Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Zaten artık yapacak bişi yok, Allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

Tamam canım zaten 14. Haftadan sonra bakılmıyormus ense kalınlığına, geçti benim artık

Çok bulantım olmadı sivilcem epey oldu ve kız bende tutan tek teori popo basen büyümesi.
Ay benim de bebem kız, popo basen durumları aynı, zaten hamile olduğumu iş yerinde soylemedigim kişiler basen büyümesinden bırak gebeligimi cinsiyetine kadar bildiler

Badger belly ertesi güne kadar kalıyor, bio oil de öyle o bölgeye dokununca hissediyorum kalıcı 1 gün boyunca. Lierac jel diye belki sanki kalıcı değil gibi geldi bana. Badger favorim şimdiye kadar.
Ben daha hiç bir çatlak kremini denemedim, başlasam iyi olacak çünkü karnım bayağı büyüdü ya...

Benim kuruluk ya da kaşıntı henüz olmadı ama üç haftadir gözüm seyiriyor, uykumu alıyorum, d vit demir ilacı magnezyum içiyorum ama gecmiyor

Selamlar bugün ikili test için gittiğimde uterin arter direnci var dediler yani bebeğe giden damarlar zayıfmış haftaya tekrar çağırdı asprin başlayacakmış. Duyan var mı düzelebilir diyorlar ne yapmam lazım tecrübeli var mı aramızda

Lierac ve Palmer’s krem olanını öneririm.

merhabasizce bu dediğinize göre karından ultrason bu nerede olmuş oluyor insallaj beni görürsünüz

Eklentiler

• IMG_5989.jpeg
    203,8 KB · Görüntüleme: 13
Teşekkür ederimm desteğinn icinn ben hicbir sekilde tatlı yemek istemiyorum iştahımda yok pek fazla 3.aydan sonra iştahın açılır demişti sağlık ocağında ki hemşire
Hep birsyeler diyorlar artık dediklerine odaklanmiyorum küstüm hepsine tam iyiyim dedim iki haftadır açıldım rahatladim, yarın 17.hafta, dün geri geldi hepsi geçer diyen herkese küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…