Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
O şekilde yatabiliyorum bir tek ama uyanınca yine sağa dönük buluyorum kendimi yarın kontrolüm var soracağım bakalım bunu

Canlar son günlerde özellikle gece burnum çok tıkandığı için ağzımdan çok nefes alıyorum. Derin nefes aldığım an (ki bu bende genelde sabaha karşı oluyor) ciğerime kadar yanma hissediyorum sonra astım krizi gibi öksürük başlıyor çok uzun sürmüyor 20 sn falan ama çoğalmaya başladı. Gün içinde herşey süt liman var mı aynı şekilde derin nefes alırken yanma öksürük yaşayan ?

Canım senin haftanda bende oldu. Dinlenince geçiyor mu? Bende yatakta dönerken, yürürken ve çorap giyerken oluyordu mesela doktorum normal dedi. Eğer öyleyse endişe etme

Hamdolsun bacım. Çok sevindim.

Canım Umutvari magnezyum günde 2 kere mi kullanıyorsunuz 1 kere mi? Benim ilk hamileligimde yaşıyordum aynı seyleri..şimdi de var ama magnezyumu aksatirsam oluyor 1 kere kullanmam.yetiyor şimdilik. İlkinde adım atamıyordum doktora söyledim magnezyumu 2 ye çıkarmıştı öyle rahatlamıştım. Yetmiyor olabilir

Kızzz Umutvari bugün yiyebildim sonunda avokadoyu yarısını limon, tuz, zeytinyağıyla karıştırdım ezdim. Ekmeğe sürdük sürdük yedik kızım da çok sevdi valla anne bu çok güzel diyor şükür dedim yedim hoşuma gitti tadı başta biraz soğuk ama girince alışıyorsun

Darısı başıma hiç denemedim daha

Bu arada yazamadım. Gözün aydın bacım. Güzel haberlere çok sevindim. Elhamdüliiah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…