Bende de polen alerjisi var ve geçen yaz sonunda alerjimi unutarak Bursa'daki çok büyük bir parkın bitişiğine taşındım
Bu ay ölüyorum alerjiden. Göz kaşıntısı, hiç durmayan hapşırık burun akıntısı ve geniz akıntısı... Ne yapacağız biz bu alerjiyle nasıl geçecek bu yaz ve doğumdan sonra naparım hapşırık ve öksürükle nasıl başedicem
Bir çözüm önerisinde bulunursa doktorun lütfen beni de haberdar et. 10 gün sonra doktor kontrolüm var ben de soracağım bakalım ne diyecek doktor.
Aynı ağrı yaklaşık 1 aydır var. Çok korktum başladığında, doktoruma söylediğimde enfeksiyondan şüphelendi idrar tahlili istedi ama birşey çıkmadı çok şükür. Artık bebeğin hızla büyüdüğü için ağrılar normal diyerek magnezyum yazdı. Kullanıyorum magnezyumu ama bir faydasını görmedim maalesef. Bacaklarımı kaldıramıyorum ayakta çorap giyemiyorum, alt giysini giyip çıkaramıyorum, yatakta oturarak dönmek zorundayım yatarken dönersem kemiklerim kırılıyor sanki. Bir de yürürken çok acıyor, bacaklarımı açarak yavaşça yürüyebiliyorum. Kısa dönemli birşeydir diyordum ama burdaki arkadaşlar ağrıların gittikçe daha da artacağını söylüyorlar.
Kendi annem bile artık abartma olur o kadar falan demeye başladı ama acının boyutu çok büyük ve asla anlamıyorlar. Kemiklerim kırılıyor sanki. Ben abartmıyorum, sadece fazla hassas bir yapım var sanırım
1 aydır iyi gelecek bir çözüm yolu bulamadım bulursam haberdar ederim canım...