Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Ben de çok zorlanıyorum gerçekten. Karnım da baya büyük, baya derken abartmıyorum.
İç karın genişliği denilen şey bende yokmuş
Benim de karnımı gören herkes doğum yakın mı diye soruyor o kadar büyüdü ki pentiden hamile külodu aldım inanılmaz süper bir şeymiş. Eziyet çekiyormuşum resmen. Tavsiye ederim kuzum. İşte de valla şimdiden zorlanmaya başladım bundan bir ay sonra ne hale geleceğim Allah bilir

Çok teşekkür ederim hemen bi bakayım. Halbuki kırkpınar başpehlivanı gibi sabah akşam yağlanıyorum neden oldu bilemedim...
Benim o kadar büyük değil bir de kız olduğu için sanırım yanlara da büyüyor göbek bel kalaçadan alinca belli olmuyor pek hamilelik ama içim masaAllah hamileyim ben diye isyandaqa
Göbek deliği çevremde çatlak görünce beynimden vurulmuşa döndüm
Hahaha ben de hamile çorabı yiyorum aşırı konforlu bir şeymiş sütyeni büyüttüm ama hamile küloldu almamıştım dur onu da deneyeyim kuzum teşekkür ederim

İshal yok kabızlık var dün kanama olmuştu bu gün geldi

Link atar mısın canım

Link atar mısın canım
Kuzum pentinin sitesinde bir tane seçenek var zaten. 3 farklı rengi var. 247 liraya düşmüş ben 300 küsürden almıştım. Bu arada bir külot için bence fiyatı fazla ama gerçekten değiyor inanılmaz rahat. Bir kaç tane de trendyolda gördüm markaları bilindik değil. Onları da deneyeceğim.
Ben iki tane okuyorum ikisi de iyi.

Ayse Oner - Hamilelik, Dogum ve Bebek Bakim Kitabi
mayo clinic - sağlıklı gebelik rehberi
msyo clinic gerçekten iyi. Onu okudum diğerini de sepete ekliyorum kuzum teşekkür ederim

Çok güzelmiş ben de LC Waikiki’ninkini almıştım o da 179 TL olması gerekiyor çok beğendim ben de tavsiye ederim online almıştım ama artık maalesef küçük geliyor o yüzden bakınıyorum ben de

Çok güzelmiş ben de LC Waikiki’ninkini almıştım o da 179 TL olması gerekiyor çok beğendim ben de tavsiye ederim online almıştım ama artık maalesef küçük geliyor o yüzden bakınıyorum ben de
Ben hamile kalmadan önce xs bedendim. Külotlarım da s bedendi genelde. Şimdi tam 50 kiloyum. Pentide göbüşümü ölçerek aldım. M beden bana tam oldu. Tüm önerilerde var sanırım gitme imkanı olursa gidebilirsiniz. Yoksa da benim ölçülere göre belki az çok fikir sahibi olursunuz diye yazdım

Benim de çok sevimli bir kedim var bir yıldır. Kızım 5 yaşında ve vücudunda ani kabarıklıklar oldu alerji bölümüne gittik kan verdik bugğn sonuç çıktı kedi döküntüsüne alerjisi var ne yapacağımı bilemiyorum hiç

Kızlar hamilelikte okunacak kitap önerisi olan var mı. Çocuk yetiştirmekle ilgili olur, hamilelikle ilgili olur
Ben ilk hamileligimde şunları okumuştum.
Korkma iyi bir Annesin
Başlarım şimdi Anneliğe
İyileşen Anneliğim
Bu kitaplar teorik bilgilerden ziyade doğumdan sonrası özellikle ilk çocukta bir yetersizlik yapabilecek miyim kaygilari oluşuyor. O stres yönetimiyle alakali çok güzel kitaplar canım tavsiye ederim. Bunlar çok kalıcı olmuş bende yine kitaplığimi karıştırın neler var diye

Kızlar selam herkese korkunçç grip oldum korkunçç kendi doktorumu aradım bol su iç ateş çıkarsa parol dedi. Acile gittim ateşim 37 allahtan onlar da parol yazdı. Ama ben çok kötü durumdayım vücut ağrısı göz burun akması boğaz kulak ağrısı komple gittim yani. Napıcam nasıl geçicek bu illet

10 gün önce grip olmuştum. Tekrarladı 2 gündür alevlenince kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık biran önce vücut yorgun düşmeden iyileşmeye bak. Bol limonlu sarımsaklı çorba bol meyve bol sıvı. Geçmiş olsun

Bu şarkıyı ilk kez dinledim ve çok hoşuma gitti. Sanırım artık bizim de şarkımız

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Bence sürekli kendini dinlersen daha kolay hissediyorsun ilk zamanlar. Meraktan sürekli yatıp kendimi dinliyordum 15. Haftadan beri. Çok şükür 18. Hafta itibariyle minik balığım sürekli hareket etmeye başladı Ama hala kendimi dinliyorum sürekli, gün içinde fırsat buldukça hemen sırtüstü yatıp kontrol ediyorum hareket var mı diye. Bir de bacaklarımı toplayıp oturduğumda yani onu sıkıştırdığımda vuruyor beni rahat bırak der gibi
Özelde mi yaptırdınız acaba? Eğer özeldeyse 2 hafta sonra tekrar çağırmak ne kadar mantıklı bir hareket ki? Pazartesi ben de özelde detaylıya gireceğim ve kendini göstermezse nasıl bir tutum sergileyeceklerini merak ediyorum. 5 bin tl az bir para değil ve "aa göremedik ama olsun tekrar gelirsin" derlerse diye korkuyorum açıkçası. Sürekli hareket halindeler sonuçta, gün içinde tekrar kontrol edilebilir ya da randevu ertelenebilir aslında. Tekrardan ücret ödeyip gitmek çok saçma olur.
Ah anksiyete... Bırak peşimi durduk yere neden olumsuz düşünmek zorundayım ki?? Umarım hepimiz için güzel ilerler tüm süreçler
Hamileliği öğrenmeden 2 ay önce iş görüşmesine gittim. Üstelik 2 yıl önce çağırmışlardı olumsuz olmuştu, havuzdan tekrar bulmuşlar tekrar görüşmek istediler öylelikle gittim görüşmeye. Mesleğim gereği işim bilgisayar başında normalde, bana "bak fabrikanın üretim kısmında duracaksın erkeklerin içinde durman gerekecek ve ayrıca üstün başın pislenebilir bu şartları kabul ediyor musun" dendi. Herşeyi yaparım hiç sorun yok dedim İK'yla görüştüğümde. Sonrasınra erkek müdür geldi ve ne dedi biliyor musun? "Yeni evlenmişsin çocuk düşünüyor musun, bak eğer çocuk düşünürsen seni alamayız doğum iznine ayıracak zamanımız yok" gibi sözler söyledi. Şok oldum ve rahatsız da oldum bir erkekle böyle bir konu konuşmaktan. Çocuk düşünmüyorum kariyer planlıyorum vs diyerek karşılık verdim ama tabii ki de çocuk düşünecektim ne bekliyorlardı ki?! Sonuç olarak 1 ay sonra olumsuz olarak dönüş yaptılar ve kısa bir süre sonra da hamile olduğumu öğrendim Hiç pişman değilim, tabii ki çocuk yapacağım ben bir kadınım ve bunun olacağının da herkes farkında sonuçta. Madem hamile kadın istemiyorsunuz o zaman neden yeni evli bir kadını çağırıp yoruyorsunuz
Yani hamile kalma potansiyeli olan kadınlara iş bile yok bu ülkede Sanki bir hastalıkmış gözüyle bakıyorlar. Oysaki normal şartlarda işim bilgisayardan ve hamilelik-doğum sürecinde evden bile çalışabilirdim. Ama mecburen işsiz bir şekilde evde oturmak zorundayım, çünkü yeni evli bir hamileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…