- 17 Kasım 2023
- 465
- 773
- 23
- 36
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #7.021
Zaten artık yapacak bişi yok, Allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimizeBenim doktorum da sadece "burun kemiğini gördük" diyerek hızlıca geçti o kısmı. Doktorun dillendirmemiş olsa da illaki bakmıştır. Herhangi bir işaretleme vs yapmadı zaten hızlıca bakıp geçti sadece. İçin rahat olsun bir problem olsaydı söylerdi
Tamam canım zaten 14. Haftadan sonra bakılmıyormus ense kalınlığına, geçti benim artıkCanım, benim doktorum burun kemiğine ve ense kalınlığına bakmasına ve ikili testim düşük riskli gelmesine rağmen üzerine basa basa down sendromu olup olmadığından emin olmak istiyorsan fetal dna yaptıracaksın bu şekilde bilgilendirmek zorundayız biz aileleri dedi. Fetal dna vermişsin temiz gelirse burun kemiği ense vs hiç takılma. Senin yapman gereken sürecine güvenip fetal sonucunu beklemek. Yorma kendini annesi bebeğin de hisseder..
Ay benim de bebem kız, popo basen durumları aynı, zaten hamile olduğumu iş yerinde soylemedigim kişiler basen büyümesinden bırak gebeligimi cinsiyetine kadar bildilerÇok bulantım olmadı sivilcem epey oldu ve kızbende tutan tek teori popo basen büyümesi.
TeşekkürlerFetal DNA testi yaptırıp düşük risk sonucu aldığımızda ense kalınlığının önemi kalmıyor zaten diye biliyorum. İçinizi ferah tutun
Ben daha hiç bir çatlak kremini denemedim, başlasam iyi olacak çünkü karnım bayağı büyüdü ya...Badger belly ertesi güne kadar kalıyor, bio oil de öyle o bölgeye dokununca hissediyorum kalıcı 1 gün boyunca. Lierac jel diye belki sanki kalıcı değil gibi geldi bana. Badger favorim şimdiye kadar.
Benim kuruluk ya da kaşıntı henüz olmadı ama üç haftadir gözüm seyiriyor, uykumu alıyorum, d vit demir ilacı magnezyum içiyorum ama gecmiyorGeçmiş olsun kızlar, 15-16.haftalarda hormonlardan dolayı gözler ekstra hassas oluyor kuruluk kaşıntı rahatsizlik oluyor öyle de gidiyor varsa kuruluk kaşıntı bı doktora gidin genel bı belirti çok gebeliğe baglamiyoruz ama not duseyim dedim göz konusu acilmisken
Birkaç gündür bende de çok yoğun bulantı var yutkunurken bile zorlanıyorum16dayim iki haftadır çok iyiydim dün benim de başladı
Tam oh bitti diyorum gene geldi, bı mide bulantısı kusma inşallah biter de bı rahat nefes alirizBirkaç gündür bende de çok yoğun bulantı var yutkunurken bile zorlanıyorum
Yani midem bişe diyodur şimdi ben ne alaka yineTam oh bitti diyorum gene geldi, bı mide bulantısı kusma inşallah biter de bı rahat nefes aliriz
Ben de tahin yiyorum diğerleri gaz yapıyor bogazima çıkıyor geriYani midem bişe diyodur şimdi ben ne alaka yineelma ve salatalık bastırıyor biraz
Sabah 1 kaşık yiyorum ben de ama o da yağlı ya biraz bulandırıyo gibi de geliyorBen de tahin yiyorum diğerleri gaz yapıyor bogazima çıkıyor geri
Canım benim gözün aydın. Sağlıkla hayirlisiyla al kucagina inşallah minik kızınıKızlarrr fetal dna temiz geldi ve benim kızım oluyorrr
Lierac ve Palmer’s krem olanını öneririm.Kızlar bende çatlak olmaya başladı. Sanırım zayıf olduğumdan erken başladı ya da bünyeden belki bilmiyorum. Şu an kırmızı çizgiler halinde görünüyor. Herkes yazıyordu ne sürsen fayda etmiyor diye ama doğal yağlardan önerisi olan var mı. Doktorum Lierac krem önerdi ama doğal ilerlemek istiyorum.
Teşekkür ederimm desteğinn icinn ben hicbir sekilde tatlı yemek istemiyorum iştahımda yok pek fazla 3.aydan sonra iştahın açılır demişti sağlık ocağında ki hemşire
Ramziye göre bebiş soldaysa kız oluyor, sağda ise erkekbazı ultrasonlar aynalama yaptığı için yönleri tam tersi gorunuyormus. Sen solda hissediyorsan kız olma ihtimali yüksek ama teoriye göre tab in
Hep birsyeler diyorlar artık dediklerine odaklanmiyorum küstüm hepsineTeşekkür ederimm desteğinn icinn ben hicbir sekilde tatlı yemek istemiyorum iştahımda yok pek fazla 3.aydan sonra iştahın açılır demişti sağlık ocağında ki hemşire
Kız sen neler ekledin kese ekleyecektin diğerleri yanlış oldu sanırımmerhabasizce bu dediğinize göre karından ultrason bu nerede olmuş oluyor insallaj beni görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?