- 21 Ekim 2024
- 841
- 864
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.061
Akşam yemeyin o zaman Akşam sindirmesi daha zor 7 den sonra tatlıyı kesin gün icinde tüketinDoğru ama tutamıyorum kendimi canım çok çekiyor. İnan kendimi tanıyamıyorum. Tek korkum şeker azaltacağım
Ay sorma ya dua et canım valla kendimi tanıyamıyorum ben tatlı sevmem kahve sigaracıyımdır. Sade Türk kahvesi yanına en ufak tatlı aramam düşün bebek oldu sigarayı bıraktım zaten. İlk 3 ay normal tatlı yiyordum şu an artık anormale döndü dur diyecegım artık.Akşam yemeyin o zaman Akşam sindirmesi daha zor 7 den sonra tatlıyı kesin gün icinde tüketin
Azaltmak sizin elinizde günde 3 degil 1 e düşürün sonra 2 günde bir yiyin 3 ayda yoksa maazallah ne kilolar alırız
Risk almadım ben yaptırdım 2.doz da haftaya olucam.Tetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Ac karnına vermişti doktor amaAç karnına demir neden kullanıyorsunuz ? Demir yemek arası değil mi ? İlk yiyeceğiniz şey zeytinyağı olsun 2 yemek kaşığı ile başlayın bence. Yumurtanızı da zeytinyağı ile yapın. Türk kahvesi de bağırsak dostu çok işe yarıyor. Yürüyüşte aynı şekilde
Bende Türk kahvesini artık içmiyorum. Aşırı severdim :) lohusalıkta var daha o yüzden dur dememiz lazımAy sorma ya dua et canım valla kendimi tanıyamıyorum ben tatlı sevmem kahve sigaracıyımdır. Sade Türk kahvesi yanına en ufak tatlı aramam düşün bebek oldu sigarayı bıraktım zaten. İlk 3 ay normal tatlı yiyordum şu an artık anormale döndü dur diyecegım artık.
Anladım canım tamam ilaçlardan sonra yaparsın.Ac karnına vermişti doktor ama
Dedim canım şu anBende Türk kahvesini artık içmiyorum. Aşırı severdim :) lohusalıkta var daha o yüzden dur dememiz lazım
Canım gecmis olsun öncelikle. Alintiladim ama bir türlü cevap yazamadım eşim evde 2 gündür o evdeyken hiç bir seye bakamıyorum sürekli yapılacak işlere bakıyoruz. Nasıl oldun doktora ne zaman gideceksin kuzum?Ay kızlar bi saat önce falan uykuya dalmıştım rüya görüyordum. İçerden bi ses geldi çok ani bi hareketle uyandık ama aşırı korktum. Meğer kediler bir şey devirmiş. Neyse geri yatağa yattım ama kalp atışımı bir türlü kontrol edemiyorum. İnanılmaz hızlı atıyor nefesimi de düzenleyemiyorum. Biraz doğrulayım diye kalktım ve kalkmamla burnumdan deli gibi kan akmaya başladı. Lavaboya koştum ama o sırada her yer kan oldu. Ağzımdan da kan geliyor sandım resmen bi anda yüzümün her yeri kan olmuş kabus gibiydi. Bu gece kanı çok zor durdurduk. Hemen tansiyonuma baktık 9-5 çıktı. Burnumun kanamasına alıştım aslında ama hiç böyle şiddetli ve uzun kanamamıştı. Zaten hemoglobinim de 9 a düşmüştü zar zor toplarlıyoruz kardeşim niye kanıyor bu diye moralim bozuldu. Burnu kanayan arkadaşlar var mı tavsiyeleriniz ya. Doktorum tansiyon normalse sorun yok dedi. KBB doktoru da sadece içeriyi nemli tutmak için bi burun kremi önerdi. Tamam da sürekli kan kaybediyorum o ne olacak ?
Canım o akıntılar süt bebeğin ağız sütü. Akıntılar gelir kurur sakin onlari kendin koparma. Devamı da gelir sütun yoksa. Bir tane kız vardı nstye yan yana girmiştik ilk hamileligimde nst yapan ebe de bize bilgiler veriyordu. Göğüs uclarinizdan akıntı gelirse sakin temizleyip koparmayin dedi kız dedi ki ben hep alıyorum onları. Kadın dedi bebeğin ilk ağız sütü gelir o çok besleyici olan sakin devam etme dedi. Ben zaten almıyordum ama orada daha ayrıntılı duymuştum. Yağla, kremle bırak kurcalamadan.birkaç gündür memelerimde feci bir yanma hissediyordum. Herhalde çatlayacak diye düşündüm. Bugün göğüs uçlarımda sarı sarı akıntılar gördüm. İltihap olacağını tahmin ediyorum. Başına gelen var mı? Çok yanma var her ikisinde de..
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım benimKızlar merhaba kontrole gittim bugün yolunda herşey çok şükür ilk doz tetanozuda oldum bayramdan sonra detaylıya gireceğim dualarınıza talibim
Kuzum burun kanamaları devam valla. Bugün bile nerdeyse bir çay bardağından fazla kanamıştırCanım gecmis olsun öncelikle. Alintiladim ama bir türlü cevap yazamadım eşim evde 2 gündür o evdeyken hiç bir seye bakamıyorum sürekli yapılacak işlere bakıyoruz. Nasıl oldun doktora ne zaman gideceksin kuzum?
Canım o akıntılar süt bebeğin ağız sütü. Akıntılar gelir kurur sakin onlari kendin koparma. Devamı da gelir sütun yoksa. Bir tane kız vardı nstye yan yana girmiştik ilk hamileligimde nst yapan ebe de bize bilgiler veriyordu. Göğüs uclarinizdan akıntı gelirse sakin temizleyip koparmayin dedi kız dedi ki ben hep alıyorum onları. Kadın dedi bebeğin ilk ağız sütü gelir o çok besleyici olan sakin devam etme dedi. Ben zaten almıyordum ama orada daha ayrıntılı duymuştum. Yağla, kremle bırak kurcalamadan.
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım benim
Yok herkese aynı verilmiyordur,benim de aç karnına yemekten en az bir saat onceAç karnına demir neden kullanıyorsunuz ? Demir yemek arası değil mi ? İlk yiyeceğiniz şey zeytinyağı olsun 2 yemek kaşığı ile başlayın bence. Yumurtanızı da zeytinyağı ile yapın. Türk kahvesi de bağırsak dostu çok işe yarıyor. Yürüyüşte aynı şekilde
Evet canım doğrudur.Yok herkese aynı verilmiyordur,benim de aç karnına yemekten en az bir saat once
Benim bebeğim de erkek ama hiç tatlı isteğim yok. Günlerce yemeyeyim aklıma gelmiyor. Heralde bu şeyler kıza erkeğe bakmıyor.
Al bende de o kadarUyudum uyandım, bıraz göz atayım şuralara dedim ama gene uykum var, bikac gundur acayip uykum var, yorgunum, gece uyuyamıyorum doğru düzgün, yanlarım acıyor bacaklarim ağrıyor, vücudum ağrıyor... Bir de tekmeler uyandırmaya başladi, bir de wc derdi var, nasıl dinlenicez arkadaş
Hep tatlı yüzündenben 70 ile başladım yara 71 yalan olmasın 77 gördüm bu gün yuh ya yuh
Çok şükür kızlar sevindim bu zorlu yolda tek başıma yuvarlanmadığım içinAy şu an çok mutluyumbende 63 ile başladığım gebeliğimde 74 kiloyum biraz canım sıkılıyordu açıkcası. Benim gibi birisi daha varmış
Ben de 2021 de olmustum doktor simdi yine onerdi, 26. Haftama denk gelen randevuda yaptiracagimTetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Ay ben de normalde tatliciyimdir, erkek olmasına rağmen hiç tatlı isteğim yok evdeki çikolatalar rafta bekliyor ki bizim evde görüşmüş şey değilrdrsn pirelideve hanımlar bende lady gibiyim hiç istek olmaz tatlıya karşı bir iki kere canım çekti onda bile rahat yemedim şaşırıyorlar çevrem erkek bebekler tatlı ister hep sen ekşi şeyler yersin diyorlar
Eşim bugün aramış beni markette sana bir şey alayım mı diyor kastettiği tatlı şeyler yok dedim çikolata da mı istemiyorsun diyor yooo dedimAdam şaşırıyor
bugün misafir eve davetliydi gelirken hem tatlı getirmişler hemde ben yaptım şimdi bu tatlıların hepsini kim yiyecek diye kara kara düşünüyorum
Tatlı kriziniz geldi geldiği zaman kuruyemiş yiyebilirsiniz asla yerini tutmuyor biliyorum ama bir süre sonra o krizi bastırıyor hem kuruyemisler faydalı yağlar içerdiği için bebeğe çok faydalı. Birde hurma çok iyi geliyor. Hamilelikte onermiyorlar ama doktorum günde bir iki taneden birşey olmaz, oturup bir kilo yemedigim sürece demişti. Bende her gün yiyorum bebek erkek benimde ama canım tatlı aramıyorKızlar iyi akşamlar erkek bebeğim benim çoğunuz biliyorsunuz zatenben sürekli tatlı istiyorum sürekli ve genel de de yiyorum korkuyorum şekerim çıkacak diye. Böyle olan kadınlar var mı ? Tatlı isteğimi kesmesi için ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?