- 25 Nisan 2021
- 2.682
- 4.261
- 83
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.061
Canım benim bunlar öyle kişisel süreçler ki herkesin süreci çok bezese de aslında çok farklı birbirinden inşallah kontrolünde her şey yolunda diyecek doktorunLutfen yardim bende nasip olursa temmuz annesi olacağım ama dün gece vertigom tuttu ve bu sabah WC ye gittim küçük abdesti yaptıktan sonra büyük abdestte geldi o anda 2 /3 gündür de böyle büyük abdestim cıvık ve onunla birlikte akıntı akıntıya eşlik eden kanama geldi ve belimde hafif ağrı düşük mu yapıyorum randevum 10.20 de ve vazinada batma
maşallah canım temmuz grubunda sanki erkek dogum daha fazla olacak gibi bende haftaya soracam bakalımKızlar benim sonucum cıktıııerkek annesi oluyorum
İnşaallahKonuyla ilgili bir fikrim yok ama geçmiş olsun demek istedim sadece. Büyük abdest ile düşüğün alakası olmayabilir diye düşündüm ama doktor en doğru muayeneyi yapar. İnşallah siz de bebeğiniz de iyisinizdir.
cok degişik bi sürec bi kabız oluyoruz bi ishal bu dokuz ay nasıl gececek bilmiyorumYaa bende bir de kabızlık başladı söylemesi ayıp, şiddetli değil hafif ama hiç başlarda böyle bir sorunum yoktu, demir ilacı da kullanmıyorum henuz, gobegim zaten 5 aylıktı 6 aylık oldu
bende deniz ismini çok beyeniyorum güzel sadeBizim aklımızdakiler bunlar şuan ama hangisi olsun karar veremedik
Göktuğ
Çınar
Deniz
Doruk
Görkem
Yağız
Oğuz
Hepsi çok güzel isimler, erkek ismi bulmak zor diyorlar hakikaten pek akla gelmiyor. Çınar ismini çok severim ben de. Göktuğ düşünüyoruz demişsiniz o da çok güzel. Erkek olursa ben Ilgaz ismini önerecektim bizimki için ama eşim sonu gazla biten bir şey olmaz dedi:)) Ben yine de beğeniyorum Ilgaz ismini.Bizim aklımızdakiler bunlar şuan ama hangisi olsun karar veremedik
Göktuğ
Çınar
Deniz
Doruk
Görkem
Yağız
Oğuz
İsim bulup karar vermek zzten zor birde eş le beraber karar vermek daha zorHepsi çok güzel isimler, erkek ismi bulmak zor diyorlar hakikaten pek akla gelmiyor. Çınar ismini çok severim ben de. Göktuğ düşünüyoruz demişsiniz o da çok güzel. Erkek olursa ben Ilgaz ismini önerecektim bizimki için ama eşim sonu gazla biten bir şey olmaz dedi:)) Ben yine de beğeniyorum Ilgaz ismini.
Hiç olmadım canım hiçbir fikrim de yok. Çok geçmiş olsun demek istedim inşallah en kısa zamanda geçer.Dün sizlere ağrım var diye yazmıştım bugün acile gittim ve vajinit olduğumu öğrendim. İdrar tahlilim temiz çıktı ama alttan muayenede doktor vajinit olmuşsun dedi.
Daha önce gebelikte vajinit olan var mı
Gönlünüze göre olsun inşallah canım benim. İsim bulmak gerçekten zor. Kızımın ismi hep hazırdı ama bu biciriğa ne koyacağız hiç bir fikrim yokBizde de biraz baskin olan göktuğ gibi bakalim
Geçmiş olsun canım muayeneden sonra yaz inşallah hayırlı haberlerle gelirsinİnşaallah
Erkek gibi gördüm amaKizlar şimdi ciktim hastaneden çok şükür herşey yolunda cinsiyet öğrendik ama eltim biliyo oda parti için akşama belli olucak cinsiyet tahminlerinizi alabilirim
Burda herkesin belirtileri bir azaliyor bir çoğalıyor bir yok oluyor, sonra tekrar basliyor merak etmeKızlar selamlar uzun bir ara oldu ben yazmayalı , nasılsınız,
Benim hamileliğime dair belirtilerim çok azaldı sanki hiç hamile değilim gibi hissediyorum ya acaba bısey oldu mu kaygısı basladı. 13. Haftada görmüştüm bır sıkıntı yoktu sımdı pazartesi günü 16 hafta olacağım randevu aldım inş her sey yolundadır sizin belirtileriniz ne alemde
Kız hissediyordum başından beri erkekmisAnnenin kalbine gercekten doğan oluyor ya ben en başından beri kız hissediyordum kızmış zaten
Bana magnezyum verdi rahatlamaya başladım bel ağrısı beni mahvediyordu akıntı bende de var bende 12+2Kızlar 12+6 dan selamlarbenden önde olanlara sorularım var.
1- akıntıda artış olması normal mi?
2- alt karnım yırtılır gibi ağrıyo bu normal mi sizde de oldu mu?
Doktordan ağrılarım için ısrarla magnezyum istememe rağmen vermiyor her gün 1 sade soda içiyorum bu da ufak bilgilendirme :)
Kız gibi hissettim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinKizlar şimdi ciktim hastaneden çok şükür herşey yolunda cinsiyet öğrendik ama eltim biliyo oda parti için akşama belli olucak cinsiyet tahminlerinizi alabilirim
Hepsi güzel isimler ama nacizane tavsiyem içinde ğ-ö gibi Türkçe karakterler olmaması yönünde. Biz özellikle buna dikkat etmeye çalışıyoruz. Yurtdışında sıkıntı oluyor cidden. Deniz ismine ayrı birBizim aklımızdakiler bunlar şuan ama hangisi olsun karar veremedik
Göktuğ
Çınar
Deniz
Doruk
Görkem
Yağız
Oğuz
Muayene oldum. Kahverengi akıntım halâ devam ediyor. Ve kese icinde de kanama göründü.birde kese rahim ağzında oluşmuş. Yukarı çıkmamış dedi. Düşük tehlikesi var dedi. Bel ve kasık ağrım çok mide bulantım da, yatış verdi yatırdılar lütfen dua edinHiç olmadım canım hiçbir fikrim de yok. Çok geçmiş olsun demek istedim inşallah en kısa zamanda geçer.
Gönlünüze göre olsun inşallah canım benim. İsim bulmak gerçekten zor. Kızımın ismi hep hazırdı ama bu biciriğa ne koyacağız hiç bir fikrim yok
Geçmiş olsun canım muayeneden sonra yaz inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Akşama öğrenip hemen yazicamKız gibi hissettim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinyazarsın öğrenince
İnşallah sağlıkla tutunur annecigine hiç korkma çok örneği vardı etrafımda sapasağlam 9 ayı doldurdu hepsi sende öyle olacaksın stres yapma elini karnina köy bol bol oku canımMuayene oldum. Kahverengi akıntım halâ devam ediyor. Ve kese icinde de kanama göründü.birde kese rahim ağzında oluşmuş. Yukarı çıkmamış dedi. Düşük tehlikesi var dedi. Bel ve kasık ağrım çok mide bulantım da, yatış verdi yatırdılar lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?