
Bi de otobüs durağında içenler var. Ne zaman yasaklanacak acaba ?

Ben atlattım arkadaşlar. Darısı kalanların başına. Kusunca şeker yüklemesi iptal oluyormuş. Yine randevu alıp gelmek gerekmiş.

Oyyy maşallah ben de 2 gibi gireceğim heyecanlandım şimdi ben de ilk defa net göreceğim bebeği daha cinsiyet için de hep tahminde kaldı bizimki bir de erkek dermiş doktor
Hadi geçmiş olsun canım darısı bize inşallah

Kilo sınırı olduhunu ilk defa duydum üçüncüye hamileyim boyum uzun ama ücündede 90 üstüydüm ne alakası var bacım göbekli bir bayan olduğum halde herşeyi i görebildik

Benimde bu aralar çok midem bulanıyor sebep nedir acep kv bebek yukarı cikiyordur dedi

Oh hadi gözün aydın olsun hayırlı güzel sonuçlar gelsin

Bende kusmaktan çok korkmuştum ama bana dokunmadı mesela midem falan bulanmadı herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor bence bu durum neyse ki geçti gitti doktor da aradı sorun yok şekerinde diye ama demiri günde 2 ye çıkardı artık nasıl yerlerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…