- 29 Ekim 2020
- 1.785
- 3.786
- 83
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.801
Aminnn inşallah kuzucum dualar edelim edelim edelimmm çıksınlar da içimiz rahatlasın artık birÇıkacak kuzummm. Dua edelim, Pozitif enerjiler gönderelimsabırla bekleyelim. Biz hamişiz asla olumsuz düşünceye yer yok
Benim doktorum detaylıdan çıktıktan 1 saat sonraya veya gelemezsen ertesi güne randevu alıp bana gelirsin demişti. 3 martta detaylı randevum var ondan 2 saat sonrasına da doktora alacağım bakalımKizlar detaylı ultrasondan çıkınca aynı gün dra sonucu gösterebilirmiyiz yoksa rapor vs çıkmasını mi bekliycem yani detayli ultrasonla aynı güne randevu alayimmi
Çok teşekkür ederim biz de ordan bakıyoruz. Hatta oyun alanları da güzelmiş, belki onu da ordan hallederizBen kızımda elele den aldım aşırı memnunum. Uzun süre de yatar eminim. Şimdi oğlana da elele den alıcam öneririm
Öyle mi ? Benim de plasenta ile rahim yakınmış 18.haftadayım henüz hissetme yok. Doktor 19.haftadan sonra başlarsın hissetmeye dedi sizin söylediğinizden sonra bi beklentim düştü. Tüh çok geçmiş o haftaKızlar sanki bir kaçınızın da plasentası benimki gibi öndeydi, anterior plasenta diyorlarmış galiba. Siz bebeğinizin tekmelerini hissetmeye başladınız mı? İlk ne zaman hissettiniz?
Benim ilk hamileliğim, plasentanın konumundan ötürü 24. haftaya kadar hissetmeyebilirsin dedi.
Korma o şekilde olmayacaktır inşallah plesanta da yukarıya çıkacaktır endişelenmeAynen bu Dr bir de iyi tecrübeli Dr. Başka doktorlarda daha uygun Eskişehir'de. Şehir şehir de farkediyor fiyat işte kuzum. Amin inşallah hepimize inşallah
Doktor ne kadar önemli ya gerçekten. Benimki de endişelenecek bir şey yok çıkar demişti ama ben durur muyum takıyorum da takıyorum işte. İnşallah doktorlarımızın dediği gibi çıkar yukarıya zamanlayerim ben onu demek bir türlü dönmedi nazlı cimcime yaa
Öyle şükür en azından kendi kendimize yetiyoruz kuzum benimbenim en büyük endişem böyle yorgun yorgun geçerken günler plesantanin yukarı çıkmaması, sezaryen ihtimalini doğurması, ne bileyim erken doğum olması falan. O kadar dinlenemiyorum ki. Korkuyorum. Benim büyük cimcimem 37+5 de gelmişti. Ya böyle giderse o daha erken olursa bilmem ne diye karartiyorum da karartiyorum içimi. Farkettim de bu gebeliğimde daha karamsarım delirdim iyice
Yerim ben onun göbüş dalgalandıran tekmelerinibenim kız da iki gündür daha da hareketlendi ya hiç durmuyor habire vuruyor yakında bende görürüm herhalde sen gibi ladyim
Yaa muhteşem bir şey buAy ay ayy!
Az önce ne oldu ???
Bebeğim suan hareketli. Bugün daha güçlü vuruyor. Sweatımı kaldırdım. Göbeğimi izlerken fark ettim ki, vuruşları dıştan görülüyor. Karnım dalgalandıKızımı çağırdım. O da gördü. Çok şükür bugünü gösteren Rabbime
Aynı doktora aldım bnde. 22+0 olcam o tarihte. Tam zamanıdır inşaAllah ve içeri alırlarVaalbara ben bugün randevu aldım da umarım beni içeriye alırlar uzak hastane de bana tabi gidebilirsem çok iyi olur eşim çalışıyor kızımla gitmek otobüslerle biraz zor essanli pirelideve aldınız mı kızlar
Randevuda böyle diyor bakalım gidince bakacaklar mı bana bilmiyorum
Bende o zaman 23 haftalık oluyorum 24 haftaya kadar bakılıyormuş inşallah bizlere de bakarlar tek çarem orası yoksa kalacakAynı doktora aldım bnde. 22+0 olcam o tarihte. Tam zamanıdır inşaAllah ve içeri alırlaryksa ya özele koşucam ya yatıcak bu iş
Bence eli kulağındaYaa muhteşem bir şey bubizlerede aynısı yaşarız
Dün eşime kini karnıma koy belki hissedersin dedim de ben hissettim o hissedemedi sanırım dıştan hissedilmesi biraz zaman alacak
Ahahahha !Bu bebisler durup durup gece niye şahlanıyorbeni sal annem uyuyayım işin kötüsü çok uykum var
21 en ideal hafta demişti Dr umgünaydın kızlar, ben de aldım şimdi mhrs den 20+5 e denk geleceğim bir tarihe çok mu erken sizce
Canımcim sağolsun essanli randevusunu bıraktı ben aldım benim evim yakın ben salı gidiyorum, size tek tek anlatacağım olup biteni, merak etme senin daha var, ilk ben gidip sizin için durum degerlendirmesi yapacağım, netlestirecegimVaalbara ben bugün randevu aldım da umarım beni içeriye alırlar uzak hastane de bana tabi gidebilirsem çok iyi olur eşim çalışıyor kızımla gitmek otobüslerle biraz zor essanli pirelideve aldınız mı kızlar
Ayyyy ben en sonun seninle baktıgım perşembe ablam geldi temizlik yapıyoruz randevu kovalamam lazımmm:)Vaalbara ben bugün randevu aldım da umarım beni içeriye alırlar uzak hastane de bana tabi gidebilirsem çok iyi olur eşim çalışıyor kızımla gitmek otobüslerle biraz zor essanli pirelideve aldınız mı kızlar
Devletin bizi düşürdüğü duruma bakGünaydın herkese. Ankara'da olanlar için ben Gata'dan normal muayene aldım oradaki doktor detaylı için yönlendirme yapıyor ve uygun gün veriyorlar. Etlik Şehir hastanesi çok doluydu yer yok randevu veremiyorlar. Millet 2 ay önceden randevu almaya gidiyormuş Şehir Hastanelerine :/
Yaa hadi inşallah bu duyguyu kızıma ve eşime de hissettirmek istiyorumBence eli kulağında
Ben de hiç beklemezdim. O küçük vuruşlar bi anda dıştan fark edilir hale geldi.
Ahahahha !
Bence doğum sonrası uykusuz gecelere anneleri hazırlıyorlar.
21 en ideal hafta demişti Dr um
Ya sen randevunu bana bıraktın sonra gideyim diye, şimdi de bulamazsan üzülürüm, saat ondan sonra sık sık kontrol et ve sabahtan, bırakılan randevular akşam onbucuktan sonra düşüyor ertesi gün işi olan bırakıyor açık oluyor en az bir iki tane, ben de kontrol edeyim sık sık haber veririm sana dusunceAyyyy ben en sonun seninle baktıgım perşembe ablam geldi temizlik yapıyoruz randevu kovalamam lazımmm:)Vaalbara
Hic vicdan yapma kuzum sen ben daha yeni girdim ultrasona az zaman geçsin dedim kısmet bulurum inş Allah büyükYa sen randevunu bana bıraktın sonra gideyim diye, şimdi de bulamazsan üzülürüm, saat ondan sonra sık sık kontrol et ve sabahtan, bırakılan randevular akşam onbucuktan sonra düşüyor ertesi gün işi olan bırakıyor açık oluyor en az bir iki tane, ben de kontrol edeyim sık sık haber veririm sana dusunce
Aaa çok iyiCanımcim sağolsun essanli randevusunu bıraktı ben aldım benim evim yakın ben salı gidiyorum, size tek tek anlatacağım olup biteni, merak etme senin daha var, ilk ben gidip sizin için durum degerlendirmesi yapacağım, netlestirecegimpirelideve ben de dha önce o dokyora gitmiştim, başka doktor vardı yerinde ama çok güzel anlatmıştı gördüklerini ikilide bilmdigim için sordum oda güzel cevap verdi yani, inşallah sizinde güzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?