- 22 Mayıs 2023
- 1.659
- 2.169
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.001
Benim de karnımı gören herkes doğum yakın mı diye soruyor o kadar büyüdü kiBen de çok zorlanıyorum gerçekten. Karnım da baya büyük, baya derken abartmıyorum.
İç karın genişliği denilen şey bende yokmuş
Çok teşekkür ederim hemen bi bakayım. Halbuki kırkpınar başpehlivanı gibi sabah akşam yağlanıyorum neden oldu bilemedim...Ben araştırmalarım sonucu ve doktora da ne önerirsiniz çatlak için dediğimde Phytolastil jel çatlak için yorumlar çok iyi İnternet'e henüz 3 kılo aldım karnım aşırı büyümedi ama bende 6 aydan sonra kullanıcam inş
Göbek deliği çevremde çatlak görünce beynimden vurulmuşa döndümBenim o kadar büyük değil bir de kız olduğu için sanırım yanlara da büyüyorgöbek bel kalaçadan alinca belli olmuyor pek hamilelik ama içim masaAllah hamileyim ben diye isyandaqa
Hahaha ben de hamile çorabı yiyorum aşırı konforlu bir şeymişBenim de karnımı gören herkes doğum yakın mı diye soruyor o kadar büyüdü kipentiden hamile külodu aldım inanılmaz süper bir şeymiş. Eziyet çekiyormuşum resmen. Tavsiye ederim kuzum. İşte de valla şimdiden zorlanmaya başladım bundan bir ay sonra ne hale geleceğim Allah bilir
Ben iki tane okuyorum ikisi de iyi.Kızlar hamilelikte okunacak kitap önerisi olan var mı. Çocuk yetiştirmekle ilgili olur, hamilelikle ilgili olur
Hayır canım aksine kabız gibiyimishal var mı?
İshal yok kabızlık var dün kanama olmuştu bu gün geldiKuzum mukus olması iyi değil. Enfeksiyon vs. Olabilir belki. Bir defaya mahsussa takipte ol bakalım. Ama eğer ishal ve mukus sürekliyse doktora gitmeni öneririm
Alıyorum hemen kuzucum teşekkür ederim
bunu instagramda görmüştüm biri daha önermişti sanırım. Bunu da ekledim sepete teşekkür ederimİ
Link atar mısın canımBenim de karnımı gören herkes doğum yakın mı diye soruyor o kadar büyüdü kipentiden hamile külodu aldım inanılmaz süper bir şeymiş. Eziyet çekiyormuşum resmen. Tavsiye ederim kuzum. İşte de valla şimdiden zorlanmaya başladım bundan bir ay sonra ne hale geleceğim Allah bilir
O zaman bilmiyorum canım bem kültür verdim virüs dendi ama ishal ve mukus.Hayır canım aksine kabız gibiyim
İlaç vs kullanıyor musun canım geçmiş olsun bende 2 kere daha tekrar ederse doktoruma bildirecegimO zaman bilmiyorum canım bem kültür verdim virüs dendi ama ishal ve mukus.
Doktorum bol su ve enterogermina dedi ama aşırı pahalı ya o ilaç. Bebeğe zararı yok durumun dedi. Başka şikayetin yoksa geçer benceİlaç vs kullanıyor musun canım geçmiş olsun bende 2 kere daha tekrar ederse doktoruma bildirecegim
Kuzum pentinin sitesinde bir tane seçenek var zaten. 3 farklı rengi var. 247 liraya düşmüş ben 300 küsürden almıştım. Bu arada bir külot için bence fiyatı fazla ama gerçekten değiyor inanılmaz rahat. Bir kaç tane de trendyolda gördüm markaları bilindik değil. Onları da deneyeceğim.Link atar mısın canım
msyo clinic gerçekten iyi. Onu okudumBen iki tane okuyorum ikisi de iyi.
Ayse Oner - Hamilelik, Dogum ve Bebek Bakim Kitabi
mayo clinic - sağlıklı gebelik rehberi
Genetik malesef bu durumda .Çok teşekkür ederim hemen bi bakayım. Halbuki kırkpınar başpehlivanı gibi sabah akşam yağlanıyorum neden oldu bilemedim.
Tamam canım çok teşekkür ederim valla iyi ki varsınızDoktorum bol su ve enterogermina dedi ama aşırı pahalı ya o ilaç. Bebeğe zararı yok durumun dedi. Başka şikayetin yoksa geçer bence
Çok güzelmiş ben de LC Waikiki’ninkini almıştım o da 179 TL olması gerekiyor çok beğendim ben de tavsiye ederim online almıştım ama artık maalesef küçük geliyor o yüzden bakınıyorum ben deKuzum pentinin sitesinde bir tane seçenek var zaten. 3 farklı rengi var. 247 liraya düşmüş ben 300 küsürden almıştım. Bu arada bir külot için bence fiyatı fazla ama gerçekten değiyor inanılmaz rahat. Bir kaç tane de trendyolda gördüm markaları bilindik değil. Onları da deneyeceğim.
Hamile & Lohusa Külodu | Külot | İç Giyim | Kadın | Tüm Kategoriler | Penti
Hamile Külodu Modelleri Anne adaylarına ve yeni annelere özel üretilmiş, yüksek beliyle gün boyunca konforu ve rahatlığı yaşatan kalçayı kavrayan ve rahatlık kazandıran hamile külodu modellerinin farklı renklerine Penti’de ulaşabilirsiniz. Hamile külodu, gebelik döneminde rahatlık ve destek...www.penti.com
msyo clinic gerçekten iyi. Onu okudumdiğerini de sepete ekliyorum kuzum teşekkür ederim
Ben hamile kalmadan önce xs bedendim. Külotlarım da s bedendi genelde. Şimdi tam 50 kiloyum. Pentide göbüşümü ölçerek aldım. M beden bana tam oldu. Tüm önerilerde var sanırım gitme imkanı olursa gidebilirsiniz. Yoksa da benim ölçülere göre belki az çok fikir sahibi olursunuz diye yazdımÇok güzelmiş ben de LC Waikiki’ninkini almıştım o da 179 TL olması gerekiyor çok beğendim ben de tavsiye ederim online almıştım ama artık maalesef küçük geliyor o yüzden bakınıyorum ben de
Benim de çok sevimli bir kedim var bir yıldır. Kızım 5 yaşında ve vücudunda ani kabarıklıklar oldu alerji bölümüne gittik kan verdik bugğn sonuç çıktı kedi döküntüsüne alerjisi varYaaa en büyük korkularımdan biri alerjisi olmasıbenim kedim bekarken vardı, yol arkadaşım o resmen. Kendim doğurmuş gibi seviyorum. Eşimin kedisi de o bekarken ondaydı. Bebişimizin alerjisi olursa çok üzülürüz umarım olmaz. Tüm hazırladıkları yaptık ama. Evde her gün robot çalışıyor, kurutma makinesi sayesinde kıyafetlerde hiç tüy yok. Hava temizleyicisi de alacağız bebiş doğmadan. Gerisi takdiri ilahi
Ben ilk hamileligimde şunları okumuştum.Kızlar hamilelikte okunacak kitap önerisi olan var mı. Çocuk yetiştirmekle ilgili olur, hamilelikle ilgili olur
10 gün önce grip olmuştum. Tekrarladı 2 gündür alevlenince kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik başladıkKızlar selam herkesekorkunçç grip oldum korkunçç kendi doktorumu aradım bol su iç ateş çıkarsa parol dedi. Acile gittim ateşim 37 allahtan onlar da parol yazdı. Ama ben çok kötü durumdayım vücut ağrısı göz burun akması boğaz kulak ağrısı komple gittim yani. Napıcam nasıl geçicek bu illet
Bu şarkıyı ilk kez dinledim ve çok hoşuma gitti. Sanırım artık bizim de şarkımızBebek için bir şarkı seçip her gün dinletin, doğduğunda da o şarkıya tepki verir/rahatlar diye yazılar okumuştum, doğru mu bilmiyorum ama deneyen var mıBen Ezginin Günlüğü'nden "Delice Zeytin" şarkısına karar verdim, dinleteceğim her gün, bakalım doğunca tepki verecek mi
Bence sürekli kendini dinlersen daha kolay hissediyorsun ilk zamanlar. Meraktan sürekli yatıp kendimi dinliyordum 15. Haftadan beri. Çok şükür 18. Hafta itibariyle minik balığım sürekli hareket etmeye başladıKızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Özelde mi yaptırdınız acaba? Eğer özeldeyse 2 hafta sonra tekrar çağırmak ne kadar mantıklı bir hareket ki? Pazartesi ben de özelde detaylıya gireceğim ve kendini göstermezse nasıl bir tutum sergileyeceklerini merak ediyorum. 5 bin tl az bir para değil ve "aa göremedik ama olsun tekrar gelirsin" derlerse diye korkuyorum açıkçası. Sürekli hareket halindeler sonuçta, gün içinde tekrar kontrol edilebilir ya da randevu ertelenebilir aslında. Tekrardan ücret ödeyip gitmek çok saçma olur.Kızlarrrr ancak yazabildim şükür bende sıramı savdım detaylı ultrason icin :)
Bebek iyi suyu iyi çok şükür
Eşi rahime çok yakın ama rahmi kapatmamıs kapatsa tehlike ama suan tehlikeli bir durum yok ama böyle giderse normal dogum yapamazsın ama öncesinde kürtaj ve sezeryan gecmişin olmadıgı icin yukarı cıkar diye düşünüyorum dedi kanama yapabilir tabi ihtimal
Kalbini arkadan gördüğüm kadarıyla sorun görünmüyor ama 2 hafta sonra gel tekrar bakalım yüz üstü yatmıştı çocum :) Sanırım gitmiycem bu kadar yeterli benim icin hamdolsun darısı gideceklerin güzel haber almasına inş
Hamileliği öğrenmeden 2 ay önce iş görüşmesine gittim. Üstelik 2 yıl önce çağırmışlardı olumsuz olmuştu, havuzdan tekrar bulmuşlar tekrar görüşmek istediler öylelikle gittim görüşmeye. Mesleğim gereği işim bilgisayar başında normalde, bana "bak fabrikanın üretim kısmında duracaksın erkeklerin içinde durman gerekecek ve ayrıca üstün başın pislenebilir bu şartları kabul ediyor musun" dendi. Herşeyi yaparım hiç sorun yok dedim İK'yla görüştüğümde. Sonrasınra erkek müdür geldi ve ne dedi biliyor musun? "Yeni evlenmişsin çocuk düşünüyor musun, bak eğer çocuk düşünürsen seni alamayız doğum iznine ayıracak zamanımız yok" gibi sözler söyledi. Şok oldum ve rahatsız da oldum bir erkekle böyle bir konu konuşmaktan. Çocuk düşünmüyorum kariyer planlıyorum vs diyerek karşılık verdim ama tabii ki de çocuk düşünecektim ne bekliyorlardı ki?! Sonuç olarak 1 ay sonra olumsuz olarak dönüş yaptılar ve kısa bir süre sonra da hamile olduğumu öğrendimAy yok ya istediğin kadar yardım et, ilk iş gorusmemi hiç unutmam yeni mezun çiçeği burnunda saf bir öğretmenim, özeller de malum çakal yuvasımüdür evlilik düşünüyor musun diyor yok diyorum, çocuk falan da yok o zaman diyor yok diyorum bu bizim için uzun vadede iyi falan diyor, cv hazirlamisim ben de dolu dolu, ahh ahh saf zamanlar takılma kimseye herkes yürür o yolları, eden ettiğini bulur, hıc bu mobinglere takılıp tadını kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?