- 10 Mayıs 2022
- 1.080
- 659
Canım merhaba dün ben de bi lekelenme yaşadım Çok çok açık kahverengi mi desem pembemsi mi desem öyle bileke çamaşırım da dikkatimi çekti peçeteye Silince de ufacık bir leke geldi hemen doktora gittim kese normal gözüküyor İçeride de bir kanama Göremedim dedi Duphaston başladım dün şu an herhangi bir lekelenmem yok ben de çok endişeliyim seni çok iyi anlıyorum ama doktorumun ilk söylediği şey sakın stres yapma oldu. Inan wc ye giderken bile korkuyorum ama elimizden gelen tek sey sakin olmaya calismak ve dinlenmek cok yormamak bedenimiziÇok sağolun kafayı yiyeceğim artık o kadar çok araştırdım ama hiçbirşey bulamadım yaşayanda yok galiba stresten öleceğim artık ,düşük olabilir yazıyor inşallah değildir
Aynen öyle o kadar zor bi durum ki kasığıma bile azıcık ağrı saplansın inşallah birşey yoktur diyorum doktorum bana kırmızıya dönerse direk gel diğer türlü sakın korkma çok normal dedi Allah’a şükür dünden beri leke olmadı bendeCanım merhaba dün ben de bi lekelenme yaşadım Çok çok açık kahverengi mi desem pembemsi mi desem öyle bileke çamaşırım da dikkatimi çekti peçeteye Silince de ufacık bir leke geldi hemen doktora gittim kese normal gözüküyor İçeride de bir kanama Göremedim dedi Duphaston başladım dün şu an herhangi bir lekelenmem yok ben de çok endişeliyim seni çok iyi anlıyorum ama doktorumun ilk söylediği şey sakın stres yapma oldu. Inan wc ye giderken bile korkuyorum ama elimizden gelen tek sey sakin olmaya calismak ve dinlenmek cok yormamak bedenimizi
Çok sevindim bidaha lekelenme olmamasina. Bende de olmadi birdaha insallah da olmaz nekadar korkulacak bisey yok deselerde endiseleniyoruzAynen öyle o kadar zor bi durum ki kasığıma bile azıcık ağrı saplansın inşallah birşey yoktur diyorum doktorum bana kırmızıya dönerse direk gel diğer türlü sakın korkma çok normal dedi Allah’a şükür dünden beri leke olmadı bende
Çok şükür masaallahGeldim çok şükür sorun yok dedi duphaston verdi. Cuma 7mm dibkese 16 mm olmus leke cok az ama ilerlemesin diye ilacinic dedi. Iceridede bi kanama gorunmuyor dedi. Belki yerlesme kanamasi da olabilir dedi. Pazartesi tekrar gidicem
ne renk geliyor peki kahverengi mi kırmızı mıDün akşam ekelenmem kesilmişti şimdi artık kan geldi avuç içi kadar düşüyor mu ne demek kan şeklinde gelmesi normal değil deniliyor
Kırmızı geldi zaten kahve pembe geliyordu ama bu kırmızıne renk geliyor peki kahverengi mi kırmızı mı
İnşallah bebiş iyidir, bir arkadaşımın doğuma kadar kan gelmişti kırmızı, ne zormuş bu süreç şöyle filmlerdeki gibi huzurla sorunsuz göbüş pozlarıyla bitirsek süreci keşke , inşallah sorun yoktur belki sadece senin sürecin böyle geçiyordurKırmızı geldi zaten kahve pembe geliyordu ama bu kırmızı
Gerçekten çok zor canım rabbim en hayırlısını bilir hepimiz kolaylıkla sağlıkla kucaklayalım inşallahİnşallah bebiş iyidir, bir arkadaşımın doğuma kadar kan gelmişti kırmızı, ne zormuş bu süreç şöyle filmlerdeki gibi huzurla sorunsuz göbüş pozlarıyla bitirsek süreci keşke , inşallah sorun yoktur belki sadece senin sürecin böyle geçiyordur
Ilac vermismiydi doktorKırmızı geldi zaten kahve pembe geliyordu ama bu kırmızı
Hayırlı olsun canim. Kan sulandirici ve aspirin nedenKızlar selam bugün doktora gittim, 5+2 deyim keseyi gördük sat ile uyumlu dedi, pazartesi gel bebek var mı içinde bakalım bebek varsa kan sulandırıcı iğne ve bebe asprini başlatıcam dedi, hayırlısı bakalım sizde durumlar nasıl, kalp atışı duyan var mı?
Evet progestan verdiIlac vermismiydi doktor
Insallah sagliklidir bebis. Gidecekmisin bugun tekrar doktora peki?Evet progestan verdi
Merhaba gittim doktora sabah normal olduğunu söyledi 7+2 deyiz bizde progestan sabah akşam kullanmamı istedi lekelenmem geçesiye kadar Allah sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi
7+2 de kalp atislarini duyabildinizmi? Gecmis olsun insallah hersey yolunda gider kendine dikkat etMerhaba gittim doktora sabah normal olduğunu söyledi 7+2 deyiz bizde progestan sabah akşam kullanmamı istedi lekelenmem geçesiye kadar Allah sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi
Hayır canım sebebide bulunduğum yerdeki ultrason eskiymiş o yüzden haftaya kendi doktoruma gideceğim duymak için normalde 6. Haftada duyuluyor7+2 de kalp atislarini duyabildinizmi? Gecmis olsun insallah hersey yolunda gider kendine dikkat et
Sağolasın, benim daha önce 2 düşük var araştırmada sorun bulunamadı doktor bazen araştırmada çıkmaz pıhtı sorunu başlayalım bunlara dediHayırlı olsun canim. Kan sulandirici ve aspirin neden
Canım senin düşük mü var, profilinde doğumdan bugüne 45 gün geçti diyorHayırlı olsun canim. Kan sulandirici ve aspirin neden