Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    57
Tam da tarif ettiğin acıyı çekiyorum
Bugün avm ye gittik, yordum kendimi demek, resmen topallıyorum bu yüzden. Oturduğum yerden ağır çekimde kalkıyorum.

Detaylı için ben de özele gideceğim.
Ya nasıl bir acı ya geçmedi de bir türlü. Yorulmamak için uğraşıyorum ama illa acıyor. Nasıl geçecek bebiş doğana kadar hep acıyacak mi acaba bir daha druma gidince soracağım. Afedersin çamaşırım bile rahatsız ediyor sanki oraya gelince, dar olmamasına rağmen. Napcaz bilmiyorum yani.

Doktor gebelik girince akilli asistana düşüyor sağlık ocagina hıc gitmedim bu gebelikte oncekilerde de doktor gebelik girer girmez düştü hiçbirinde sıkıntı yasamadim, sizin neden görünmüyor ki @asiba
Bende de gözükmüyor yani akıllı asistan var ama içine girince çıkmıyor bir şey

Arkadaşlar detaylı ultrason için özele mi gideceksiniz devlete mi acaba ?
Devlette de ücretli mi acaba onu merak ediyorum bende. Ücretsiz olsa da sıra bulunmaz zaten muhtemelen. Grupta okuduğuma göre hep 5 bin tl civarı gördüm ücretini, ben muhtemelen özelde yaptırıcam gibi duruyor aşırı yüksek gelmedi fiyat.

Valla hiçbir şey yapmadığım, bütün gün evde oturduğum günde bile arada hissettiriyor o ağrı. Resmen vajinanın sol dış yanına bıçak batıyor içten çekme var. Ben önceki hamileliğimde hiç böyle bi ağrı yaşamamıştım.

Bende de gözükmüyor yani akıllı asistan var ama içine girince çıkmıyor bir şey
Diğer bilgiler var mı diş bilmem ne bütün kişisel bilgiler mevcut mu, aile hekimine gidince bı sorun isterseniz ya ilginç, dört gebeliğim hepsi de anında düştü hatta kürtaj oldum o zaman kaldırıp guncelleyemediler 48.haftada görünüyormuş her gittiğim doktor şokla dogurmamissin daha falan diyordu 52.haftadaydi sanırım kendisi kalkti, yani bı kere gebelik girince doğuma kadar kaldirmakta zor yani

Devlette ücretsiz. Ama resmen ayak diriyor devlet. Koskoca Anadolu yakasında bi Zeynep kamilde detaylı var. Onda da günde 6 randevu açılıyormuş. Randevu alabilen birini tanımıyorum. Belki de bi şehir efsanesidir

Beş bin aslında az değil ama detaylı hamilelikte yapılacak en önemli tarama. Diğer şeylerden kısılır ama bundan kısılmaz.

Doktor gebelik girince akilli asistana düşüyor sağlık ocagina hıc gitmedim bu gebelikte oncekilerde de doktor gebelik girer girmez düştü hiçbirinde sıkıntı yasamadim, sizin neden görünmüyor ki @asiba
Buldum buldum tamambiraz bekleyince geldik sonra bebeğe tıkladım açıldı

Maşallah annesi gibi olmuş prenses demekki çok tatlı sağlıkla büyüsünler, sağlıkla doğsun inşallah miniğin de

Evet fetal dna'yi önemli görmediğim için 15 bin çok yüksek gelmişti ama böyle önemli bir şey için 5 bin tl yine normal bir ücret gibi geldi. Tabiiki az değil yine yüksek bir fiyat ama bebişlerimiz için değer ne yapalım iyi olsunlar yeter ki

Aynen öyle bir şey yapmadan da acıyor ağrıyor garip şekilde. Benim öncekinde şöyleydi iki bacak aramda da vardı o acı. Sagimdan soluma dönemez hale gelmistim kontrole gidene kadar çekmiştim. Sonra kontrole gittim magnezyum verdi. Günde 1 kereydi. Hafifledi ama geçmedi. Günde 1 kere yeterli gelmeyince sabah akşama çevirdi doktor. Öyle kullandım doğuma kadar o iyi gelmişti. Ama sürekli sürekli değildi sanki gün içinde öyle hatırlıyorum geceleri yatarken daha çok rahatsız ediyordu. Şimdi afedersin altına yapmış gibi yürüyorum çarşıya cikasim gelmiyor biri öyle yürüdüğümü farkedecek diye. Günde 1 kere magnezyum içiyorum. O da bütün güne yetmiyor demek ki. Hafifliyor ama geçmiyor. İşin kötü yanı kontrole gittiğimde bu hafta başında bu kadar acımıyordu. Hafta içinde iyice çoğaldı.
Maşallah annesi gibi olmuş prenses demekki çok tatlı sağlıkla büyüsünler, sağlıkla doğsun inşallah miniğin de
Çok sağol canım benim. Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım miniklerimizi kucaklarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…