- 9 Mart 2021
- 455
- 427
- 53
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.801
Aynı dediğin yer canım ekstra Toto ve bacak benimdeSol yan boşluğumda aci var, bacağa doğru eklemde kramp var, totoya doğru ağrı var, sağda hangi bölge seninkisi bende, sola yatiyorum hep
Korkma canım bir şey olmaz inş.Yaaa öyle mi bende kullanayım o zaman bu korkmuştum
Artarak gidecek üzgünüm kötün olmak istemem ama doğuma kadar da geçtiği yok, daha da vücuda doğru yayılacak başlangıç noktası oralar şimdilikAynı dediğin yer canım ekstra Toto ve bacak benimde
Oğlumda kullanmıştım bendeAugmentin
magnezyumdan olabilir mi acaba daha kullandırmaya başlamadı bana pazartesi soracağım bunuArtarak gidecek üzgünüm kötün olmak istemem ama doğuma kadar da geçtiği yok, daha da vücuda doğru yayılacak başlangıç noktası oralar şimdilik
Ben kullanmıyorum, inşallah kullanırsanız rahatlatır, eklem kas ağrılarını hafifletiyor tabii ki faydası var ama vücut agirlastikca komple ağrıyı keseceğini hıc düşünmüyorummagnezyumdan olabilir mi acaba daha kullandırmaya başlamadı bana pazartesi soracağım bunu
Perşembe bana vitaminleri birlikte kullanma biri bitince diğerine geç dedi canımBelim tutulduğu için Osteocare başladım. Ayrı ayrı kalsiyum magnezyum almama gerek kalmıyor içinde D vitamini de var ama biraz pahalı yine de diş kaybetmektense kemik ağrısı çekmektense üç aylık almışım kullanayım diyorum. Bunu kullanırken decavit de kullanılır mı acaba fazla mı gelir bilgisi olan var mı
Bende kullanıyorum aynı gün değil d vitamini zaten haftada 2Belim tutulduğu için Osteocare başladım. Ayrı ayrı kalsiyum magnezyum almama gerek kalmıyor içinde D vitamini de var ama biraz pahalı yine de diş kaybetmektense kemik ağrısı çekmektense üç aylık almışım kullanayım diyorum. Bunu kullanırken decavit de kullanılır mı acaba fazla mı gelir bilgisi olan var mı
Bu d vit.degil canım dvitaminli multivitaminden bahsediyor decavitte multivitamin zaten, iki multivitamin yani,Bende kullanıyorum aynı gün değil d vitamini zaten haftada 2
Evet biliyorum o ile başlayanı bende kullanıyorum diğerinden bi haberim yokBu d vit.degil canım dvitaminli multivitaminden bahsediyor decavitte multivitamin zaten, iki multivitamin yani, d vit. değil
El. Ve decavit aynii segment ya tek farki el özel, dec.devletEvet biliyorum o ile başlayanı bende kullanıyorum diğerinden bi haberim yokben şöyle yapıyorum. Bana artı olarak d vitamini de yazmıştı doktor. D vitamini kullandığım günler kalsiyumu kullanmıyorum fazla d vitamini bende çarpımtı yapıyor. Diğer günler de kalsiyuma devam ediyorum. Decavit dediği elenetal tarzı bi şey ise ben hem onu hem kalsiyumu da kullanıyorum
Ben reg. Max kullanıyorum. Omega üç var içinde güçlü bi şekilde öneririm.El. Ve decavit aynii segment ya tek farki el özel, dec.devletfazlası zararlı olabilir artik dedi teke düşürdü ikili kullanıyordum bende, dec.in içeriği daha temizmis ya, el.i falan atıp ondan devam edeceğim
Onu kullandım.kuşum ya acayip afedersin gegirti.mide ağrısı yapıyor midemi acıtıyorBen reg. Max kullanıyorum. Omega üç var içinde güçlü bi şekilde öneririm.
Bende de polen alerjisi var ve geçen yaz sonunda alerjimi unutarak Bursa'daki çok büyük bir parkın bitişiğine taşındımTam hasta olma mevsimiaciller kırılıyor hastalardan. Bende de grip belirtileri yok ama malesef bahar alerjim var. Azıcık güneş çıktı hemen polen mi geldi toz mu geldi noldu bilmiyorum. Felaket tıkanığım. Gözlerim burnum her yerim akıyor resmen. Gece burnumun tıkanıklığından uyuyamıyorum. Doktor gebeler için güvenli bi deniz tuzundan burun spreyi verdi ama onu da kullanınca burnum kanıyor eşim diyor ki gebelikte yaşayabileceğin her şeyi yaşadın resmen öyle böyle geçireceğiz. Bal zrncefil çayı kurtarıcı ve gebelikte güvenli allahtan. Hastalara tavsiye ederim rabbi. Daha büyük dert vermesin
Aynı ağrı yaklaşık 1 aydır var. Çok korktum başladığında, doktoruma söylediğimde enfeksiyondan şüphelendi idrar tahlili istedi ama birşey çıkmadı çok şükür. Artık bebeğin hızla büyüdüğü için ağrılar normal diyerek magnezyum yazdı. Kullanıyorum magnezyumu ama bir faydasını görmedim maalesef. Bacaklarımı kaldıramıyorum ayakta çorap giyemiyorum, alt giysini giyip çıkaramıyorum, yatakta oturarak dönmek zorundayım yatarken dönersem kemiklerim kırılıyor sanki. Bir de yürürken çok acıyor, bacaklarımı açarak yavaşça yürüyebiliyorum. Kısa dönemli birşeydir diyordum ama burdaki arkadaşlar ağrıların gittikçe daha da artacağını söylüyorlar.Kızlar bende de bi çeşit ağrı var yaklaşık 4-5 gündür. Tam böyle vajinanın üstü gibi mi diyeyim. Afedersiniz tam üstte kılların çıktığı yerde ağrı var. Daha çok kas ağrısı gibi. Hani bi hareket yapmışım da oradaki kaslarım kemiklerim ağrıyor bi kaç güne geçer gibi bi ağrı. Ama geçmiyor 5 gün oldu. Hatta ilişki esnasında acaba kendimi mi çok kastım ondan mı oldu dedim ama bekliyorum kaç gündür gram azalma yok ağrıda. 20. Haftalarında böyle bi ağrı hisseden oldu mu hiç
Günaydın ben kullanıyorum. Başta çok sıkıntı yaşadım raporu sekreterlere yazdırdıklarından eksik ya da yanlış yazmışlardı. Raporu bi eczacının söylediği şekilde düzelttirdim. Sorun kalmadı. Ayrıca doktor ilacı yazarken de belirli kodlar z33 z22 gibi bunlara göre yazmalı. 20 kutu ilaca bile 1000 tl ödeme çıkıyor nerdeyse o da 40 gün yetiyor raporsuz almak çok çok fazla olur. Eczacıya sorup raporunu düzelttirmeni tavsiye ederim canım. Doktorlardan daha iyi biliyor onşar drlar öyle yazıp geçiyorGünaydın hanımlararamızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Ben kullanıyorum ve her ay raporla ilgili sorun çıkıyor. Sizde de oluyor mu, ücret ödüyor musunuz alırken?
Selamlar ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Raporda bazen sorun oluyordu. Devlet hast. farklı farklı doktor baktığı için bazıları olması gerektiği gibi yazamıyor ilacı almaya gittiğimde sorun oluyor düzelttirmek zorunda kalıyordum. Alırken de ücret ödüyordum en son oksapar almıştım 4 kutu mu 3 kutu mu neydi 500 civarı ödemiştimGünaydın hanımlararamızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Ben kullanıyorum ve her ay raporla ilgili sorun çıkıyor. Sizde de oluyor mu, ücret ödüyor musunuz alırken?
Ya ben de daha almazdım sen geç kalmadın ben erken alışveriş. Yapmış oldum biraz nornalde temmuza kadar beklerim aslında ama biraz hamilelik fikrinden uzak kaldım pek ilgilenemedim kendimle bebekle vs. Biraz bana moral olsun hamile olduğum hatirlayim azıcık bebekle bağ kurayım istedim.Sağlıkla giysin inşallah minik kuzu
Ayy ben daha hiç bir şey almadımne kendime ne oğluma bu ne rahatlık böyle sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum
Canım bazen bende de oluyor yatarken bacaklarının arasına yastık koymayı dene. Yan yatiyorsan eğer zaten koyuyorsan bir tık yükselt yastığı. Benimki öyle azaldı. Ağrı değil de böyle ince ince sizliyordu kalcamdan bacağımaAynı dediğin yer canım ekstra Toto ve bacak benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?