Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Çok iyi yapmışsın zaten en son ki süreçten sonra bu sana moral motive olmuştur
Daha zamanımız var hayırlısıyla herşeyi alacağımız günlerde gelecektir bayramdan sonra bende yavaş yavaş almaya başlayacağım inşallah

Ben tek bir kere dışardan görebildim ama o bile çok güzeldi mutlu oldum baya
Bu aralar hareketleri biraz yavaş ve nadir oluyor bir sıkıntı yoktur umarım
Herhalde artık yavaştan hareketleri dışardan göstermeye başlayacaklar minik kuşlar

Öyle oldu valla. Bu süreci de farkinda olmadan geçirmek istemiyorum. Hamilelik benim çok sevdiğim. Bir süreç, ilk gebeligimde de çok sevmiştim.

Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler inşallah

Günaydın hanımlar aramızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?
Ben kullanıyorum ve her ay raporla ilgili sorun çıkıyor. Sizde de oluyor mu, ücret ödüyor musunuz alırken?
Günaydın ben kullanıyorum. Başta çok sıkıntı yaşadım raporu sekreterlere yazdırdıklarından eksik ya da yanlış yazmışlardı. Raporu bi eczacının söylediği şekilde düzelttirdim. Sorun kalmadı. Ayrıca doktor ilacı yazarken de belirli kodlar z33 z22 gibi bunlara göre yazmalı. 20 kutu ilaca bile 1000 tl ödeme çıkıyor nerdeyse o da 40 gün yetiyor raporsuz almak çok çok fazla olur. Eczacıya sorup raporunu düzelttirmeni tavsiye ederim canım. Doktorlardan daha iyi biliyor onşar drlar öyle yazıp geçiyor
Ben ödüyorum sigortayla ilgilidir muhtemelen de bu kodlar ve daha fazlası da var aslında aklımda kalanlar bunlar. Bana dr vençz yetmezlik sebebiyle yazdığı için ben ilacı alamamıştım ödememişti yani gebelik olarak yazması gerekiyor demişti eczacı bunu iyice öğren bence bide raporu - ilacı aile hekimi ya da kadın doğum uzmanı yazması gerekiyor yoksa yine ödemiyor. Bildiklerim böyle

Uygulamalar da bu haftalarda penguen yürüyüşleri başlar diyor zaten bebiş aşağı baskı yapıyor annesi ne yapalım bizim de bildiğimiz bi şey değil sonuçta vücut şaşırıyor her şeye

Aaaa görülebiliyormuymuş bu haftalarda o günlere daha çok var zannediyordum hemen bakıcam

Bende babanne gibi yürüyorum yavaş yavaş yoruluyorum yani napıyım hızlı yürüyünce karnım hop hop ediyor sanki bebişe bişey olacakmış gibi hissediyorum . Ama kocalarda hep aynı sanırım benim kocamdan da asla beklemediğim tepkiler böyle ne bileyim küçümsemeler falan görüyorum bazen şok oluyorum. Kızıyorum hiç içimde tutamam ne söylediğimi bilsin yani bence kimse de tutmasın azarlasın yani hakediyorlar

Gerçekten inanılmaz faydalı kuzum. Ben de haftalık 3 tane alıyorum her gün yarım yarım yiyorum. Mesela bi yarısını bugün yediysem diğer yarısını suya kotuyorum ertesi gün de diğer yarısını diyorum hatta çekirdeğini de biraz suda bekletip sonra rendele üstünü de zeytinyağıyla tamamla. Bi hafta karanlıkta beklet. Sonra o yağı göbeğine sür çatlamaya engel falan diyorlar ama ben denemedim tabi

Valla oğlum okuldan kaptı bende ondan kaptım hep sıcak şeyler tükettim ama geçmedi benim felâket şekilde kusmam var daha içtiğim aşağıya inmeden çıkıyor serum olarak daonce vitamin sonra parol bide bulantı için bı serum verdi daha da bı şey vermedi

Canım ben 1 ay önce zatürre geçirdim 3 kutu antibiyotik bitirdim . O seviyeye varmadan çok dikkatli ol kemik suyu ve c vitamini çokça al
C vitamini alıyorum meyve falan yiyorum ama katı olan hiç bı şey yiyemiyorum sadece sıvı tuketebiliyorum öksürüğüm ciğerime inmiş hırıltı var

Tamamdır teşekkür ederim

Ben de ütü yapayım dedim 1,5 saat. Bitince aman yarabbi tutuldum nine gibi penguen gibi yürüyorum heryerlerim ağrıyo. Noluyo bize. Bebekler büyüyünce ne yapacağız kas kemik ağrısı çekilmiyor yaşlılık demosu yaşıyoruz resmen

İyi akşamlar Elele'nin park yatağına baktım da, normal modeli ile 6in1 modeli arasında ne gibi önemli farklar var acaba? İkisinin arasında 2 bin tl fark var bu farkı vermeye değer mi sizce ne düşünüyorsunuz?
Bir de otomatik sallanan ana kucaklarından almaya gerek var mı sizce? Normal eski modellerden mi almalıyım yoksa otomatik daha mı iyi olur?

Ağlayıverdim kendimi tutamadım şimdi dalgaya vuruyorum da dalgayla karışık lafımı sokuyorum senin karnına karpuz bağlayacağım onunla bi dolaş bakalım dedim

Onu kullandım.kuşum ya acayip afedersin gegirti.mide ağrısı yapıyor midemi acıtıyor

Kobay gibi her şeyi kullanmış denemisiz maşallah, şu forumdan acayip medikal veri elde edilir
Mecbur ben o kadar çok şey içiyorum ki çünkü çok vitaminsizim dua edin de her şeyim düzelsin ne b12 ne demir ne d vitamini kalsiyum hiç bir şey tok

Ay şükür onu bari yaptim anneme nasıl yapacağız diye diye evlenmeden önce örmüştüm benim ördeklerimden de diktik havlularima. Şimdi hala var çantada duruyor bazen çok canım istiyor alıp ben bunu nasıl yapıyordum deyip bir iki gün uğraşıp kaldırıyorum. Uğrassam yaparım da ne bileyim ya kızım ilgi istiyor canı sıkılıyor onunla ilgilen ev işi yap derken akşam oluyor valla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Bayadır örmedim onu da . Ama örgü, böyle bebek örmek falan yanında biri oturtup beni göstermesi gerek yoksa oğrenemem
Faydalı aynen kuzum da yemedik işte bu zamana kadar. Bende alırım bundan sonra kızım da çok sevdi yatmadan diyor ki anne sabah avokado yap.tamam mı tamam kızım yaparım merak etme dedim ay kız valla hiç uğrasamam onunla inan zaten çatlayan çatladı kızımda amaç daha fazla catlamasin diye yağlanıyorum işte

Bende de var canım birden gece yarısı geliyor boğulur gibi sanki toz yutmuşsun yanmayla birlikte kısa sürüyor ama bu burun tıkanıklığı beni mahvediyor dayanamıyorum üç yastıkla yatıyorum arada bi pediatrik sprey sıkıyorum yoksa nefes dahi alamıyorum abartmıyorum cidden kötü yani birde boğaz kuruluğu allahım biran önce bizleri sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…