- 22 Mayıs 2023
- 1.599
- 1.920
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.281
Ay ben ben. Dönerken yataktan kalkarken sanki böyle içi su dolu gibi rahmimin. (Zaten öyle deKızlar yatakta sağa sola dönerken ya da doğrularken rahim bölgesinde yani göbek deliği ile çatının ortasındaki kısımda ağrı saplanması olan var mı? Sanki o kısım hamlamış gibi olan?
Neden olabilir bebek büyürken bir yer mi yırtıldı acaba içeride
Aynı bende öyleyim sanki kramp girmiş gibi oluyor ovalıyorum duzeliyorAy ben ben. Dönerken yataktan kalkarken sanki böyle içi su dolu gibi rahmimin. (Zaten öyle de) Ağrı birden saplanıyor. Özellikle geceleri tuvalete kalktığımda çok yaşıyorum
Canım kızımda 21 de detaylı ultrasonda aşağıda idi plesanta 32 ye kadar yukarı çıkar dedi doktorum öyle de oldu . Sadece normal tuvaleti kullanma dedi . Biraz dikkat ettim .Kızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
İnşallah benim de çıkar canım çok dikkat ettinmi iş yapma falanCanım kızımda 21 de detaylı ultrasonda aşağıda idi plesanta 32 ye kadar yukarı çıkar dedi doktorum öyle de oldu . Sadece normal tuvaleti kullanma dedi . Biraz dikkat ettim .
İnşallah canııımmCanım hiç yok sadece ilk kez bi kahverengi lekelenmem oldu ama doktor dediğim gibi çok sakin konuştu inşallah yukarı çıkar tez zamanda ikimizinde
Benim de aynen böyleKızlar yatakta sağa sola dönerken ya da doğrularken rahim bölgesinde yani göbek deliği ile çatının ortasındaki kısımda ağrı saplanması olan var mı? Sanki o kısım hamlamış gibi olan?
Evet canım kendimi aşırı yoracak işlerden kaçındım . Hemen belim ağrısa dinlendim . Çömelmemeye özen gösterdimİnşallah benim de çıkar canım çok dikkat ettinmi iş yapma falan
Ben de öğretmenim doktorum çalışmaya engel değil dedi ilişki yasak ve ağır kaldırmak yasak dediEvet canım kendimi aşırı yoracak işlerden kaçındım . Hemen belim ağrısa dinlendim . Çömelmemeye özen gösterdim
Biz 7. hafta civarı kalp atışı duyulduktan sonra her iki taraftaki çekirdek ailelerimizle paylaşmıştık. Şimdi 13. haftadayım, arkadaşlarıma ne zaman söylesek diye düşünüyorum. Haftaya fetal DNA sonucumu almayı bekliyorum, inşallah her şey yolunda çıkarsa çok geçmeden söylerim gibi.Kızlar hepinize hayırlı kandiller olsun. Rabbim şu güzel mübarek günlerin hürmetine, kolay hamilelikler geçirmeyi , bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Artık çoğumuz 12 haftayı geçmiş durumdayız. Naptınız herkese söylediniz mi gebelik haberlerinizi
Biz de fetal dna sonucunu alınca söyledik çoğu arkadaşımızaBiz 7. hafta civarı kalp atışı duyulduktan sonra her iki taraftaki çekirdek ailelerimizle paylaşmıştık. Şimdi 13. haftadayım, arkadaşlarıma ne zaman söylesek diye düşünüyorum. Haftaya fetal DNA sonucumu almayı bekliyorum, inşallah her şey yolunda çıkarsa çok geçmeden söylerim gibi.
Bende öğrenmedim eşim gelecek onu bekliyorum:)Günaydın arkadaşlarburada cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım sanırım. 16 haftalık olduk hala her kontrolde saklıyor
Aynı durumdayım idrarım az bile gelse kasıklarım çok ağrıyor hemen lavaboya koşuyorumKızlar tuvaletim geldikten sonra aşırı bir baskı oluyor kasıklarım da sanırsınız 3 gündür tuvalete gitmemişim gibi bu aylarda normal mi bu durum
Evet evet hepimizde varKızlar tuvaletim geldikten sonra aşırı bir baskı oluyor kasıklarım da sanırsınız 3 gündür tuvalete gitmemişim gibi bu aylarda normal mi bu durum
Genelde 5. Aya doğru dışarıdan belli olmaya başlıyor tabi senin yapınla da çok alakalı. Benim bu ikinci 12. Hafta civarı belli olmaya başladı buİlk gebeliklerde göbek kaçıncı haftada dışardan net belli oluyor benim hala sadece kendim anlıyorum birazcık çıkmış
Alintiladim ama sabahtan beri bir türlü girip de yazamadımKızlar hepinize hayırlı kandiller olsun. Rabbim şu güzel mübarek günlerin hürmetine, kolay hamilelikler geçirmeyi , bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Artık çoğumuz 12 haftayı geçmiş durumdayız. Naptınız herkese söylediniz mi gebelik haberlerinizi
Teşekkür ederim canımAnladım çok teşekkür ederim sanada şifa diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?