Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Gözünüz aydın darısı başımıza inşallah hepimiz için olumlu sonuçlanır detaylılar ben düşünüyordum ara ara tutmayı doktora sordum ‘kesinlikle önermiyorum’ dedi. Birkaç akşam öğününü atladım geçen haftalarda sabah 6da kalkıp kuru ekmek kemirdim dayanabilirsem birkaç gün tutucam galiba. Bebeğe de bi sıkıntı olur mu bilmiyorum açıkçası korkuyorum

Ben de belki birkaç gün deneyebilirim zorlanırsam bırakırım bakalım güvenemiyorum kendime de

Aminn hepimizin tüm sonuçları çok güzel gelir inşallah Sabah uzun süre yemeyip aç kalınca bulantı oluyor bende de bakalım birkaç gün denerim belki yapabilirsem

Tecrübeli annişler bana yeni evham yüklendi. Birkaç gündür bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum göbek deliğimin 8 parmak civarı aşağısında rahim bölgesinde. Orada hissedince hemen idrara sıkışıyorum. Bir de merdiven inerken orada doluluk hissediyorum sanki bebeği oralara çarpıyormuşum gibi. Bunu yaşayan oluyor mu?

Bu saydıkların bende de oluyor canım son günlerde ama bebeğin hareketlerini hissettiğim için endişelenmiyorum. Bugün tetanoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim hemşire bebeğin kalbini dinleyelim dedi, sağ kasığıma çok yakın bir yerde duyduk kalp atışını. Sanırım pek yukarı çıkmadı daha bebişler..

Kapladiklari alan ilk hallerine göre daha geniş artık göbek hizasından aşağı yanlara istediği gibi oynar yer değiştirir haftadan haftaya bı tık yukariya doğru da yer açacak kendine yine tüm oyun alani onun benim bı gün tam sag yanda net hissediliyor bı gün sol yana doğru bı gün alttan hissettiriyor acayip bı sıkıştırma hissiyle bı gün gobek deliğinin hemen yanında eli ayağı rahat durmuyor e başını da anlık refkleksle kaldırıp indirmeye başladı yani her yer onun aşağıya doğru pozisyonu yürüyünce çok hareket edince oluyor mesaneyi sıkıştırıp çiş getiren o

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…