Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    42
Teşekkür ederim lütfen dua edin yatış verildi. Kese rahim ağzında oluşmuş ve yukarı çıkmamış kese içinde de kanama varmış. Lekelenmem de var. Düşük tehlikesi dedi bel ve kasık ağrım da çok duaniza ihtiyacım var

Canım tüm dualarım seninle insalah istirahatle tedaviyle sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına

İnşallah sağlıkla tutunur annecigine hiç korkma çok örneği vardı etrafımda sapasağlam 9 ayı doldurdu hepsi sende öyle olacaksın stres yapma elini karnina köy bol bol oku canım
Onu hep yapıyorum inan rabbim kucağıma almayı nasip etsin lütfen dua edin her aklınıza geldikçe

Geçmiş olsun parol alın ateşiniz çıkmasın portakal suyu için sabah akşam birer bardak suyu bol bol için ve lütfen rapor alın en önemlisi dinlenmek dinlenmeden geçmiyor bu salgın
Teşekkür ederim canııım sağlık ocakları grevdeymiş bu hafta raporda alamadım mecburen çalışmaya devam ediyorum ama kafamı kaldıramıyorum

Dün gittim serum aldım ama sadece bir tık hafifletti muhtemelen vücudumda enfeksiyon var gidip kan testi yaptıracağım belki antibiyotik şarttır

Dualarımız seninle canım. Sakin ol inşallah bir şey olmaz bebeğine dua ediyorum senin için
Dün gittim serum aldım ama sadece bir tık hafifletti muhtemelen vücudumda enfeksiyon var gidip kan testi yaptıracağım belki antibiyotik şarttır
Belki de canım benim inşallah geçer bir an önce iyilesirsin. Git bakalım ne diyecek doktor. Geçer inşallah bir an önce de rahatlarsın.

Canım yastığı 2 gündür kullanıyorum gayet rahat ettirdi beni ilk gün iki kısmı birleştirerek yani olması gerektiği gibi kullandım hem belime hem Karnıma destek yaptı ama tabii Ben hala sırt üstü yatmaya adapteli bir şekilde uyduğum için çapraz bir şekilde yattım galiba biraz belimi ağrıttı bu dönemde.

Dün gece de ikisi yattığı birbirinden ayırıp sadece Karnımın altına koydum Çok rahattım Zaten gece hep sağımdan soluma dönerken uyanıyorum rahat dönemiyorum Çünkü artık ben dönerken yastığıma da kucaklayıp diğer tarafıma çevirdim hep gayet rahat ettim.

Şu an zaten çok büyük bir göbeğimiz olmadığı için sadece destek amaçlı kullanıyorum Biraz da Kafadaki tereddütler rahatlasın diye bir şey olur mu üstüne yatar mıyım gibi düşünceleri hafifletti.
Bence İlerideki aylarda daha da işime yarayacak O yüzden zamlanmadan al bence diğer u gibi olan koca yastıklar çok yer kaplıyo.

Benim düşüncelerim böyle alırsanız sizde memnun kalırsınız inşallah.

Ben hiç böyle ince ayrıntıları düşünmüyorum galiba ya. Çok mantıklı. İşte fikir alışverişini bu yüzden seviyorum

Bende tam olarak bundan dolayı Alp ismini istedim yoksa arkadaşımızın önerdiği Göktuğ ismi de çok güzel. Birde Selim,Kerem,Ata,Doruk,Mert,Uras isimleri vardı belki fikir olur arkadaşlara. Ben kocamdan dolayı Han da koymak istedim onun ismi ile uyumlu olsun diye

Ben hiç böyle ince ayrıntıları düşünmüyorum galiba ya. Çok mantıklı. İşte fikir alışverişini bu yüzden seviyorum
Evet öyle olunca da çok seçenek kalmıyor bende hiç istemedim içinde Türkçe karakter olsun belli mi olur bakarsın çocuklar açılırlar dünyaya

Bu arada kardeşimde Mete koydu o koymasa kesin onu koyardım erkek bebek analarına fikir olabilir. Ben aslan, poyraz, pars, Efe gibi isimlerinde çocuğun çok agresif yaptığına inanıyorum etrafımdaki çoğu Efe poyraz vs yaramaz çünkü biraz daha sakin isimler tercih edilebilir.
Birde bu aralar Zeyd ismini çok duyuyorum.

Bakın ben bebişime neler ördüm eşegi de şimdi bitirdim en çok onu beğendim
Eline sağlık
El emeği hepsi biricik.
Kendi oynayacak, belki yıllar sonra da kendi çocuklarında hatıra kalacak

Ben de kızıma örmekle başladım.
Şimdi 1.5 yaşındaki yeğenime çalışıyorum sürekli.
Kendi bebeğime henüz bi şey örmedim.
İsmimin sahibi… Lady Peacock

Eklentiler

• IMG_0924.jpeg
    163,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Merhaba kızlardoktor 27sinde ikili test için çağırdı ama sormayı unuttum. Aç mı gidiliyor tokmu. Bilgisi olan beni bilgilendirebilirmi rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…