Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
Ben araştırmalarım sonucu ve doktora da ne önerirsiniz çatlak için dediğimde Phytolastil jel çatlak için yorumlar çok iyi İnternet'e henüz 3 kılo aldım karnım aşırı büyümedi ama bende 6 aydan sonra kullanıcam inş

Çok sevindim canım güzel haberlerle gelmene gözün aydın sağlıkla gelsin kucağına minik
Maşallah yerim ben onu maalesef öyle biz dışarda oynar dururduk şimdi çocuklarımız evde hapis gibi oldu kiyamiyorum hiç. Mecbur oyaliyoruz böyle.
Canım beni hiç ilkinde de ikincisinde de sağlık ocağından idrar kan tahlili için cagirmadilar. Yapılan tek şey asi karından muayene o kadar. Uzuuuun zamandır çok uzunnnn zamandır idrar tahlili vermedim. Kendi doktorum da hiç istemedi şimdiye kadar.
20+4 üm şuan evet ara ara hissediyorum ama çok sık değil ve tedirgin oluyorum bazen
Daha küçükler düzensiz olması normal hareketlerin .. benim ikinci olunca daha erken hissettim ve daha sık hissediyorum şu ara
Gripten kırılıyorum enfeksiyon çıktı kanda. Antibiyotik yazdılar augmentin. İnş bişiy olmaz gebelere mecbur kalınca veriyoruz dedi ama
Çok geçmiş olsun canım. Kullan da iyiles bir an önce hiç bir şey olmaz canım merak etme.
Kızlar ya benim sağ tarafımda ara ara sancı oluyor gün içinde kasık ve bacağıma da vuruyor doktora mı gitsem yarın diye düşünmüyor değilim
Çok geçmiş olsun canım çok zorluyorsa git bence için rahatlasın.
Çok geçmiş olsun canım benim gitsen mi acaba doktora?

Ah evet tam olarak bu . Doğum iznine çıkarsam şu kadar olmaz gibi . Memnunum da çalıştığım ortamdan ama işte o duygular belki de hormonlardan .
Hamilelere ben hep prenses gibi davrandım bana da öyle davranırlar diye düşünmüştüm ama taraf değiştirmiş muamelesi görülüyor maalesef.

Ben de çok zorlanıyorum gerçekten. Karnım da baya büyük, baya derken abartmıyorum.
İç karın genişliği denilen şey bende yokmuş
Benim o kadar büyük değil bir de kız olduğu için sanırım yanlara da büyüyor göbek bel kalaçadan alinca belli olmuyor pek hamilelik ama içim masaAllah hamileyim ben diye isyandaqa

Hamilelere ben hep prenses gibi davrandım bana da öyle davranırlar diye düşünmüştüm ama taraf değiştirmiş muamelesi görülüyor maalesef.
Ay yok ya istediğin kadar yardım et, ilk iş gorusmemi hiç unutmam yeni mezun çiçeği burnunda saf bir öğretmenim, özeller de malum çakal yuvası müdür evlilik düşünüyor musun diyor yok diyorum, çocuk falan da yok o zaman diyor yok diyorum bu bizim için uzun vadede iyi falan diyor, cv hazirlamisim ben de dolu dolu, ahh ahh saf zamanlar takılma kimseye herkes yürür o yolları, eden ettiğini bulur, hıc bu mobinglere takılıp tadını kaçırma

Gripten kırılıyorum enfeksiyon çıktı kanda. Antibiyotik yazdılar augmentin. İnş bişiy olmaz gebelere mecbur kalınca veriyoruz dedi ama
Ben kullandım canım bi şey olmaz Allahın izniyle hepsimi besmele çekerek Allahım bebeğime veya bana hiç bir zararı olmasın diyerek iç

Ahhh sorma bu durum insanı gerçekten çok rahatsız ediyor herhalde son ayalar da daha zorluyor bu hemoroid bende kaç gündür hala uğraşıyorum sağolsun lady kuru kayısı suya koy demişti onu deniyorum o iyi geliyor
Kremi bana da söylemiştin kullanma diye kullanmadım ama bilgilendirdiğin için sağol bende şuan kullanayım kanama olmuyor ama ağrısı var bende
Hemoroid dışında umarım iyisindir
Bayadır yoktun belli oluyordu

Kızlar hamilelikte okunacak kitap önerisi olan var mı. Çocuk yetiştirmekle ilgili olur, hamilelikle ilgili olur
canım ben “doğmamış çocuğun gizli yaşamı” okudum birkaç gün önce, beğendim. anne karnında çocuğun gelişimini anlatıyor örneklerle vs içindeki her şey doğrudur diyemem ama okumak çok iyi geldi

Kızlar iyi geceler bir şey soracağım biraz çekiniyorum ama da mukus ile karşılaşan var mı biraz korku yaptı bende çünkü
Kuzum mukus olması iyi değil. Enfeksiyon vs. Olabilir belki. Bir defaya mahsussa takipte ol bakalım. Ama eğer ishal ve mukus sürekliyse doktora gitmeni öneririm

Pozitif disiplin isterseniz araştırın aşırıı faydalı bir kitap
Alıyorum hemen kuzucum teşekkür ederim
bunu instagramda görmüştüm biri daha önermişti sanırım. Bunu da ekledim sepete teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…